Cinsel ilişki ve ya doğum sonrası vajina genişlenir mi yoksa önceki boyuna yeniden döner mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılKnk iliskiye falan girmedim bakirim bende yani ama benim de ogrendigim kadariyla (mantiken zaten anlamli geliyor) ilk ilk yani en basta bakireyken en dar oldugu zaman oluyor yani sifir hic giyilmemis ayakkabi gibi dusun - sonra bu iliskiye girdikce yavas yavas genisliyor ama oyle direkt salvar gibi de degil tabi, ayakkabiyi giydikce genislemesi gibi. Dogum en genislemis hali oluyor o da zaten dogal olarak normal insan bebek cikiyor ordan ama yapisinda esneklik oldugu icin sikinti degil daha sonra boyle iki ay falan mi diyorlar iste bu lohusallik falan derken o sure boyunca eski haline (eski haline yani bakire haline degil o bitti artik ama normal iliskiye girildigindeki haline) donuyor. Yani bakire hali sadece en en basta oluyor. Benim ogrendigim bunlar ve dusununce de mantikli geliyor verdigim ayakkabi ornegi gibi. Ilk giyildiginde ayagini sikar dar oldugu icin hic kullanilmadigi icin sonra bir hafta giydin mi yavas yavas ayaginin seklini alir genisler falan sonra hep o sekilde kalir - bi tek dogumda iste o fazla genisleme olayi olur o da normal tabi ve geri de donuyor...
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
10Cevap
dogum oncesı kaslar oldukca genısler acılır tabıkıde ama zamanla kendıne gelecektır. seks yapmakla genısleme penısle olursa olmaz tabıkı onun dısında genıs baska cisimler sokarak olabılır.
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinsel ilişkide hiç bir şekilde genişlemez çünkü vajina penise göre şekil doğum da Bir kaç ay sonra yine eski halini alır
00 YorumlaYorumlardan da okuduğuma göre penisi büyük biri ile ilişki yaşamassın genişlediği için canını sıkıyorsa sıkma tıbbi olarak daraltabiliyorlar vajinayı
00 Yorumla
+1 yılBakirim ama esnetir herhalde senin ki dar mı
010 Yorumla- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Darlık nasıl anlaşılıyor bakire misin
- +1 yıl
İlişkide penis zor mu giriyor
- +1 yıl
Yoo değilim
- +1 yıl
Bakınca anlaşılıyor zaten
- +1 yıl
Ben bakirim ben de ondan merak ediyorum... sünnetli erkekle ilişki daha mı kolay
- +1 yıl
Yani enfeksiyon kapma riski daha z
- +1 yıl
Seks öncesi sünnet derisini geriye çekmeye gerek var mı duş alsam öncesi yeterli olur mu
- +1 yıl
DM den ilişki ilie ilgili bazı şeyleri merak ediyorum ordan yazar mısın...
- +1 yıl
Korunma hamilelik ilişkide yapılmaması gereken şeyler
Gizli Üye(25-29)+1 yılbunu neden soruyorsun
00 YorumlaTabiki, soru mu bu.
14 Yorumla- +1 yıl
Peki cinsel ilişki sonrası genişlenirse yine eski boyuna döner mi?
- +1 yıl
Dönmez o zaman🤦🏼♀️
- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılBir süreliğine
00 Yorumla
+1 yılyani biraz rtkisi vardir ya
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGenisletir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Bi tık genişler
00 YorumlaEver genişletir
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi