Cinsel Yaşam İri ve dolgun göğüs sever misiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 110 Hoşunuza gider mi? İri ve dolgun göğüs sever misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Kocaman ellerimle avuçlayınca avuçlarımı dolduracak boyutta olmalı. Severim onları. 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. İri dolgunsa avcumu dolduruyorsa süper emmeye arasına gömmeye iyi gelir. Kaç beden 90 mi 95 mi 0 0 Yorumla
AtılganPonçikMen Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 49% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı. Oooo bayılırım bir meme fetişisti olarak😍Nerde öyle memeler 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Bende var Yorumla AtılganPonçikMen +1 yıl Demee😋 bayılırım arasına kafayı gömüp uyumayı Yorumla AtılganPonçikMen +1 yıl Avuçtan taşıyormu seninkiler Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla AtılganPonçikMen +1 yıl Uff avuçlamak isterdim onları😍 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂Ama öyle bir imkanın yok 😎 Yorumla AtılganPonçikMen +1 yıl Niye amaaaa Yorumla Soran +1 yıl İzin vermem Yorumla AtılganPonçikMen +1 yıl Zorla avuçlarım 😋 Yorumla bursa_zafer +1 yıl Vuuuuhhhhh Yorumla
ozgurdersiniz Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Hayır benim hoşuma gitmiyor. Küçük dik gögüsler benim çok hoşuma gidiyor İri ve dolgun sahiden ilgimi çekmiyor 0 0 Yorumla
Bay_Geveze Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Neye göre kime göre iri ve dolgun?Bana göre C'ye kadar iridir. Tadından yenmez. 0 0 Yorumla
Cinciiii Takip Et Xper 6 Yaş: 46 , eic 44% +1 yıl Yokki sevelim , dolgun memelerle neler yapılır neler 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Gider ama oylelerinin totosu V seklinde oluyor bel kivrimlari da olmuyor omuzlari da cok genis oluyor. Kisaca sadece meme icin o kadar seyden vazgecilmez 0 0 Yorumla
AurielSithis Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 848 cevap paylaştı. Sarkık değilse ve abartı büyük değilse severim. 0 0 Yorumla
DallasVegas Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 91% +1 yıl Yemek seçmediğim gibi memede seçmem benim için fark etmez 0 0 Yorumla
_Expendable Takip Et Master Yaş: 38 , eic 43% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Kısa süre içinde evet , uzun vadede yer çekimine meydan okuyamaz 0 0 Yorumla
blueaviator Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl iri ve dolgun göğüs için cinayet bile işleyevilirim :D 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Evett ne kadar güzel olur agzina dolu dolu gelir emdikce emesin gelir. Seninkiler oyle mi peki 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl aslında şu bi gerçek ki bi kızın fiziğinde en basit yeri göğüsleridir o kadar göğüslerine odaklanma 0 0 Yorumla
LongTongue Takip Et Yoda Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 512 cevap paylaştı. İri gogus olmassa olmazimdir ohhhh avuclarimda yuvarlamak usul usul opucuklerle uclarini isirip emmek dusunmesi bile kazik gibi yapiyor insani 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Sevmem sudyeni çıkartınca yer çekimine yenik düşüp dizlere kadar iniyor 0 0 Yorumla
sociosf Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 525 cevap paylaştı. Ne kadar iri? bayılırım koca göğüslere <3 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yani sutyeni doldurup dışarı taşıyor Yorumla
gezer16 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 64% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. hayır sevmem... küçük ve sert olsun... 0 0 Yorumla
Chıld_Of_GOD Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 93% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 760 cevap paylaştı. Kesinlikle evet. Arasında kaybolacaksin 0 0 Yorumla
İST34MLT44 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Hep sevmişsim dır 0 0 Yorumla
Danışabilirsin Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 574 cevap paylaştı. Sarkık olmasın... 0 0 Yorumla
elation Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Hem görsel hem işlevsel açıdan güzel 0 0 Yorumla
zıSɹɐʎⱯ Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 95% +1 yıl Gider ama fiziğine çok orantısızsa itici. 0 0 Yorumla
Devrimosmanli Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 37% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 454 cevap paylaştı. Kimine yakışır kimine yakışmaz 0 0 Yorumla
by_kowboy Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Gider tâbi ki 😊 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Keşke bulsam, en sevdiğim. 0 13 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İri mi seninkiler? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sütyeni dolduruyo mu Yorumla Soran +1 yıl Evet hatta sutyenden dışarı çıkıyor taşıyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gzldn çksam yz r msn? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Lütfeeeen Yorumla Soran +1 yıl Sirf bunun için yazacaksan yazma istemez. Böyle iyi kalsın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır sırf onun için yazarsam engelle sözSadece muhabbet için demiştim Yorumla Soran +1 yıl Iyi yaz o zaman Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tesekkür ederim Yorumla Soran +1 yıl ya da ben yazıyım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çıktım şu an Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Beni engelleyeceğin ne yapmış olabilirim acaba? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kaldırır mısın engeli Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı. herkes bunun hayalini kurar sanırım :) 0 0 Yorumla
PlatonikHayat34 Takip Et Guru Yaş: 51 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Hayır küçük her zaman favorim 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
MesajınızVar Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Evet? 0 0 Yorumla
ayddemx Takip Et Yoda Yaş: 51 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Fena olmaz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ne kadar iri 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Var baya sutyenden dışarı çıkıyor taşıyor Yorumla Soran +1 yıl Elimin içini dolduruyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eli dolduruyor olması güzel bir şey ya Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
Kocaman ellerimle avuçlayınca avuçlarımı dolduracak boyutta olmalı. Severim onları.
İri dolgunsa avcumu dolduruyorsa süper emmeye arasına gömmeye iyi gelir. Kaç beden 90 mi 95 mi
Oooo bayılırım bir meme fetişisti olarak😍
Nerde öyle memeler
Bende var
Demee😋 bayılırım arasına kafayı gömüp uyumayı
Avuçtan taşıyormu seninkiler
Evet
Uff avuçlamak isterdim onları😍
😂😂😂Ama öyle bir imkanın yok 😎
Niye amaaaa
İzin vermem
Zorla avuçlarım 😋
Vuuuuhhhhh
Hayır benim hoşuma gitmiyor. Küçük dik gögüsler benim çok hoşuma gidiyor
İri ve dolgun sahiden ilgimi çekmiyor
Neye göre kime göre iri ve dolgun?
Bana göre C'ye kadar iridir. Tadından yenmez.
Yokki sevelim , dolgun memelerle neler yapılır neler
Gider ama oylelerinin totosu V seklinde oluyor bel kivrimlari da olmuyor omuzlari da cok genis oluyor. Kisaca sadece meme icin o kadar seyden vazgecilmez
Sarkık değilse ve abartı büyük değilse severim.
Yemek seçmediğim gibi memede seçmem benim için fark etmez
Kısa süre içinde evet , uzun vadede yer çekimine meydan okuyamaz
iri ve dolgun göğüs için cinayet bile işleyevilirim :D
Evett ne kadar güzel olur agzina dolu dolu gelir emdikce emesin gelir. Seninkiler oyle mi peki
aslında şu bi gerçek ki bi kızın fiziğinde en basit yeri göğüsleridir o kadar göğüslerine odaklanma
İri gogus olmassa olmazimdir ohhhh avuclarimda yuvarlamak usul usul opucuklerle uclarini isirip emmek dusunmesi bile kazik gibi yapiyor insani
Sevmem sudyeni çıkartınca yer çekimine yenik düşüp dizlere kadar iniyor
Bazı buyuk göğüsler çok itici duruyor
Ne kadar iri? bayılırım koca göğüslere <3
Yani sutyeni doldurup dışarı taşıyor
hayır sevmem... küçük ve sert olsun...
Kesinlikle evet. Arasında kaybolacaksin
Hep sevmişsim dır
Arayipta bulamadığım 😍😍
Sarkık olmasın...
Hemde nasıllll
Hem görsel hem işlevsel açıdan güzel
Gider ama fiziğine çok orantısızsa itici.
Küçük ve dik göğüs en iyisi ya
Kimine yakışır kimine yakışmaz
Gider tâbi ki 😊
Keşke bulsam, en sevdiğim.
İri mi seninkiler?
Sütyeni dolduruyo mu
Evet hatta sutyenden dışarı çıkıyor taşıyor
Gzldn çksam yz r msn?
Lütfeeeen
Sirf bunun için yazacaksan yazma istemez. Böyle iyi kalsın
Hayır sırf onun için yazarsam engelle söz
Sadece muhabbet için demiştim
Iyi yaz o zaman
Tesekkür ederim
ya da ben yazıyım
Çıktım şu an
Beni engelleyeceğin ne yapmış olabilirim acaba?
Kaldırır mısın engeli
herkes bunun hayalini kurar sanırım :)
ben erkek olsam küçük göğüs severdim
Hayır küçük her zaman favorim
Aşırı değilse olabilir
Seninkiler nasil...
Evet
Evet?
Evet gider yalan yok
benim gitmiyor hiç çok kötü duruyor
Elbette sevilir
gider iri meme iyidir