Erkekleri alfa efendi beta gibi sınıflara ayırmayı sevmiyorum çünkü onların da bizi çeşitli sınıflara bölmesine hak kazandırıyor ama gecenin bir vakti bacak aramda fena bir sızı var. Bunun sebebinden bahsetmek istiyorum. Erkek arkadaşım efendi dediğimiz erkeklerden birisi. İzin vermedikçe dokunmaz, saygılı, ailemle tanışmış vs ayrıca tipi de mülayim vs 2 yıllıkilişkimiz var. Ama bugünlerde başka biri yüzünden geceleri gözüme uyku girmiyor. Bu kişi de bana ilgi gösteren çeşitli zararlı davranışları olan biri. Ona yüz vermedim ama nedense hormonlarım coşuyor. Bu geçici bir şey olabilir ama şu an azgınlığın tam zirvesindeyim. Bu evli yaşlı dayıların tiktokta dans eden karılara yükselmesi gibi sayabiliriz. Bakmak var almak yok :D ama bu neden böyle?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 671 cevap paylaştı. Kadınlar bir erkeğin kendine sadık kalmasını değil sadık kalabilme ihtimalini sever bilinçaltında, o yüzden efendi erkeklere değil de badboylara her ne kadar inkar etseler de daha çok ilgi duyarlar sebebi bu
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
8Cevap
+1 yılÇünkü sertlik kanında var hayatın ve insan ne kadar yasaklı olarak yetişirse bir şeye ona daha çok tutuluyor bence
00 YorumlaAlfa olmak ne demek bilsen zaten bu soruyu sormazdın
08 Yorumla
Soran+1 yılAlfalıkla ilgili 100'den fazla şey okudum ve izledim 😅 bana inanmayacaksın ama gerçekten abartmıyorum
Soran+1 yılHepsi aynı ve saçma dediğin gibi ama evde 7 tane erkek kardeşim var büyük ve küçük olmak üzere ve evimizde sürekli erkek şeyleri izleniyor spor futbol nasıl alfa olunur konusunda konuşan yputuberlar vs
Soran+1 yılHer neyse bizde bir şeyler biliyoruz yani ama ben burada erkekleri sınıflandırdıkları anlamıyla söylüyorum mesela alfalar iyi sevişir efendi erkekler sevişemez gibi bir algı var 😂 bu tip şeyler üzerine konuşulan bir ülkedeyiz çok takma!
Soran+1 yılHoşuma giden kaynakların adını hatırlamıyorum ama ingilizce olarak dinlediklerim daha mantıllı konuşuyor adamlar ergenliğe adım atmadan öpüşmeye falan başlamış oluyorlar ve sevişmek çok basit onlarda. bizim ülkemizden daha çok bilgililer o yüzden bu konu da 🤣
+1 yılİtaat egilimli oldugundan
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet biraz öyle yetiştirildim annem yüzünden o söyler ben yaparım vs
- +1 yıl
Doğuştan olan bir yatkinlik o.. Bir erkek sana diz çök dese tahrik olursun
- Cinsel Yaşam konusunda 848 cevap paylaştı.
+1 yılSevgine sokayım.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTrafik cezam var asldfhkjdsx
05 Yorumla
Soran+1 yıl😅 benimde var. Türkiyede arabası olmayanın bile trafik cezası var
Cevap sahibi+1 yılEspri yaptım güzelim. Sosyal medyada böyle bir caps vardı.
Cevap sahibi+1 yılEfendi olmayan tarafayım genelde. Sevgilisi olan kızlarla konuşmak hoşuma gidiyor aslında
Cevap sahibi+1 yılVe genelde sevgilisi olan kızları çekiyorum. Başlarda arkadaş olarak başlıyor ama sonra aramızda bir şeyler oluyor. Bu iki tarafa da inanılmaz zevk veriyor
Cevap sahibi+1 yılO çocuk seni evine çağırsa gider misin
Gizli Üye(36-45)+1 yılUzucu erkek arkadasin adina
05 Yorumla
Soran+1 yılNeden üzücü olsun ki eminim mi o da elsa jean alexis texas a falan attırıyordur benim resmimi açtığına inanmam. Ki evlenip evlenmeyeceğimi bilmediğim bir ilişki için beynimdeki düşünceleri de söküp atamam ki. Evli olsaydım çevremdeki erkeklere karşı daha az duyarlı olmaya çalışırdım ya da dolup dolup ona taşardım ama şimdi kendimi parmaklarken kimi düşündüğüm kimi ilgilendirir ki?
Cevap sahibi+1 yılHe sen mastürbasyon yaparken p*rno diyosun ben reelde birinden etkilendin sandim
Soran+1 yılReelde birinden etkilendim 😅
Soran+1 yılNe değişir ki adamı sqmeyeceğim sonuçta
Cevap sahibi+1 yılBu ilerde aldatmaya yol aciyor
Başka biri dedigin reelden mi peki bu
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet reelden ve numaramı arkadaşıma yalan söyleyerek almış bu sabahta beni aradı. Yani bana yürüdüğü belli adamın ama sevgilim olduğunu bilmeyor çünkü çok muhabbetimiz yok hatta onun numaramı aldığı kız bile bilmiyor onunla da özel konuşmamız yok.
+1 yılSen sağlam bi yesen kendine gelen
03 Yorumla
Soran+1 yılNe yesem kfkfjf parmak keyf yapıyorum sadece bu ülkede evlenmeden olmaz kanunu var bilmiyor muydun? Yoksa o... mu olcam başınıza hahaha
- +1 yıl
Yapalım seninle gizli aramızda kalır
Soran+1 yılAllah is watching. Ben de biliyorum hatta yurtdışından sugar daddy'ler bile dürtüyor arada ama hala inançlıyım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne