Arkadaşlar lütfen bana akıl verin. 30 yaşındayım iki yıllık evliyim. Evlenmeden önce de cinsel hayatım vardı. Eşim sağ olsun hep benimle ilgilenir. Adetlide olsam kondom ile ilişkiye giriyoruz. Hemen hemen her gün birlikte oluyoruz. Bazen eşim boşalamıyor sırf ben boşalıyorum. 35-45 dakika sürüyor. Ben çokça boşalıyorum. bazen de kocamın iş yerine gidiyorum 15 dakika falan sürüyor ama canım istiyor ☹️
Sonra asla bana yetmiyor gün içersinde calışmama rağmen kendimi boşaltmam gerek. ya da bazen gece uyanıyorum kocamı her zaman uyandıramıyorum bu sefer oyuncaklarla rahatlıyorum. Ben hastamıyım? Eşim artık çok yorulduğunu 7 -10 gün cinsellik istemediğini söyledi. Ben dayanamam ne yapcam? Sapıkmıyım ben?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Hayır Asla siz s**** değilsiniz sadece lenfoma bir hastasınız yani sekse aşırı derecede düşkünsünüz ve Muhtemelen bu test Testosteron hormonlarınızın çok çalışmasından kaynaklı bir şey hani genelde sizin gibi çiftler mesela farklı arayışlara giriyor mesela iki erkekle falan ya da ne bileyim eşiyle beraber farklı deneyimleri yaşamak istiyorlar Tamam ama bu aldatma değil Tamamen kocasının da rızasıyla hem kadının mutlu olması hem de kocasını beni bir destek olması açısından ve emin ol evlilikteki ilişkiyi heyecan arttıran bir şey kesinlikle tavsiye ederim yani
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Hayır. Sen asla sapık değilsin. Aslına bakarsan çok istekli ve performansı çok yüksek, çok verimli, her erkeği tatmin edebilecek, ilgili, şehvetli ve çok eğlencelisin. Her erkeğin arzuladığı ve hayalinde olan bir kadınsın. Ben de evliyim ve senin yaşadıklarını aynen yaşıyorum şu an. Bu sanırım burç uyumsuzluğu. Ben de eşimi çok seviyorum ama cinsel ilişki vevratmin yönünden onun en az 69 kayı istekliyim, doymuyorum. Ben şahsen senin gibi bir sevgilim dostum ya da yakın arkadaşım olmasını çok isterdim. Sakın kendini suçlama sevgili arkadaşım. Çok iyisin sen 🤗🥰❤️😎
12 Yorumla
Soran+1 yılÇok naziksin
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılsenin erkek versiyonunum. eşimle ilişkiye girer ardından mastürbasyon yaparım. sapıklık değil bu. istekli kadınsın. eşinle hormonların aynı değil. olay bu kadar basit. ben de aynı şeyleri yaşıyorum. yalnız değilsin
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
36Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılEğer bu dediklerin ise sadece hasta değilsin sadece aşırı isteklisin. Kocan harici önünden geçen bir erkekle de birlikte olmaya başlarsan bu hastalığa giriyor. Sense sadece kocanı arzuluyor ya da mastürbasyon yapıyorsun. Bu normal, aynısı bende de var çünkü. Kocan ise sana göre az istekli sadece.
12 Yorumla
Soran+1 yılAsla aldatmam ve asla başkasını istemem. Eşimi çok seviyorum. Yorumun için çok teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim. İnsanlar maalesef aşırı istek ile nemfomaniyi karıştırıyorlar ve tek bildikleri de o olduğu için sakız gibi ağzından düşürmüyorlar. Beni engellemiş bir de :D Gönderdiği yazıda sen de dikkat etmişsindir zaten "kontrolsüzlük" olur diyor. Senin sorunda ve detayında bir kontrolsüzlük belirtisi yok. Bu normal ve olağan bir şey sendeki. Sadece eşinin istememesi ve sana hayır demesi aranızda ikili ilişkide sorun çıkartabilir. Umarım da çıkarmaz, size bağlı gerçi bu. Dediğin durumun aynısını yaşadım ben de çünkü. Hiç kendin için olumsuz düşünme, zevkini yaşa sadece.
+1 yılAdetlik iken yapmamalsiniz bu büyük bir günah Allah katında. Ama çok yapmak istemeniz anormal bence
63 Yorumla
Soran+1 yılİnanki adamı ben zorluyorum
- +1 yıl
Bak her zaman yap ama regl de olmaz diyor allah
Bu hastalık olabilir ismini hatırlayamadım ama bir kadının seks günlüğündeki bayanda da aynı hastalık vardı
12 Yorumla
Soran+1 yılNemofani yazdılar
- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılNemfomani var sanırım. Bi doktora görünmenizde fayda var
29 Yorumla- +1 yıl
Nemfomi bu değildir. Nemfomide yer mekan ayırt etmeksizin ve kiminle birlikte olduğuna dikkat etmeksizin cinsel ilişki isteği ve yaşanması olur.
Soran+1 yılGerçekten mi
Soran+1 yıl@RaistlinMajere_ yok hayır öyle degilim
- +1 yıl
@RaistlinMajere_ önce nemfomani yazmayı öğren bence dostum. Ayrıca bilmediğin konular hakkında da fikir belirtme bence. Nemfomani kadınlarda bulunan cinsel lik hastalığına denir. Bu genel olarak cinsellik isteme hastalığıdır.
- +1 yıl
- +1 yıl
@RaistlinMajere_ teşhisi koydun yani 😂
- +1 yıl
@soran https://www.acibadem.com.tr/hayat/nemfomani-nedir/ burayı incele. Tıbbi olarak tedavisi mümkün
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim ☺️
- +1 yıl
Rica ederim. Umarım kurtulursunuz bu durumdan kısa zamanda
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılBaşka şeylerle ilgilenip buna bir süre ara vermen için psikolojik destek alabilirsin bence. Tabii normal değil bu kadar üst üste yapman.
10 Yorumla
+1 yılistekli olmak çok güzel ama bu biraz fazla bence
10 Yorumla
+1 yılPsikolojik , eskiden senin gibi biri vardı , erkek arkadaşı şehir disinda olduğu icin benimdle idare ediyordu. Tabi onun sevgilisinin de haberi vardı bundan.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Eşin nasıl yoruluyor... Sen sapik değilsin bir çok erkeğin hayali kadınsın insan senin içinden çıkmak istemez
00 Yorumla
+1 yılBu nasıl bir istek ya ne yiyip iciyorsun yani anlattiklarin dogruysa allah kocana guc kuvvet versin yoksa adamin ilerde boynuzu cikar mazallah
00 Yorumla
+1 yılMerhaba. Eşinin penisi kullandığın dildodan büyük mü? vibratör kullandığını varsayıyorum?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim dişi versiyonumsun resmen. Daha önce eşin dışında üst level erkeklerle birliktelik yaşadın mı? Bu yüzden doyumsuz hissediyor olabilirsin.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 538 cevap paylaştı.
+1 yılGözüm terapi'liksin sen başvurun beraber yol çaresi vardır.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Senin gibi isteklisini bulmak zorgunde 3 posta aç karnına iyi gider
00 Yorumla
+1 yılBu sapıklık değil, doyumsuzluk ve evet aslında buda bir hastalık
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılSenden 1 tane daha olsa da benim olsa keşke
00 Yorumla Eşin kaç yaşında
12 Yorumla
Soran+1 yıl27….
+1 yılPeki bu hafızanıza etkisi yokmu
15 Yorumla
Soran+1 yılNasıl mesela
- +1 yıl
Unutkan lık. Dalgınlık. Veya gerileme
Soran+1 yılEvet var vallah var
- +1 yıl
Spor yapın libidonuzun düşmesinde faydası olur
Soran+1 yılÇok çok teşekkür ederim
- Cinsel Yaşam konusunda 416 cevap paylaştı.
+1 yılNormal bence ama hasta degilsin
13 Yorumla
Soran+1 yılÇok sağ olun
- +1 yıl
Bu yüzden p*rno siteleri var diyebilirim
- +1 yıl
Ve bendede durum tersine ben istekliyim partnerim isteksiz
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen hastasın pekmez , baklava reçel yemeee 😅 şap kat yemeklere 😅
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılonun da sana ayak uydurmasını senin kadar istekli olmasını istiyor musun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik öncesi seks yapar mıydın
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Kaç yaşından beri
Normal bu bence peki birkaç şey sormak isterim
07 Yorumla
Soran+1 yılTabi sor
Soran+1 yılSen sor ben silerim cevap veririm
Soran+1 yılYok hayır dusmuyor
Soran+1 yılAy yok hayır
- Cinsel Yaşam konusunda 692 cevap paylaştı.
+1 yılHer yaptığınızda 2-3 posta yapın. 2 güne bir yapin
02 Yorumla
Soran+1 yılBazen onun ki kalkıyor ama bosalamıyor acaba sperm bitermi 😄
Cinsel Yaşam konusunda 351 cevap paylaştı. afrikalı abilerimizden sipariş edelim sana ::d
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılManuel idare edeceksin.
00 Yorumla rock! hastasısın gecmıs olsun
00 YorumlaSapiklikla alakasi yok fazla isteklisin okadar.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. evet bi hastalık var
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Biraz sabret canım sende 😏
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇalışıyor musun?
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHasta değilsin tam istediğimsin tam
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılne kadar abazasın knka ya sdfsdf
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılÇok fazla istekte rahatsızlık dozu olmalı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaynı bensin şu an kendşmş gördğm
00 Yorumla
+1 yılGerçek mi bu neden aceba bu kadar fazla
01 Yorumla- +1 yıl
Eşinle nasıl tanıştınız
ben yardmcı olrm
00 YorumlaBağımlısən
00 Yorumla
+1 yılİsteriksin
00 Yorumla