Eş seçerken; iyi bir arkadaş olmasına, harika bir anne olmasına, aile ve arkadaşlarla iyi anlaşmasına dikkat eden erkekler ‘cinsel çekimi' ikinci plana atıyor olabilir mi?

Eş seçerken; iyi bir arkadaş olmasına, harika bir anne olmasına, aile ve arkadaşlarla iyi anlaşmasına dikkat eden erkekler ‘cinsel çekimi' ikinci plana atıyor olabilir mi?
gören de her çift evlenmeyi bekliyor sanacak.
Beraber olmasına rağmen bunu ypaanlar da gayet çok.
şu aldatma için artık sebep bahane aramayalım bi zhmet
Selamlar, :))
Hayır bu tamamen bozuk karakterlerinden kaynaklanıyor, yani bir erkek veya kadın hiç fark etmiyor eğer karakteri veya kişiliği yok ise mutlaka aldatıyor yani buna ister doyumsuzluk ister iki yüzlülük ister karaktersizlik deyin.
Aldatmanın hiç bir şekilde bahanesi olamaz. aynı şekilde bir erkek cinselliği görmezden gelebilir ilk başlarda ama bu genelde aşk ilişkilerinde olmaz yani genelde tanımadan evlenen insanlarda bu sorun daha çok görülüyor.
Çünkü bir insan sevdiği kişiyi ne olursa olsun aldatmazlar, yani kız erkek fark etmiyor, bazıları evlilik öncesi cinsellik konusunu hiç konuşmadığı için genelde bu tarz sorunlar çıkıyor ama bu tabi ki bahane değildir, kişiler bunu çok rahat bir şekilde karşılıklı konuşarak çözebilirler.
Bazıları heyecan olsun diye ya da ilişki de ki monotonluktan sıkıldığı için bu tarz bir karaktersizlik yapabiliyorlar...
Nereden kopyaladın diye baktım önce 🤣
Sen selamlar falan yazmazdın, paragraflar da düzgün geldi ama sonra okuyunca dedim bu Barış tamam 😂
Yine bir değişiklikler var ama du bakalım 😀
Kopyalamadım abi zaten genelde kopyalanlar daha profesyonel yazılar olur, benim yazım daha şahsıma ait 🤣
Evet birden gaza geldim öyle neden bilmiyorum :D
Vardır bir sebebi 😂
Erkekler genetik olarak avcılıkla kodlanmıştır... İç güdüleri yetmezmiş gibi bir de ataerkil toplum gelenekleri de onu destekler.. Serbest yetişen bir çok şeyi deneyimleyen erkek deneyimsiz, bilgisiz, ayıp - günah kavramlarıyla beyni yıkanmış bir kadın olunca erkeğerkeğin artık çaldığı minaresine kılıfı olmuş oluyor 😊 Erkek fiziksel sebepler kaynaklı davranış sergiler.
Kadın üreme iç güdülüdür en güçlü lideri ister bu genetik güdüye ek olarak bastırılmış duygular, yetiştirilmeye duyulan isyan, sevgi açlığı!!! kaynaklı davranış sergiler..
Tabi ki bunlar veya başka hiç bir sebep çevre, aile, öğretiler de dahil hiç bir sebep aldatmayı normalleştirmez...
Eline sağlık 😇
Afiyet olsun ☺
😂
Eig için teşekkürler☕
Ricalar 😀
Selam :))
Bir erkeğin cinselliği ikinci plana atması düşüncesi bile garip geliyor, inandırıcı gelmiyor..
Ve tabiki aldatmanın bir bahanesi olamaz.. Cinsel hayata da sığınmaya gerek yok.
Erkekler olarak değil de "insanlar" olarak genellemek istiyorum.. İnsanlar sahip olduğu şeyleri bir gün kaybedeceklerini asla düşünmezler ve asla elindeyken kıymetini bilmezler.. Nasılsa elimin altında havasına hemencecik girerler..
Bu sebeple de yeni heyecanlarla, evli olduğu kişi dışında birileriyle birliktelik hayalleri kuruyolar. Yasak elma her zaman daha çekici, bence bunu hepimiz çok iyi biliyoruz..
Yine çoook iyi 😀
Yasak Elma demişken filmi çekilecekmiş galiba, o konuda herkes hemfikir herhalde 🤣
Cıks, sen zaten birkaç kişinin görüşünü beğenmişsin😅
Bana gelene kadar beğeni kotan dolmuş:)
Çekilsin çekilsin, en çok bizim ülkede izlenir😅
Ben her görüşü beğeniyorum 😂
O beğeni o beğeniden değil 🥲
Eline sağlık yazmışsın bir de sonuna da 😇şundan koymuşsun..
Fazla beğenmişsin 🥺
Hahaha 😂
Fazla beğenmeyeyim mi? 😀
I-ıh beğenme😂
Benim görüşümü beğenmene alıştıydım, sonra bı de ne göreyim ötekini de beğenmişsin..
Görüşüm küstü sana😂
Görüşünün gönlünü nasıl alıcaz şimdi? 😂
Almış kadar oldun :)
Sağol 😂
😂
Teşekkürler 🌼
Ricalar 😇
Cevap
4Cevap
Tek neden diyemeyiz ama bir nedeni de budur muhtemelen..
Her ne kadar aldatmanın sebebi ve bahanesi olmasa da..
Aldatmaların eşle, seksle, aşkla bilmem neyle ilgisi yok. İnsan poligam bir türdür.
Hepsi mi? Poligam olmaktan çıkamaz mı?
Elbette. Çıktığını zannedenler karısı/kocası uyuduktan sonra grup p*rno videoları izliyor. Toplumsal ve dini baskılar olmasın da görelim kim neymiş.
Peki dini inancı olmayanlar?
Onların hepsi poligam mı?
Birine ait olmayı seven olamaz mı?
Ya olur olmaz tercihler değişebilir. Ben tek eşliyim, fırsatım olduğu halde aldatmam ama bu ben böyle istediğim için böyle. Bi gün fikrim değişirse ki değişebilir (kabaca genlerimizde var)
kimseye bunun hesabını vermem. Farklı yerden bakıyorsun konuya.
Bu tabi ki böyle.
Fakat önceki yazdıklarına bakınca istisnasız herkes böyle ve bunu yapıyor anlamı çıkıyor.
Şu yazdıklarında aynı fikirdeyim mesela ama öncekilerde değil.
Eğer tanım buysa o zaman sadece insan değil bütün türler poligam olur 😀
Ki yine bunu gerçekleştirme durumu buysa öyeldir de 🙃
Tanım bu değil, akıllı tür olarak duygusal ilişkilerimize sadece cinsellik değil dostluk vs gibi duygularda kattığımız için/gerek duymadığımız için ya da çoluk çocuk için vs yapmıyorız. İtiraf etmek zor gelebilir ama evli ya da sevgili fark etmeksizin herkes hayatının bir döneminde başkalarını arzuluyor. Herkes gidip yatmıyor o kadar. Bu durumun varlığı insanoğlunu tek eşli yapmaz.
Peki çok eşli yapar mı?
Mesela diğer sorumda şunu yazmıştın "Söylediklerimi beyin kıvrımlarında ahenk ve şuhu içinde raks ettirip bana aynı sıcaklık ile geri verenlerle zihnimde çatır çutur sevişiyorum."
O zaman sen de aslında tek eşli değilsin 🙃
Evet elbette çok eşli yapar.
Zekaya olan hayranlığımı ve yükselişimi anlatmışım orada ahsh bu kadın olabilir erkek olabilir sevişmekten kastım seks değil söylediklerimi anlayabilen bir beyine denk gelmenin bende yarattığı orgazm etkisiydi.
Evet değilim, değilsin, değil
Neyi kastetiğini biliyorum bir sapyo olarak 😀 Hatta o yüzden de dikkatimi çekmişti.
Peki,
bu orgazm etkisi ile sonuçlanan zihinsel süreci yaşayıp yaşamamak senin kontrolünde mi?
Bazen evet bazen hayır shj henüz beynimin kontrolünü ele geçirecek bir dehayla tanışmadım. Tanıştıysam bile ıq seviyemi aştığı için fark edememiş olabilirim
Konu kaosa bağladı jfkdk
Erkeğin aldstma sebebi genelde kadınlar vermediği içindir genelde böyledir
😂
Açık ve net lami cimi yok
Kesinlikle...
Çünkü erkeklerin bir çoğu evlendikten sonra kadından soğumaya başlıyor. Mastürbasyon yapmak zorunda kalıyor.
Belki uygun değiller ama hiç birbirlerini tartıp düşünmüyor.
Alakasi yok. Boş beleş bahaneler bunlar. Bizim milletçe zihniyetimiz bozuk bu konuda.
Bahane olarak bunu mu kullanıyorlar acaba bence karakter meselesi
Kimisi için belki ama genelleme yapamayız
Katılıyorum👍
Ola bilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?