Cinsel Yaşam Erken boşalma için ürolojiye gidilir mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Devlet hastanesine gitsem yardımcı olurlar mı? Merhaba arkadaşlar bende erken boşalma sorunu var ürolojiye gitsem sorunu çözer mi Erken boşalma için ürolojiye gidilir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Degisik_-_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ürolojinin ilgi alanı bu en azından nereye ya da nasıl olacağına dair yol gösterir 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Doktora gitti ama aklıma yatan bir açıklama alamadım Yorumla Degisik_-_ +1 yıl Başka doktora da gidilebilir Yorumla Soran +1 yıl Daha sonra gideceğim Yorumla
Alper35İzmir Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 40% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 711 cevap paylaştı. Evet cozerler ilac tedavisiyle gecebiliyo 1 0 Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Belirli sdımlar var yaptın mı 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ne mesala Yorumla Cefternal +1 yıl Evli misin Yorumla Soran +1 yıl Hayır değilim Yorumla
ғᴀꜱᴀғɪꜱᴏ_ʙᴜɴʟᴀʀ Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl 1.5 dk da çözebilirlerse çözerler 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani Yorumla
Muhammes2525 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 363 cevap paylaştı. Kac dk suruyor 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. Sanırım o psikolojik durum 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Düşünmek bile yetiyor meninin gelmesine Yorumla
Berk55555 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Bi görün çözüm olurlar 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Devlet hastanesiye özele sevk eder diye korkuyorum Yorumla Berk55555 +1 yıl Bence etmez yaa Yorumla Soran +1 yıl İnşallah Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Ürolojinin ilgi alanı bu en azından nereye ya da nasıl olacağına dair yol gösterir
Doktora gitti ama aklıma yatan bir açıklama alamadım
Başka doktora da gidilebilir
Daha sonra gideceğim
Evet cozerler ilac tedavisiyle gecebiliyo
Belirli sdımlar var yaptın mı
Ne mesala
Evli misin
Hayır değilim
1.5 dk da çözebilirlerse çözerler
Nasıl yani
Yardımcı olurlar
Kac dk suruyor