Gizli Üye(30-35)+1 yılTanıyamazsın kolay kolay ben dışarı dan bakınca normal biri gibiyim ama içimde sadist lik var itaat ettirmeyi üstünlük kurmayı seven biriyim yanımdan beni anlayamaz sın
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBeni mi çıkayım istersen gizliden
Cevap sahibi+1 yılÇıktım anlatim sana detaylı
En İyi Cevaplar
+1 yılSadece cinseelikte mi sert olmalı yoksa hayatını da yönetmeli mi? Sadece seks esnasında sebepsiz yere mi canını yakmalı yoksa normal hayatta hizaya getirmek için de gerekirse dövmesini bilmeli mi?
323 Yorumla- +1 yıl
Biraz olursa dediğin dayak mı otorite mi?
- +1 yıl
Niye tuhaf olsun bakma sen kadınlar sert erkek sever... doğal 1 durum
- +1 yıl
Hafif dayak derken?
İz bırakmayacak ama bir daha da otoritesine baş kaldırmaya cesaret edemeyeceğin kadar canını yakacak şekilde kontrollü şekilde dövmesi mesela ince esnek bir sopayla kaba etlerini veya ayaklarının altlarını dövse - +1 yıl
Ama sadist değil adam senin iyiliğini istiyor ve bunu sağlamak için de gerekirse dayak atmaya hazır... böyle uyar mı?
- +1 yıl
Seni falakaya yatırdı... son derece kontrollü ama seni çığlık çığlığa ağlatacak kadar öok canın yanıyor...
Her sopasına gözün yuvasından fırlayacak gibi ama adam çok soğukkanlı ve yapması gerekeni yaptığından emin
- +1 yıl
Dayak sırasında canın çok yandığı için pişmanlık duyar mısın?
- +1 yıl
Bir yemiz dayak attı... ayaklarını alev alev yanıyor ama ayaklarını çözdü indirdi baktın yara bere yok.. acısı da azalıyor sadece döverken acıttı ama gerçekten fena...
Tatlım umarım bir daha itaatsizlik edip elime bu sopayı aldırmazsın diyor...
Sence adam amacına ulaşır mı yani artık söz dinleyecek misin? Yoksa bu dayak hoşuna gitti otoritesine saygısızlık edip yine döndürecek misin kendini? - +1 yıl
Çok acıdı ama
- +1 yıl
@lililull
Ama bubadam sadist değil. Otoriter bir erkek ve sözünü dinlemek zorunda kalman için dövdü... dayağa rağmen yine aynısını yaparsan adamı zevkin için istismar etmiş olursun ve bunu anlarsa çok üzülür dahası böyle de söz geçiremezse terk eder seni - +1 yıl
Bazı şeyleri izin almadan yapmanı yasak etti mesela akşam çıkacaksan izin isteyeceksin...
- +1 yıl
Hiç rastlamadın mı böylesine
- +1 yıl
Peki seks sırasında nasıl aşağılamasını istersin?
A) küfür hakaret etmesi
B) ön sevişme esnasında tamamen seni aktif bir şekilde kendine hizmet ettirmesi ayaklarını bile sana yalattırması - +1 yıl
O can yakma... aşağılama için bunlar akla gelir
- +1 yıl
B'dekini emretse... itaat eder misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılSoğukkanlı, zeki, ve cinselliğini dışa vurmaktan çekinmeyen erkeklerde olur genelde
11 Yorumla Çevremdekiler beni normalde sakin, uysal bir adam olarak tanır
111 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEfendi, sakin, hiç öyle olmayacağını tahmin ettiğin erkekse.
117 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılGerçek. Kendimden biliyorum
Cevap sahibi+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılEfendi sakin dediysek vur ensesine al lokmasını sünepe değil. Dışarıda dominant olmayan kadını nasıl domine edecek yatakta ve hayatın her anında.
Cevap sahibi+1 yılEvet ağırlığı olan, düzgün bir hayatı olan senin istediğin türde dominantlığı da kadınına uygulayan erkek.
Cevap sahibi+1 yılBence de. İtaatkâr kadın da çok tatlı.
Cevap sahibi+1 yıl👍👍👍
Cevap sahibi+1 yıl36, bekar
Cevap sahibi+1 yılİstek attım, bak aşağıdaki hanımefendinin yorumunda da zaten açık benim yazdıklarım
+1 yılsadist erkek seni normalde de aşağılar oradan anlarsın. Ama dikkat et ölme.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılDışardan tanıyamazsın ilişki içinde anca ben mesela bu tarzı seviyorum. Buna uyacak kadınla seks çok zevkli olur hayatta güzel olur sanki
00 Yorumla Yatağa girip bir test surusu... her şeyi yapacaksın
02 Yorumla
+1 yılKadınlar genelde uzak durur öyle erkelerden erkekte saklama ihtiyacı duyar
tanımak zordur
00 Yorumlaİstersen ispatlayabilirim tabi gerçekten sadist sert birini istiyorsan
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılDışarıdan masum, bey efendi, iradeli ve itaatkar olarak durular :))
07 Yorumla- +1 yıl
ben dominant değilim :)
- +1 yıl
benim başım bağlı tatlım :) ama cinsellik sırasında benden dominantını düşünemiyorum desem yeridir.
- +1 yıl
it is real baby :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormalde kibarim ama yatakta parcalarim. bunu kestiremesiniz
01 Yorumlanormalde tanımada mi cinsellik yaşadın sanki sıralamada bir karisiklik var önce tanıyıp sonra ilişki sanki ama
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 668 cevap paylaştı.
+1 yılDayak yemek hoşuna mı gidiyo mk
21 Yorumla
+1 yılDayak yemeyi seviyor musun
02 Yorumla- +1 yıl
Keşke gerçek hayatta karşılasaydik
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Benim pp ye bak 😏
00 Yorumla
+1 yılBenim gibi görünürler
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 514 cevap paylaştı.
+1 yılbu ben :)) ya yumuşak seks mi olurmuşş
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Seks yapmadan tanıman zor
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsonra şiddete uğruyoruz oluyor :)
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıltüm yorumları okuyup yazdım hele kız kıza geçen muhabbeti de okudum tam sadist şiddet seven birini arıyorsun
Cevap sahibi+1 yılsadist biri istediğin yere kadar değil sonuna kadar olur sevgilin yoksa yapacaksın bi düşüneyim 🤔 haftaya sevgili yapsan Mart ayının ikinci haftası şiddet mağduru olarak yazılar geçer :)
Gizli Üye(25-29)+1 yılİtaat edip dizlerinin üzerine çökmen lazim
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNeyse ☺️
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSlk oluyorlar genelde. Akilliysa ve kibarsa yapmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖyle birini mi istiyorsun
00 YorumlaHot görünür
20 Yorumla
+1 yılBu Bi fantezi söylemen yeterli olacaktır
00 Yorumlabelli emezki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 574 cevap paylaştı.
+1 yılTanıyarak.
00 Yorumla
+1 yılBenim o
00 Yorumla
+1 yılÇok zevke gelmişti
00 Yorumlasor söylesin :D
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam