+1 yılDelikanlı ve adam olan bırakmaz. Namusu olarak görür. Çünkü kız ona bekaretini teslim ediyor. Eskiden mesela bu çok kafaya takılırdı, günümüz de normallesti. Çünkü zaman değişti, herkes özgürce yaşıyor. Namus sonuç olarak kızlık zarı ile alakalı bir şey değil. Bu kafadan kurtuldu insanlar ama yine de değişmez bir şey var. Bir kızın ilki isen o kıza yanlış yapmak adam olana yakışmaz
21 Yorumla
Soran+1 yılHakklısın tabiki namus ona bağlı değil fakat geri kafalı insanlar onu namus olarak görüyor. 1 senedir birlikteyiz 3-4 ay önce oldu halla birlikteyiz ayrılık konusu hiç açılmadı. İlk bozduğunda parmaklarken olmuştu fazla soktuğunu farkettmemişti bende o anki zevkle hissetmedim sonrasında ağladı yanımda senin tam olarak rızan olmadan yaptım düşüncesizce hareket etim bırakma gibi bi düşüncem yok ama bana bişey olsa nolucak kime ne diyiceksin falan demişti.
En İyi Cevaplar
+1 yılBenim arkadaşım var çocuk 40-50 kişinin kızlığını bozmus , yani bozup birakmis anlayacatin üzere.
Birlikte olduğu kız sayisini da bilmiyor.
Bende işe durum farkli , bir kızı bozarsam iki asla bırakmam. Ama kız derki hayır seninle olmayacağım bırak falan anca o zaman bırakırım ama çok vicdan azabı çekerim.
Ama kız beni f*ck gibi görürse bakire olmayan biri , ilişkiye girerim sorun olmaz benim için
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
+1 yılkarakterine bagli birakan. da olur birakmayan da keske. yapmasaydiniz. bunlari. konusmasaydik. simdi
05 Yorumla
Soran+1 yılYanlışlıkla olan bişey oldu İlk bozduğunda parmaklarken olmuştu fazla soktuğunu farkettmemişti bende o anki zevkle hissetmedim sonrasında ağladı yanımda senin tam olarak rızan olmadan yaptım düşüncesizce hareket etim bırakma gibi bi düşüncem yok ama bana bişey olsa nolucak falan kime ne diyiceksin falan dedi.
- +1 yıl
yasiniz. kac evlenme durumunuz olur mu ilerde
Soran+1 yılşu an ben okuyorum o mezun oldu çalışıyor. Sürekli bırakmıyıcağını söylüyor umarım olur.
- +1 yıl
insallh oyle olur kizlar icin sikinti boyle seyler erkek bisey kaybetmiyor ama kiz cok sey kaybediyor bence
- +1 yıl
mesaj atsana oradan konusalim
delikanlıysa bozmaz. bozduysada arkasında durur.
18 Yorumla
Soran+1 yıl1 senedir birlikteyiz 3-4 ay önce oldu halla birlikteyiz ayrılık konusu hiç açılmadı. İlk bozduğunda parmaklarken olmuştu fazla soktuğunu farkettmemişti bende o anki zevkle hissetmedim sonrasında ağladı yanımda senin tam olarak rızan olmadan yaptım düşüncesizce hareket etim bırakma gibi bi düşüncem yok ama bana bişey olsa nolucak falan kime ne diyiceksin falan dedi.
Soran+1 yılBen okuyorum o mezun oldu çalışıyor
- +1 yıl
önce okulunu bitir. sonra bu işlere kafa yor. okulun daha önemli. olan olmuş. çocuk seni sende cocuğu seviyorsan ilerleyen zamanda olacak olur zaten. kızlık meselesinede cok takılma. bu internet laneti çıkalı kızlık mızlık kalmadı zaten. tek sen değilsin. önemli olan ayaklarının üstünde durabilmen kariyer yap mesleğin olsun. kızlık zarına takılıp kalma. önemli olan senin kişiliğinin düzgün olması, iyi bir birey olabilmen, devletine milletine ailene faydalı biri ol. diğerşeyler faso fiso. benim şahsi düşüncem bu. katılmayana saygı duyarım.
Soran+1 yılHakklısın teşekkür ederim
Soran+1 yılÖyle yapıyorum zaten fakat bırakılma korkusuda araya karışıyor
Yani bırakan da karaktersizlik yapmış olur bırakmayan da vardır hani O konuda hiç sorumluluk almadığım için bilemeyeceğim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 760 cevap paylaştı.
+1 yılBırakan çok çıkar bu devirde. Vermeseymiş zorla mı yaptım. Evlenenler boşanıyor, flört döneminde ayrılmak gayet normal diyebilir.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Birakmayacak kisi zaten evlenmeden yapmaz zaten genelde hep birakacak pcler bozar
010 Yorumla
Soran+1 yılAma öncesinde ilişki yaşayıp 4-5 sene sevgili kalıp evlenler var illaki bişey yaşıyorlardır
Soran+1 yılSevgilimle bizim yanlışlıkla parmaklarken oldu sonrasında senin tam olarak rızan olmadan yaptım düşüncesizce hareket etim bırakma gibi bi düşüncem yok ama bana bişey olsa nolucak kime ne diyiceksin falan dedi başkası olsa davamda edebilirdi ama yapmadı
Soran+1 yılYani biraz öyle oldu fakat sonuçta bozan o o açıdan baksın artık😅
Soran+1 yılNeden zor olsun ilerde evleneceğin kişiyle ya da evlenince yaşarsın
Soran+1 yılSende biraz geç kalmışsın evlenmek için ya
Cinsel Yaşam konusunda 369 cevap paylaştı. Kişiden kişiye değişiyor ki karakter mesele
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBozduğu nasıl anlaşılıyor ki parmaklarken? Bilmediğim için soruyorum.
01 Yorumla
Soran+1 yılKan
+1 yılömür boyu kıza köle mi oalcak şimdi erkek ona?
06 Yorumla
Soran+1 yılBöyle bişey demedim farkındaysan sadece arkasında dururmu anlamında sordum
- +1 yıl
arkasında urması ne demek? açık olur musun
senle evlenecek mi?
Soran+1 yılAynen onu kastetim
- +1 yıl
bunu ona sormalısın
Soran+1 yılKendisi zaten ilk bozduğunda yanlışlıkla olmuştu benim tam olarak rızan olmadan yaptım düşüncesizce hareket etim bırakma gibi bi düşüncem yok ama bana bişey olsa nolucak falan dedi
- +1 yıl
aranızda olan muhabbet
bize laf düşmez
+1 yılbırakır tabii. Yani bırakan olur.
10 Yorumlaamaclari bozmak ztn
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bırakır 5 tane çocuk yaptığını bırakıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılErkeğe bağlı, bırakmayacak diye bi’ kaide yok
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılŞartlara göre
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 700 cevap paylaştı.
+1 yılHerkes aynı değil
00 Yorumla
+1 yılBırakır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılMümkün
00 Yorumla
+1 yılBırakır
00 Yorumla
+1 yılBırakır
00 YorumlaBırKır
00 Yorumlaniye bırakmasın
00 YorumlaBirakir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBırakır net
00 Yorumla
Detaylı bilgi