Evet dostluk hayattaki 3n ozel baglardan biridir. Her anlamda yakin olmak paylasmaktir. Karsi cinsle bu kada3 yakin olursan duygusal ya da cinsel 3tkilewim olmasi muhtemeldir. burada bile cok duyuyoruz kankimle sevistim sorularini. Kardesim gibi derler ama sonra nasil oldu anlamadim derler.
4 yıl olacak. Eskisi kadar düzenli değil hatta ben ara verelim numaramı sil dedim abartma dedi saçmalama filan içmişti ve beni kırdı o gün içinde özür diledi.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Erkek arzular bazi kizlarda arzular. Karsi cinsten dost olmaz. Dostun anlamini bilen karsi cinsten olmayacaginida bilir.
Çok iyi yorum doğru diyorsun aslında araya duygu girer diye mi böyle yazdın?
Evet dostluk hayattaki 3n ozel baglardan biridir. Her anlamda yakin olmak paylasmaktir. Karsi cinsle bu kada3 yakin olursan duygusal ya da cinsel 3tkilewim olmasi muhtemeldir. burada bile cok duyuyoruz kankimle sevistim sorularini. Kardesim gibi derler ama sonra nasil oldu anlamadim derler.
Biz uzaktayız aslında. Ama haklısın tabi
Ne suredir tanisiyosunuz? Ve duzenli konusuyosaniz olabilir
4 yıl olacak. Eskisi kadar düzenli değil hatta ben ara verelim numaramı sil dedim abartma dedi saçmalama filan içmişti ve beni kırdı o gün içinde özür diledi.
Sevmekmi arzulamakmi ama onjnki sence?
Sevmiyor hoşlanıyor arzuluyor.
Sende rahatsizsin bu durumdan sanirim
Evet ama onu seviyorum arkadaş olarak
Beklentiler farkliysa olmaz. Onla sevissen eskisi gibi olamazsiniz zaten. Mesafeni koru
Aynen öyle bir şey olamaz
Arzular evet neden olmasınki kankasiyla evlenen kankasina kayan bir sürü erkek var. Normal bir durum yani. Senin var galiba o yakın arkadaşlardan.
Hayır yok o benden etkilendiğini söylüyor ve hiç bir şey yaşamadık.
Yaşlar kaç. Kaç senedir yakınsınız.
27 4 yıl olacak
Ozaman birşeyler yaşarsınız bence yakında. O ilk adımı atmış artık sende yakında bir adım atarsın.
Atmam uzağız zaten yakında olsa atmam
Atarsın bence atmaya niyetin olduğunu düşünüyorum
Erkek erkeğe aldırıyorsa çok sakıncalı bir durum ama erkek kadını arzuluyorsa dost most Fark etmez kardeş ana bacı hariç gerisine verir coşkuyu gitsin
Ablasından kardeşinden etkilenen var kanka bunlarin yanında lafı bile olmaz
Doğru diyorsun
bence de olmamalı erkek kız farketmekszin bazı arkadaş dostlukların arasına karışıyor bu duygulr bence de çok tskindirici
Dost dediğin insanı arzulamaman lazım ama işte bazı insanlar saçmalıyor bu konuda...
Kadın ve erkek dost olamaz içlerinden biri illaki cinsel bir şey düşünür
Maalesef hormonsal. Erkekler arzu duymadığı kızla arkadaş bile olmaz
Dost en iyi yatak arkadaşı olur kimi zaman
Bir zaman gelir dediğin olabilir.
Kuzenini yenmesini arzulayan şeref.. zler vsr
O dost olmuyor zatennn
olmamalı ama arzu bu işte...
Kimisi normal karşılıyor
Olmamalı evt ama karşılık verirsen verir
Yani çok seksi biriysen istemsiz olur o
Kadınla erkekten arkadaş olmaaaazzzzz
Nasil bi dost bu canım