Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar dün gece beni eli ile tatmin etti. Sıkıntı yok
Regli dönemlerimde çok istekli oluyorum. Ama günah ve sağlıksız olduğu için cinsellik yok dün kocama çok istiyorum dedim nabiyim olmaz dedi bende sürtünmeli ilişki yapalım dedim üst tarafına sürt dedim saçmalama yinede mikrop kaparsın dedi ne olacak dedim olmaz öyle dedi istersen elimle yardımcı olurum dedi yok ben öyle istiyorum dedim hayır dedi sizce neden öyle yapıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Yahu birkac gun tut kendini ne abartiyodun madem o kadar libidon yuksek ac p. rno izleyip kendini tatmin et azcik iradeni frenle ne oyle sanki hic yapmamis gibi kaldiki dinen de yasak herkes yazmis zaten. O donemde hic yaklasmayin birbirinize saglik acisindan ozellikle tehlikeli bitene kadar birbirinizden uzak durun.
Ben evliyim kendşmi tatmin edemem. Onun etmesi lazkm ki dün etti. Zaten nornsl zamanda böule istek gelmiyor sorun bu işte
Guncellemeyi okudum ne mutlu sana bak mesele cozulmus sonucta kocan o seni cinsel anlamda memnun etmeli ve zorundada.. Regl doneminde agri vs yasamiyor musun nasi bu kadar istekli kalabiliyosun
İlk günü ağır ikinci günü istek anlamadım bende
Demekki her kadinda baska. Benimde agri ve ödem fazla oluyo istek cok azaliyo
Ödem dedğğin şişlik mi?
Evet
bence anal yapın o dönemlerde bizde eşimle öyle yapıyoruz
İğrençsin analın kadına ne kadar zararı olduğunu bir bilsen. Yazıklar olsun
Sen regl olduğunda orasının ne halde olduğunu bilmiyormusun. Sen olsan kabul edermisin
Ben duş alıp yıkadıktan sonta ne olabilir. Erkek oslam tabiki kabul ederdim. Ayrıca. Ne var bunda bir zahmet
Kocanız sizin kadar etkilenmemis. Veya olan canı istememiş 😉
balın hariç diğer kısımlarda yiyişme, yalama elleme niye yapmıyorsunuz
Oraya dokunmadan ben nasıl boşalıcam affedersen
boğazını ve boynunu ıslak ıslak yalasin bi 20 dakka bak bakalım fışkırıyormusun
Bende olmuyor bu ben vajinama dokunmadan yapamıyorum. Olmutor
hiç ağzına boşaldın mı?
İğrenç misin. Bir git ya
umarım şaka yapıyorsun dur, bu kadına feci şehvet verir
Bana vermiyor
çok ilginç ya
Hangi erkek 20 dakika boyun yalar be? Hicbir yerde ne duydum ne gordum 😅
benim fantezim olduğu için yalarım, dudak boyun, balını ve s.
kim tatmin etti?
he tekrar okudum jskxkx
erkek için biraz zor bir durum o durumda iken ilişki yaşaması yapması da doğru değil zaten de
İlişki isteyen yok sürtün diyorum adama
ya onun pisgolajisi falan ne bilim zor ama yinede seni bı sekilde tattmin edebilir di
Ne demek zor. Ya. Erkek olsa kadına demedi9iniz kalmaz kocan seni aldatır diye başlarsınız
regl iken kadın istemez se kesinlikle haklı zaten bu sebepten aldatan erkek adam değildir ama kadın ondumra iken çok istiyorum diyor ise adam bubsekilde isteğini yerine getirmesi lazım sadce biraz zor erkek için
Bence de neyi zor o da zevk alıcak
zevk alamiyor olabilir seni osekilde olduğunu bildiği için belkide
Sürtünme ile alıcak zevk. O şekil derken
regl olduğunu bildigi için
Ne alaka regli olsam ne olucak.
ya kan koku falan işte
Bende konu falan olmuyor banyo her gün yaptığım için kanda öyle akmıyor yatar pozisyonda zaten akması kesiliyor onlar efsane
hım onzmn geriye tek sebep kalıyor eşin bile bile istemedi yapmak regl de bahane etti
Mikrop kaparmışız. Şimdi uzamanlar diyor ki regli dönemimde kadının orası mikrop kaptyormuş herşeyden
ya okadar hemde kapmaz heralde inanmiyorum okadirine bide sürtünme ile nasıl kapacak ki
Bu gece yapacak ben halledicem
nasıl anlamadım ne halledecen
İkna edicem
ne ler yapacan anlatmak istesen dinlerim
İkna edicem hayatım lütfen diyicem ne yapayım
sadce konuşarak olmaz bu ama burdan yazamiyorum da sanki faklı şeyler lazım
Yazma bana.
Ne güzel ya eşiniz sizi düşünüyor
Hani beni düşünse rahatlatır
İyide mikrop kapma istiyor istese o neler eder erkekler hiç reddetmez ama sağlığın için reddetmek zorunda kalıyor
Öyle bir şey yok temiz yıkandığı taktirde mikrop kapmıyor. Uzmanlar duştan sonra olabilir diyor. Ben cinsel olarak aç hissediyorum kendimi ya
Belli aç olduğun millete saldiriyorsun eşine saldirda adam mecbur yapmak zorunda kalsin yeni mi evlisiniz siz
Ben sana ne. Zaman saldırdım ruh hastası mısın hakaret yok bir şey yok. 4 yıldır evliyim de. Yapmak zorunds zsten
Sen iyi misin sürekli yapmak zorunda değil her istediğinde seni boşaltmak zorunda değil seks makinesi mi bu
Ulan cahil misin seks makinesi mi dedik tabiki yapmak zorında kocam o benim çiftler birbirinin cinsel ihtiyaçlarını karşılamak zorunda. Anayadaya göre bile bu suç ve boşanma sebebi sayılabilir
Git boşan akşam senide bir şey etsinde sakinleş bu asabiyet fazla
Ne boşanıcam ya mutlu evliliğim var sen kıskandın demi sen evde kaldın diye ben boşanmam. İki gecelik giysem iki cilve yapsam her istediğimi yaptırırım fizik bende güzellik bende
Ablaaa görmüyor musun yaşımı evde kalmış gibi miyim bir fizik sende yok
172 boyunda 59 kiloyım ben ve göğüslerim kalçam haftanın üç günü spor yaptığım için çekici ve yeşil gözlü buğday tenli bir kadınım
1.57-45 kiloyum yeşil gözlü beyaz tenliyim vücut hatlarim orantılı ve güzel
İlla yazdirtcaksin bana tahsilin ne senin her şey fizik değil
Belki kandan iğreniyor
Sanmam elini neden sürüyor o vakit
Belki kabul etmeyeceğini biliyor . Öylesine dedi
Yo genelde onu da severim. Geçen regli de öyle boşalttı. Ama neyse ben istiyorum sürtünmeli yapmak zorunda
Ablacığım fikir yürütüyorum sadece
Biliyorum ama sinirlendim. Sonrada kadın aldatınca haksız
Haklısın ne diyeyim belki inat etmez
Bu akşam ikna edicem. Onu tahrik edeyim neler yapar o
Libido artırıcı ilaç ver
Gerek yok ben iki gecelik giysem.. arkası dönükken iki öpüp ellesem dayanamaz o ama korkuyorum gaza gelip birleşme olmasın kendini tutamaz falan
İğrenme oluyor demek ki
İğrense eli ile dolunayım demez
Okuduğum kadarıyla analda sevmiyorsun o zaman kendin boşal
İstemiyorum niye evlendim ben
Regliyken çok kan geliyor mu
Yo onun sürtüneceği yerde kan yok ki. Yarar pozisyondw kan gelmez
Onu azdırsan biraz
Öylr yapıcam da bu sefer kendini tutamayıp birleşme yapmadın
Deliren erkek mutlaka sessiz kalmaz
Bu akşam yapıcam
Merakla bekliyoruz
Sürtünme olmadı yani olsun bu da bir başarı
Ben istemedim doktora sordum mikrop kaparsın dedi
Sürtünmeyi sen istedin sandım ben
Soruyu oku soru sorma
Ben istedim sağlıksız olduğunu görünce vazgeçtim
Tamam işte bende onu dedim ya umarım rahatlamışsındır
Elle seni tatmin etseydi
İstemiyorum ben
Merak etmistik iyi olmus
Onu azdır ve başka yöntemler de var
Kiyafet ustunden eliyle tatmin edemez mi?
Kıyafet ne ya ten tene değmeden ben tatmin olamam.
İncecik bir kiyafetle temasla tatmin ederse gunah olmaz. Soru sormuşsunuz cevap yazıyorum kardesim
İyide cinsel birleşme olmadığı sürece günah olmuyor.. ben sürtünmeli istiyorum
Ayni sey. Surtunmeli kabul etmiyorsa çıplak olmadan elle bosaltsin. Bu günah olmaz. Bir alternatif iste.
Yoksa sürtünerek bosalin ama kabul etmiyorsa diye dddim
Elle niye çıplak olmuyor onu anlamadım
Çıplak olursa günah. Tamamen çıplak olunca dinimiz günah demis. Ben de kiyafet üzerinden elle tatmin etsin dedim. İncecik bir külot ile mesela.
Ya ben o kadara dikkat edemem. Sağlık açısından eli ile dokunmasında bir zarsr yok bitti
Ne gunahini soruyorsunuz o zaman?
Ben sadece birleşme günah biliyorum
Hayir o bölge günah tamamen adet zamanı yanasmak
Ya bakalım
buldunuz mu cözüm
iyi olmus rahatlamaniz. kıyafetle mi yaptı çiplak mi?
Elini iç çamaşırımdan içeri soktu öyle
Güzel olmus, rahatlamaniza sevindim :) bazen bu durum hayatimizi zora sokuyor ve yapilmasi gerekiyor
Bence çok ayıp etmiş