İki çoçuk var. Akşam yapamıyoruz gece yorgun oluyoruz sabah kalktık mı çocuklardan önce yapıyoruz üç gün üst üste yaptık. Bu gün de sabah istedi yeter dedim siz ne düşünüyorsunuz
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Seks en güzel hali sabah seksidir emin ol güne zinde ve mutlu başlsrsın hormonlar aktif olur güne gğzel başlamak için bir yol ve en zevkli hsli
Ben sıkıldım ve canım istemiyor
Bunu ona anlatabilirsin ama bir evlilikte yatakta mutsuzluk olursa o evlilik bitmiş demektir kadın içinde erkek içinde hiç yapmamaktansa 2 günde 1 yapmayı teklif et
Öyleydi zaten
Tamam al karşına hergün yapmak beni yoruyor 2 günde bir yapalım de söz al konuyu kapat
Fırsat varken değerlendirin yarın çocuklar büyüyünce dahada zorlaşacak fırsat fırsattır belki yarın o fırsatı bulamayabilirsin
ben kız olsam tamam derim neticede koca yani. hakkı var. cocukları da sutlarsın birine bir yol bulursun hani
Tercih meselesi ama şu da var kadın istemiyorsa tadı çıkmaz zaten
Ha
Ha mi 🤦
Her sabah seks olursa fazlası olmaz çocuklar uyanacak görecek diye kadınsın seninde isteğin tutar tutmaz ayrı mesele
kocan istiyorsa ver yarın pişman olursun soğur gider
Kendi bilir bende sürekli yapmaktan sıkıldım
bugünün yarnı da var
Ben bu gün istemiyorum istemeye istemeye yapamam
yarında o sana pas vermezse ?
Kendi bilir saygı duyarım ama genelde yaklaşan o ben yaklaşmadığım için
istek yok demek ki sende hiç yapmasa sorun olmayacak senin için
Teleştan aklıma gelmiyor.
çocuklardan mı telasş iş güç mü
Hepsi
hayat yoruyor seni.. yaş kaç
Bilemedim şimdi ama. biraz ven kocanin tarafini tutucam
Bıktım sıkıldım canım istemiyorum
Belki bu gun ret etmeseydin yarin kendiliginden normalae donecekti
Tabi bir yondende haklisin muhtemelen cocuklar uyanmasin diye aceleye getiriyorsunjzdur bir gorev gibi oluyordur senin icin
Ne alakadı var yarın canım belki ister bu sabah istemedim
Oda dogru neyse
Sana hak verdim adama üzuldum 😂😂😂
İstediği kadar yap bı sure sonra yorulur zaten o da
6 yıldır yorulmadı bu bir ikincisi benim canım istemiyor. Seks sadeve erkeğe ait değil
aynen ne gerek var çocuk vs de olmuş yapmıyorum sen bir şekilde kendini tatmin et de, o da eskort ya da vs. birilirini bulsun seni uğraştırmasın emin ol daha zevkli olacaktır kocan içinde.
@siyahcorap ya sen karına tavsiye er bunları. Eminim karını tatmin edemeyen bir eziksin. Jigola tut karına. İkincisi ben her gün yapmak zorunda değilim tamam mı seks iki kişilik birinin canı istemeyince ona eziyet olur ama öyle bilgisiz kadın dilinden anlamayan cahilsin ki. Bu yüzden karında seni erk3k yerine koymuyor birine eziyet vererek bile seka yapıp kendini düşünen eziksin
O zaman bunu kocanla konuş yorumları begenmiyosan
ahahah sen dediğimi yap kocanın ve kendinin mutluluğunu düşünüyorsan
@siyahcorap ben kocamı ve kendi mutluluğumu düşünüyorum ve bu nedenle her gün yapmak yerine iki günde bir düşünüyorum sen anana karına tut o dediklerini sende var o namussuz kumaşo ezik herif karın bile erkek yerine koymuyor seni ben tanıyorum seni
ahahaha kocana gerçekten üzüldüm şu an yazık adama :D
@siyahcorap benim. Kocam benden çok memnun. En azından senin karın Gigi toptan rafa atmadım ben onu. Haftada 4 garanti bizde sende ayda birsi demi kıyamam cinseliğe qç ezik
ne oldu ya kocan değere bindi galiba :D
@siyahcorap benim kocam zaten değerli benim için. Ha beni aldatanı bende aldatırım orası ayrı. Ama namus benim eşim içün değerli senin gibi karısını pazaarlayanlar bilmez.
Yorgunluk ve libidonuzu bilemeyiz. Yorum yapmak boşuna
Erkek hep suçlu az yapsak suç erken gelsek suç çok yapsak suç.
Hiö bir şeyde dengeyi yakalayamıyorsunuz
Gider başka tarlayı sürer yine suçlu olur
Ya? burada kocası yapmayan kadınlar var ya da senin bacın diyelim onun kocası yapmıyor başka tarlaya git der misin?
Yahu ablacım adamın canı istiyorken yapın diyorum sen değil başkasıda olsa diyorum. Git demem ama gideceği aşikar
O giderse bende giderim benim böyle şeylerden korkum yok siz türk erkekleri neden sekste eksikisniz biliyor musun çünkü seks yaparken bir taraf istemediği zaman kötü olduğunun. İki libido birleşince seksin zevki olduğunun farkında değilsiniz sadece kendini düşünen yarım erkeksiniz benim kocam böyle değil bu gün istmedim sen istemezsen olmaz Güzel geçmez dedi. Kadın dilinden anlamayan sekste yarım olan senin gibiler. Bu yüzden yarım erkek.
Benim altımdan yarım kimse çıkmadı. Çokta güzel kıvama getiririm genelde hayır diyende olmaz. Memnun bırakmadanda içinden çıkmam
Ya he he.
Tamm sen haklısın kadınların hepsi her zaman haklı tamam
ben de 6 senelik evliyim her sabah yapıyoruz desem yeridir tam 6 senedir
Ben çok sıkıldım
ama bu tuhaf yani seksten sıkılınır mı hiö
Yemek yemek çok güzel ama günde 6 öğün yersen bırakrsın
ama her gün yemezsen de aç kalırsın
Bu yüzden işte 2 günde bie seks iyi. Her gün olmaz. Bıkarsın miden bulanıe
sen seks sevmiyorsun pek anladım. Kaç yaşındasın?
Seks sevmesem bendw ona yaklaşmam değil mi? Bende ona yaklaşıyorum arkası dönükken gidip öpüp özledim diyorum bazen gecelik giyip davet ediyorum ben seks seviyorum ama bu abartı dediğim gibi hambueger en sevdiğim şey ama ama her gün he3 gün yersem bıkarım
anladım kuzum seni ne kadarlık evlisin?
6. Buçuk
aynıymışız peki nerede yaşıyosun
Niy3 sordun
bir şeyler düşündüm söyle lütfen
Yok. Gerek yok.
Yeter dersen iki gün sonra eşim bana neden yanaşmıyor dersin çocuklar kaç yaşında
Allah Allah bıkrım canım istemiyor.
Çocuklar kaç yaşında peki ve yaşlar kaç
Bu bilgi ne işine yarayacak
Önemli ve söylesen ne olacak ki ayrıca bir kaç sorum olacak gizlisin yazamıyorum
İşine bak. sen ne diye evli kadına yazıyorsun. Haddini bil defol
Sen evli olarak yazıyorsun ben mi yazmış oluyorum streslisin
Ulan or... Çocuğu ben soru soruyorum sen bana özelden yazıcam diyorsun senin anan tüm erkeklerle konuşuyoe heralde. Şerefsiz utanmaz senin Allah bin belanı versin abaza
Allah sana yardım etsin 😅kocana da sabır versin
Niye sabıe versin senin karın başka erkeklerle özelde konuşursa hoşuna gidecek herhalde
Kalkarken kullan ilerde bunu çok ararsın
Canım istemiyor
Keske benimki de boyle olsa
çok seyrek sizin sanırım
Aman herşeyin fazlası zarar
Insan kendinde olmayinca baskasina ozeniyor iste. Ama eminim fazlasi da zararlidir
haftada kaç sizin?
Hafta mi 😅 iki haftaya bir felan
Niye öyle eşin sen yaklaşınca ne diyor olmaz mı diyor
Yorgunum diyor sürekli isi yorucu kabul ediyorum ama ne biliyim ya
Ya bence sen ona hiç yaklaşma. İyi bakım yap. Hiç yüz verme konuşma konusunda da az konuş öz konuş. Kaybetme korkusu sarsın
Sana yeterince iyi gelmiyor bu
Geldi ama bıktım yemeği çok severim ama sürekli yersem olmaz
Yani biraz ara vermek lazım tadın da kalması lazım
yapın ya ne güzel işte sabah sporu
İstemiyorum sıkıldım
ölü numarası yap
Marş a baş yola devam
Düzenli seks diye buna denir işte
sabah yapmak iyidir ilişkiyi diri tutar
Sabahları tek sefermi peki
Sanane?
Biz karışmayalım ona da