- Cinsellik konusunda 330 cevap paylaştı.
+1 yılEbeveynler çocuk yapma işini bıraktıkları bir süre sonra bir tane daha oluverir. Kadın arkadaşları olsun cevresi olsun veya kocanın derler ne oldu bunun arası neden digerlerinden çok fazla onlarda der ki kazaya kurban gitti aynen seninde yaşadığın bu işte ama sende ilk olacak olursa oğlum veya kizim dersin seni aslında düşünmüyorduk ama kazaya kurban gittin dersin 😂💦
04 Yorumla- +1 yıl
Bide bırak da adam rahat rahat kamyonunu bosaltsin ya daha güzel oluyor. Tedbirler çok alırsın bi tedbir olur biter
Soran+1 yılŞimdilik çocuk falan istemiyorum olursa aldırırım dedim eşime
Soran+1 yılPrezervatif takıyordu zaten normalde
- +1 yıl
Prezervatiflede tadımı olurya
En İyi Cevaplar
+1 yılmeraba
karı koca arasına girmek olmaz ama sordugun için soyleyeyim
elbette sana soylemesi daha guzel olurdu ama bazen erkekler bosalınca kendine hakim olamıyor o an belki tutamamıstır kendini niyeti seni hamile bırakmak olmayabilir.
ha sen dersinki neden krndini haklı çıkarmaya çalışıyor allah aşkına biz insanlar ne zaman haksız oldugumuz kabuş ettik ki bence uzatmaya degmez06 Yorumla
Soran+1 yılAma öyle zorla tutunca ben çok kötü hissettim. İnsan eşi dediği kişiye zorla bi şey yapar mı.
- +1 yıl
zorla yapmamıştır ya bence dediğim gibi belki tutamamıştır o an tepki verince oda zıttına gitmiş olabilir uzatmayın lütfen
Soran+1 yılÖyle tutunca benim de gururum kırıldı. Bilmiyorum artık. Kapıya tıklıyor ben de konuşmuyorum. Salonda yatsın gitsin de.
- +1 yıl
bak bu saçma seylerden ayrılık oluyor gerek yok bence
- +1 yıl
Vay be, psikoloğa bakın...
- +1 yıl
@düşünmektükenmektir buyur
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu iki tarafın beraber alacağı bi karar. Ama kadın istemiyorsa hiç olmayacak bişey. Neticede sen taşıyacaksın sen bakacaksın sen emzireceksin. Senin görüşünü almadan yapması hata olmuş. Ertesi gün hapı kullan. Buna rağmen de olursa cana kıyma ama. Çocuk hayatın en güzel şeyi çünkü. ❤️
016 Yorumla
Soran+1 yılErtesi gün hapı kullandım. Ama eğer olursa falan istemediğim çocuğa bakamam benn maalesef.
Soran+1 yılO daha çok tutamadım falan dedi galiba çocuk için boşalmadı o.
Cevap sahibi+1 yılBende kullanmıştım ertesi gün hapı ama hamile kalmışım yinede. İyi ki de olmuş
Cevap sahibi+1 yılKesin istemiyorsanız nasıl cesaretle korunmadan giriyorsunuz. Çünkü zevk suyunda dahi sperm olabilir. Ben hiç cesaret edemem böyle bişey. Bizde prezervatif yırtılmıştı. Ve boşanma aşamasındaydık o yüzden istememiştim ama hap falan işe yaramadı
Soran+1 yılNasıl ya hap işe yaramadı mı
Cevap sahibi+1 yılYaramadı. Hemde 2 saat sonra kullandım hapı bi sürü şey yaptım hatta ama yinede oldu. Bunca tedbirime rağmen olduysa rabbimin vermesinde vardır bi hikmet dedim ve iyi ki demişim. Şimdi 6 aylık oldu o kadar tatlı bişey ki.
Cevap sahibi+1 yılHakkında hayırlısı olsun. İstemiyorsan inşallah aldırmak mecburiyetinde bırakmaz rabbim. İnşallah hamile kalmazsın
Soran+1 yılBen eczacıya sordum regline kaç gün var dedi 3 dedim o zaman en az hamile kalma ihtimalimin olduğu zamanmış. Ama için rahat etsin hap da al dedi
Cevap sahibi+1 yılEvet ama o işte belli olmaz. Bak benim 3 çocuğum var. Birisi adetimin hemen sonrasıydı diğeri de adetime bir hafta falan vardı. Yani olacağı varsa ne yapsan oluyor. Zaten olacağı yoksa da hangi yolu denersen dene oluyor.
Soran+1 yılSeninkisi çok tuhaf ama hap %99 korur. Hatta genelde fazla korur, hamile kalmayı baya zorlaştırır falan derler. O yüzden yılda en fazla 2 kez içilir
Soran+1 yılAyyy korktum valla sen böyle diyince. Ama ben kesin kararlıyım çocuk falan istemiyorum olursa da aldırırım.
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle. Hatta adetim gecikti yok ya strestendir dedim. İhtimal bile vermiyordum. Ama 2 aylık olmuştu oğlum
Soran+1 yılAma genede kötü düşünmek istemiyorum. Sonuçta millet kaç kere içine boşalıyor hamile kalmak için. Hem tam yumurtlama öncesi olduğu için ihtimal de düşük dedi eczacı. İlaç da içtim sonuçta
Cevap sahibi+1 yılSen bilirsin. İnşallah değilsindir. Allah isteyene versin. Olsum diye kendini parçalayan bi sürü kadın var. Onlara versin
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılAynen düşük ihtimal seninki
+1 yılhapı iç zaten bir şey olmaz. Çokta kavgayı uzatmamak lazım çiftler arasında arada olur böyle şeyler. zaten her boşaldığında kesin hamile kalırsın diye bir şeyde söz konusu değil.
08 Yorumla
Soran+1 yılHayır ben çok üzüldüm ama öyle zorla tutunca. Birde kocanım nolucak sanki falan diyince sinirlendim iyicee
- +1 yıl
seks esnasında mesela sen hiç mi istemezsin baskın olduğun bir pozisyonda olmayı. bunu da öyle düşün arada olur yani herkes her zaman mutlu olmuyor arada tartışmaların olması normal ama bir nevi de adam doğru demiş kocan yapmayacaksa kim yapacak yani. konuşulur konu ve kapatılır olur biter.
Soran+1 yılBeni tuttu, ben de kalkamayınca sinirlendimm ama bana söylemesi gerekirdi
- +1 yıl
Yani tamam da boşalma sırasında bu erkek için çok normal. Bir erkek boşalırken nasıl davrandığının farkında olmuyor zaten. Boşalmanın başlaması ve bitmesi arasındaki sürede erkek çok farklı bir boyuta geçiyor kendinde olmuyor bir nevi.
Soran+1 yılAma yaptığında haklı değildi kiii
Soran+1 yılBir tek ben mi normal karşılamıyorum yaaa
- +1 yıl
bence yorumlaman yanlış ve tam olarak bir erkeği anlayamamışsın gibi geldi. Sen olaya bir tık kadın erkek kıyaslaması olarak bakıyorsun bence ama bu durum öyle bir durum değil
Soran+1 yılBilmiyorum ya gül almış bi tane özür diledi. Affederim ama hemen affetmek istemiyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
+1 yılKocan içine boşalmak istemiş, o nu bu zevkten mahrum etmeye seninde hakkın yok. Çocuk istemeyebilirsin ama bir çaresini bulup kocanın içine boşalmasına izin vermelisin. Prezervatif, doğum kontrol hapı, spiral bir çok seçenek var. Birini yapın da adam da rahat rahat içine boşalsın zevkten mahrum kalmasın
09 Yorumla
Soran+1 yılO zevk alsın beni düşünen yok zatenn
Soran+1 yılBenim vücudum sonuçta bana demeden boşalamaz. Yasal olarak da buna hakkı yok
- +1 yıl
Seni de düşünücez de mızmızlanıp şikayet eden sensin azıcık olumlu olsan sen de zevk alıcan ama varsa yoksa şikayet ediyon 🙂
- +1 yıl
Spiral taktır hem hamile kalmazsın hemde kocan rahat rahat içine boşalır ikinizde zevk alırsınız, kavga etmezsiniz
Soran+1 yılYa seni de zorla tutup yapsalar sen de sinrilenirsinnn
- +1 yıl
Tövbe de kız beni niye yapsınlar manyak 😂. Kocan çok zevke gelmiştir kendini tutamamıştır içindeki istekli hayvan o an için dışa vurmuştur
Soran+1 yılBana ne onun içindeki hayvandan ya. Ben de tutmuyum kendimi gidip vuruyum bu sinirle o zaman hoş olur mu sence? İlerisini de düşünüp hareket edicekk
- +1 yıl
Yasal olarak buna hakkı yok derken? E adam kocan?
Soran+1 yılÖzür diledi zaten
Cinsellik konusunda 308 cevap paylaştı. Fazla uzatmışsın madem condomsuz yapıyorsun içine boşalmasını göze Alman lazım
69 Yorumla
Soran+1 yılNormalde takıyordu. Ben fark etmedim bile
Soran+1 yılBirden tuttu boşaldı nasıl fark ediyim? Ben fark ettim kalkmaya çalıştım o tuttu.
Soran+1 yılSonra da kavga ettik
Soran+1 yılOnu biliyordum zaten ben anlık geliştii
Soran+1 yılNormalde takardı
Soran+1 yılHadi boşalması neyse ben beni zorla tutmasına sinir oldumm
+1 yılEğer korunmuyorsaniz ve hamileliği planlamadiysaniz öncesinde tabiki içine boşalması hata, ancak bunun çözümü var, kavga etmek yerine daha sakin kalıp, bu durumu konusabilirdiniz
04 Yorumla
Soran+1 yılTutmucaktı öyle eşler arasında güç yarışı mı olurmuş. Zorla yaptı nasıl sakin kalıyım. Hissettikçe sinir geliyorr gidip döveyim ben de o zaman. Olur mu hiç öyle?
- +1 yıl
Güç yarışı tabiki olmaz hele böyle bir konuda, ne kadar süredir evlisiniz
Soran+1 yıl7 ay oldu yenice
- +1 yıl
Daha çok yeni
Cinsellik konusunda 2,4b cevap paylaştı. haklısın.. bebek istemek iki kişilik bir istekdir... bu konuda kimse tek hareket edemez.. yanlış yapmış
03 Yorumla
Soran+1 yılBence de ama herkes beni hayalı görüyor :(
Soran+1 yılHatalı*
- Cinsellik konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılAhahaa bir de senden izin mi alacaktı içine boşalmak için? Hamile kalmak istemiyorsan korunursun.
03 Yorumla
Soran+1 yılTabiki izin alıcak
- +1 yıl
Yok öyle bişey, popondan kanun veya suç uydurma.
Soran+1 yılYa git araştır sana mı öğreticem
+1 yılAdam zevke gelmiş boşalmış. Korunmasız sevişiyorsan göze alacaksın. Gereksiz uzatmışsın, alırsın ertesi gün ilacını olur biter. Ne bu tantana.
03 Yorumla
Soran+1 yılYaa ama tuttuu beni. Sen güçsüz olsan eşin dediğin kişi sana zorla bi şey yapsa gururun kırılmaz mı hiç
- +1 yıl
E sert seviyorum diye kadınlar bas bas bağırıyor. Nazik olsa bu da erkek mi be diye aldatırsınız.
Soran+1 yılNe alakası var?
Neden güç meselesi haline getirip konuda haklı haksız arıyorsun ki? Sen yine git yarın hapını al ayrı konu.
03 Yorumla
Soran+1 yılBana güç uygulayan o ben bir şey yapmadım. Hem söylemeden içime boşaldı hem kalkmama izin vermedi.
Soran+1 yılBaşlatmasın aklına. Birde tutunca ben kötü hissettim. Zorla yapılmaz böyle : (
+1 yılsorun ikinizde. korunmasız ilişkide istemeden de boşalabilirdi. prezervatifsiz ilişkiye giriyorsan suç sende bile bile yaptığı için suç onda yani %50 %50 suçlusunuz
00 YorumlaKavga etme boşuna hapı iç yarın bişey olmaz ama gerçekten sinir bozucu bi durum
11 Yorumla
Soran+1 yılAma bak sen de hak verdin. Birden tutunca nasıl sinir olmuyum ama
+1 yılHer cinsellikde ertesi gün hapı kullanmalısın hamile kalmak istemiyorsan
016 Yorumla
Soran+1 yılErtesi gün hapı yılda en fazla 2 kez kullanılır yalan yanlış bilgi vermeyin. Boşalması neyse ben tutmasına sinirliyim
- +1 yıl
Doğum kontrol hapı kullanın zevk suyundan bile hamile kalma riskin olabilir. Hamile kal diye beklemiş demekki çocuk var mı hic
Soran+1 yılYok. Daha yeni 7 ay oldu evleneli
- +1 yıl
O zman artık olması gerekiyor gibi sen ne kadar beklemeyi dusunuyorsun
Soran+1 yıl7 ay daha çok erken. Ben enn az 1 yıl daha beklemek istiyorum hatta belki daha fazla.
- +1 yıl
Eşin bunu biliyormu söyledin mi?
Soran+1 yılÇocukları sevmediğimi biliyor
- +1 yıl
Kendi çocuğun öyle olmaz ama cinselliğinizide daha az yaparsan o zmanda evlilik soguklasir
Soran+1 yılCinsellikle ilgili bi sorunumuz olmamıştı 7 aydır hiç reddetmedim
- +1 yıl
Kabul ediyorsan prezervatif ya da ertesi gün hapı kullanmanız daha sağlıklı olurdu
Soran+1 yılBiz zaten normalde prezervatif kullanıyorduk. Yakınlaşınca anlık gelişti kalkıp takmadı. Biraz da erken boşaldı bu sefer zaten
- +1 yıl
Sende istekliysen erken gelmesi normal ama böyle olursa o korunmasa bile sen korunmus olursub
Soran+1 yılNasıl olursa
- +1 yıl
Eşin korunmaz anlık gelişir bu şekilde ama sen korunmus olursun yanj
Soran+1 yılAnladım. Sağol
- +1 yıl
Eşine gösterme hapları sakla
+1 yılBu birlikte verilecek bir karar ama olayin heyecaniyla da yapmis olabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılTutmayacaktı ya ben de bu olayın siniriyle gidip vuruyum ona hoş olur mu?
- +1 yıl
Tabi ki haklisin
Gizli Üye(25-29)+1 yılHaksız valla benim sevgilim memelerine ağzıma boşalır genelde
51 Yorumla- +1 yıl
itfaiye mi
- Cinsellik konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılSen elbette haklısın.
Demek ki artık çocuk istiyor adam.
cut.03 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum artık ne sebeple içine yaptığını
Soran+1 yılAcaba her zaman prezervatifle yaptığımız için normal yapınca daha çok zevk alıp tutamamış olma ihtimali var mı sence
- +1 yıl
Evet o ihtimal de var
Cinsellik konusunda 473 cevap paylaştı. Manyak bakabilicek mi sen hatta şimdiden al yumurtlama döneminde misin
03 Yorumla
Soran+1 yıl4 gün var reglime
- +1 yıl
Regline 4 gün varsa zaten gebelik ihtimali çok düşük.
Soran+1 yılOlsun gene de alıcam bugün ilacı
Cinsellik konusunda 564 cevap paylaştı. Kocanin altına yattiysan boşalır tabi. Condom la yapsaydiniz o zaman
026 Yorumla
Soran+1 yılZaten öyle yapıyorduk normalde
Soran+1 yılAnlık gelişti
Soran+1 yılNasıl kızmıyım ya. Ben beni tutmasına sinirlendimm boşalması gene neysee
Soran+1 yılYa iştee boşalırken ben kalkmaya çalıştım altından. Tutup bırakmadı ben de sinirlendim. Sen olsan senin de gururun kırılırdı
Soran+1 yılBirde haklı çıkarmaya çalıştı kendini. Ben iyice sinir oldummm
Soran+1 yılBen kocamın nolucak sanki. Abartma bi şey olmaz tutamadım falan dedi. Sonra böyle basit bi şeymiş de hemen affedermişim gibi davranınca ben daha çok sinirlendim. Sonra bağırdım falan su getiriyim mi dedi o gidince kapıyı kilitledim tıkladı açmadım. Tuvalete de gidip temizlemedim hapı içsem de hamile falan kalmam di mi?
Soran+1 yılBilmiyorum sinirlendim işte
Soran+1 yılAçsam mı kapıyı sence
Soran+1 yılNe biçim konuşuyorsun ya allahalla
Soran+1 yılNe trolü ya
Soran+1 yılİşim gücüm yok bunun nesiyle eğlenicem ya.
Soran+1 yılYaa ne alakası var? Sinirliyim uykum falan yok. Yarın da tatil zaten öğretmenim benn
Soran+1 yılHay allahım ya. İyi peki
Soran+1 yılVayy bee bekarmışım da haberim yokmuş. Pekii
- Cinsellik konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılsiz evliyseniz karı kocaysa ve cocouk yapcaksanız hiç kavgası olmaz her boşalmada hamıle olunmaz
03 Yorumla
Soran+1 yılİstemiyorum genede risk falan. Böyle diyorsunuz da hamile kalsam aldırsam daha mı iyi olucak sanki?
- +1 yıl
Sakin sağlıklı bebeği aldırma omur boyu mebalini cekersin
Soran+1 yılİstemiyorum ya napıyım sevmediğim çocuğu büyütmek daha mı iyi
+1 yılEee kocan degil mi bosalsin alla allah baskasimi bosalacak icine
06 Yorumla
Soran+1 yılBana söylemeliydi yaa. Korunmadan boşalınır mı hiççç. Ben bebek istemiyorum.
- +1 yıl
Peki sen niye bosalirken bana soyle demedin ona canim
Soran+1 yılAnalamadım ki birden oldu normalde korunuyorduk
- +1 yıl
Peki herzaman korunuyordun ya sen oyle dedin bugun neden korunmadan iliskiye girdin yoksa anlikmi gelisti nasil oldu
- +1 yıl
İstersen dm gel burada ozel oldu sormam galiba
- +1 yıl
Dm gelecek misin peki bekliyorum burada ama sen bilin
+1 yılYani bencilce bir hareket olmuş
08 Yorumla
Soran+1 yılBence deeee
- +1 yıl
Hamile kalma ihtimalin var mesela , belki istemiyorsun , hani biz zevk alırız içine bosalmaktan ama herseyin bir usturubu var. Mesela ben genelde partnere sorarım hap falan kullanıyormysun diye ona göre bosaliriim. Ama istemesse hayatta boşalmam ya da guvenmezsem
Soran+1 yılBence de öyle olmalı zaten
- +1 yıl
istersen hap kullan ve eşin öyle içine boşalsın çünkü cidden zevkli bizim için hap kullanan kızlarda genelde spermin sıcak bir şekilde içine girmesini sevdiklerini söylerlerdi bana. bazı zamanlar sırf boşalmak için oral ya da anal yapardım o duyguyu tatmak için dıarı bırakmayı sevmiyorum çok
Soran+1 yılPrezervatif kullanıyorduk zaten normalde
- +1 yıl
sıkıntı mevzular :((
Soran+1 yılPrezervatif mi
- +1 yıl
prezerzatif değil ilişki meselesin , kondomlu , kondomsuz , hapla falan vs.. bbir sürü zırvalık :D
+1 yılO yatağa girmicen ozman
08 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka ya seks yapmak ayrı içine boşalmak ayrı
- +1 yıl
Kocan o senin o imzayı attığında bu hakkı ona verdin, bırakın bu insan hakları ağızlarını hamile kalmak istemiyosan ertesi gün ilacını alırsın sorun olmaz, sırf soru sormak için cahilce sorular soruyosun, kocanın buna hakkı yoksa neden evlendin ozman sadece seks için evliliğe gerek yok,
Soran+1 yılSekste sorunumuz yoktu
Soran+1 yılDaha 7 aylık oldu evliliğimiz o biliyor zaten çocukları sevmediğimi
- +1 yıl
Anladım zorla yapması hoş değil ama seninde okadar büyütmen işi bu raddeye getirmen hoş değil
Soran+1 yılYa napıyım tepki vermesem tekrar yapar beşki
Soran+1 yılBelki* hatasını anlasın
- +1 yıl
Nereye boşalsın istiyosun peki, enazından ilgisini çeksin bu şekilde buraya boşaldığında daha çok seviyorum deki inatlaşmasın, bunlarıda benmi öğretecem size ya😃😁
+1 yılÇocuk istemiyorsan zorla boşalamaz
01 Yorumla
Soran+1 yılBence dee ama bilmiyorum tutamadım falan dedi sence çocuk istediği için mi yapmıştır yoksa prezervatif olmayınca daha çok zevk aldığı için mi tutamamıştır
Gizli Üye(36-45)+1 yılBoş yapmışsın, imkanlar var sonuçta. Durduk yere ortamı gerdin, işin içine ettin, uyumlu olmayı dene. Sonuçta o senin hayat yoldaşın. Eşin!!!
06 Yorumla
Soran+1 yılBen boşalmasına değil zorla tutmasına kızdım
Cevap sahibi+1 yılSana yazacaklarıma kızabilir alınabilirsin, daha çok toysun, neyin ne olduğunu bile bilmiyorsun, nasıl davranacağını nasıl hareket edeceğini, vs. Eşinle anın tadını çıkartmak varken sen işin b.. kunu çıkartmışsın. Hiç lafı lafları sağa sola çakma. Kendine reset at, öğren dinle oku. Ikra' bismi rabbikelleziy halak. Eşine kocana nasıl davranacağını öğren, Eşinin senin üzerindeki hakları, seninde eşinin üzerindeki haklar neler öğren. Nikahı evliliği zora sokma. Ne sen Eşine zulüm et nede o sana. Uyumlu olun.
Soran+1 yılİstemiyorsam yapamaz ne anlatıyorsun
Soran+1 yılYasal olarak da suç yaptığı
- +1 yıl
Bu suç meselesine fazla takmışsın, bi avukata mı danışsan?
Soran+1 yılYa hayır sadece yaptığı şeyi savunmayın diye söylüyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu senin vücudun bunu sana yapamaz ne zamandır evlisiniz
018 Yorumla
Soran+1 yıl7 aydır evliyiz
Cevap sahibi+1 yılVar mı bir haber test falan yaptın mı?
Soran+1 yılYapmadım ama ilaç içtim
Soran+1 yılRegli tarihime göre hamile kalma ihtimalimin en düşük olduğu zamanmış
Soran+1 yılGenede ilaç içtim
Cevap sahibi+1 yılAnladim
Bu arada gzlden ckksamm olur mu
Soran+1 yılİstersen çık, sana kalmış
Cevap sahibi+1 yılTakkkp yapacan mi
Cevap sahibi+1 yılorada mısınnn
Soran+1 yılSebep?
Cevap sahibi+1 yılburada sayfa uzun olunca telefon donuyor o yüzden
Cevap sahibi+1 yılorada mısın
Soran+1 yılİstemiyorum
Cevap sahibi+1 yılNormal şeyler konuşuruz ben saygılı biriyim
Soran+1 yılİstemiyorum.
Cevap sahibi+1 yılBu kötü bir şey mi ki
Soran+1 yılNe fark eder? İstemiyorum dedim anlamıyor musun?
Cevap sahibi+1 yılAnladım arada durumunu sorarım burdan
+1 yılÇok büyütüyorsun
04 Yorumla
Soran+1 yılYa nasıl çok büyütüyorum ya? O benden güçlü diye kafasına koyduğu mu yapıcak. Birden tutunca benim de gücün yetmeyince sinirlendimm sen olsan sen de sinirlenirdin
- +1 yıl
Ya seks yapiyonuz karı kocasiniz siz bunun güçle alakası yok o anın tadını çıkarmak varken sen kalkmış nelere takiyon kusuyon bosalma seksin bir parçası bir sürü korunma yöntemleri var niye uygulamiyorsunuz kafana takip seks hayatını mahfedecegine korunma yöntemleri konusunda ortak karar alsanıza
Soran+1 yılPrezervatif kullanıyorduk normalde
Soran+1 yılBen boşalmasına takılmadım beni zorla tutmasına sinir oldum
+1 yılCondom olmadan neden içine aldın
01 Yorumla
Soran+1 yılAnlık gelişti başlayınca kalkıp takmaya üşendi
+1 yılŞans söylemeden neden yapti
06 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum işte. Hoşuna gitmiş çıkartamamış. Ben kalkmaya çalıştım kalkamadım da : (
- +1 yıl
Kolay bu
Soran+1 yılNe kolay?
- +1 yıl
Esine yapicagin
Soran+1 yılNe yapıcam?
- +1 yıl
burada soyleyemem şikayet ediyorlar
Cinsellik konusunda 16,1b cevap paylaştı. Evet bu eşler arasında kötü
00 YorumlaEşler arasına girilmez
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBoşalma boşluğa olmaz illa bir yere olacak
02 Yorumla
Soran+1 yılSebep?
Cevap sahibi+1 yılÖyle.
Gizli Üye(30-35)+1 yılO haksiz senin musadeni almasi gerekirdi
00 YorumlaÇok zevk aldığı için bırakmamıştır kalkmanı
04 Yorumla
Soran+1 yılHee normal yani sence öyle mi?
Soran+1 yılİnsan genede karısını öyle tutmaz tecavüz eder gibii
Soran+1 yılBeyaz tenli olduğum için kolum da hemen morarmış zaten geldi özür falan diledii dün uyurken de yanıma gelip yatmış. Ama daha affetmek istemiyorum
Cinsellik konusunda 3b cevap paylaştı. sen haksızsın
01 Yorumla
Soran+1 yılBen naptım ama
O zorla tuttu boşaldı ben mi haksız oldum?
kaç yıllık evlisin
011 Yorumla
Soran+1 yıl7 ay
Soran+1 yılÇocuk falan istemiyorum
Soran+1 yıl25 olucam
Soran+1 yılEvett yaa yaklaşmasın bana istemiyorum
- Cinsellik konusunda 454 cevap paylaştı.
+1 yılSonuçta kocan
03 Yorumla
Soran+1 yılKocam diye bana zorla bi şey yapamaz
- +1 yıl
Zorla seni yapmıyor adam çocuk istiyor demekki madem istemiyorsun niye evlendin o zaman evlenmeden de yapardın o ilişkiyi
Soran+1 yılYa daha 7 aylık evliyiz ne çocuğu.
Gizli Üye(30-35)+1 yıliyide sen nerden anladın içine boşalttıgını
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl nereden anladım? Hissettim işte kalkmaya çalıştım
Cevap sahibi+1 yılnasıl bir his alınıyor sizde o an
+1 yılSen haklısın
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 392 cevap paylaştı.
+1 yılBence o abla
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdam hakli.
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılVücut seninse kari da adamin. İstemiyorsan baskasindan cocuk yapar adam
Soran+1 yılBana ne bana demesi gerekirdi ya
- Cinsellik konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılEşin bırak yapsın
02 Yorumla
Soran+1 yılBana söylemesi gerekirdi
Soran+1 yılHem eşin dediğin kişiye zorla bi şey yapmazsın. Güçlüsünüz diyee istediğinizi yapamazsınız ki ama. Ne bana söyledi ne de bıraktı beni
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHosuna gitmedimi
013 Yorumla
Soran+1 yılHayırr ya niye gitsin ağlıcam nerdeyse sen hoşuna gitmedi mi diyorsun
Cevap sahibi+1 yılHmmmm kac yasindasin
Soran+1 yıl25 olucam
Cevap sahibi+1 yılYeni mi evlendin
Soran+1 yıl7 ay oldu daha
Cevap sahibi+1 yılHic icine bosalmadimi
Soran+1 yılHayır korunuyorduk
Cevap sahibi+1 yılGerdekte acittimi seni
Soran+1 yılOf sanane yaa
Cevap sahibi+1 yılMerak ettim de canim ya
Cevap sahibi+1 yılUyudunmu
Cevap sahibi+1 yılBak ne diyecektim
Cevap sahibi+1 yılBurdamisin