Çok iyi anlaşıyoruz, evlilik öncesi de arkadaştık. Ben aylar önce boşandım, bi ara konu cinsellik olunca bana dedi ki benden daha güvenilir birini mi bulacaksın, ihtiyacın olunca ben karşılamak isterim. Dedim ne demek bu ilişki mi istiyorsun? Dedi hayır seni düşündüğüm için dedim. Bu ne be?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılKısaca diyorki bosandin sonuçta seninde cinsel ihtiyaclarin olacak yıllardır arkadaşız ihtiyacın olursa ben buradayım benimle ilişkiye girebilirsin diyor
80 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılBunu biz bilemeyiz ama bu zaman da yıl 2023 bu milletin bozuldugu zamanlarda kadın erkek olarak buna cevap olarak cinsellik olur niye olmayacak diger yandan bakildiginda sana ne gibi bir yardimi olabilir sana kalkip da ben sadece maddi manevi yardim edecegim demesi olmaz buna maymunlar dahi güler
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBazı Gerize, kalı hem cinslerimi uyarıyorum. A, hmakları ama anlamamakta ısrar ediyorlar Kadın o benim arkadaşım ama diyor bu AlaGa, vatlarda tamam diyor. İşte buyur görün ders alın evli kadının hayatında yabancı 3. Bir erkek olmamalı ısrar ediyorsa boşanın bu kadar
00 Yorumla
+1 yılİhtiyaç filan demiş benim aklıma cinsellik gelmedi ya ben iyi düşündüm ya da benimki sala. klık. Eğer öyle ise bence kötü öyle arkadaşlık olmaz
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
46
Cevap
105Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılAdam açıkça seni becermek istiyorum demiş işte.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılAdamın seninle neden yakın arkadaş olduğu belli bence😂 senin ihtiyaçlarını karşılamak için bu yola baş koymuş jdjdjd
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yıl😂😂 ne kadar da yardım sever bir kanka.
80 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılHiçbir erkek birlikte olmak istemediği kızla arkadaşlık yapmaz
117 Yorumla- +1 yıl
Yapmayın Allah aşkına ne alakası var
- +1 yıl
@_MelisYıldız_ cok alakasi var beybisi
- +1 yıl
Saçmaladın sen. Arkadaşım çok oldu seks yapmadım. Şakasınada ima ettiler ben sadık dost oldum. her şey iki karşı cinste bitiyor. Birbirlerine karşı koyamıyorlarsa sevgili olurlar zaten.
- +1 yıl
@kilimcininoglu Sen karaktersizsen kızlar ne yapsın? Benim çok arkadaşım var içlerinde 10-14 yıldan fazladır çocukluktan beri arkadaş olduklarım var hiçbiri yatağa atmaya çalışmadı, böyle bir imada bulunmadı.
- +1 yıl
Doğru
- +1 yıl
@_MelisYıldız_ senin inanc zayifligin varsa sana laf anlatamam. Elin gavuru bile erkek cocuklarla kız çocuklarını aynı odada yatirmayip ayirirken sen neyden bahsediyorsun.
+1 yılİhtiyaç sadece cinsellik değildir. Ama nasıl söylediğimi de çok önemli.
10 Yorumla
+1 yılErkeklerin bu kadın boşandı, cinsel ihtiyaçları vardır düşüncesi midemi bulandırıyor ya ırz düşmanları
20 Yorumla
+1 yılyol ver gitsin.
sanki piyasada erkek yok haspam ya..
erkeklerin bahsettiği kanka türü bu olsa gerek
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle de merhametli ve yardım sever insanlarda var tabii 😂😂
73 Yorumla- +1 yıl
Eksikliğini arartmıyorlar 😜😂
- +1 yıl
😂😂 aynen öyle kocan yoksa ben varım temsili 🤣
- Cinsel Yaşam konusunda 681 cevap paylaştı.
+1 yılO ne biçim kanka öyle tam kusmalık. Sana öyle gözle bakan kanka olmaz olsun.
30 Yorumla
+1 yılArkadaş ayağına sana yürüdüğü sence de açık değil mi? Niyeti belli..
30 Yorumla
+1 yılCinselliği ima ediyor tabiki çok iğrenç bir durum
30 YorumlaAçık açık arayışta olduğunu düşünüyor ve pervasızca teklif etmiş işte, sözde hoş gösteriyor
20 YorumlaAklıma bu caps geldi nedense asddjddk
30 Yorumla
+1 yılMaalesef çoğu erkek bu şekilde. Bayanların bu durumu normal karşılayacağı gibi gereksiz bir özgüven içinde hepsi.
Yol vermekle en iyisini yapmışsın.10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOha ya, valla cinsellik istiyor. Hepsi abaza bunların ya
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılVurayım ama sorumluluk istemem diyor, yani sırtlan
31 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDemek seni düşünüyor, iyi yarın biri de absınun iyiliğini düşünürse ne olacakmış sorsana😆😆
Bak cinsellik konusulurken soylediyse cinsellik icin demjstir ama cinselllkk konusmuyosa normal demistir
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Biz kanka degilmiyiz ayrılmaya üzülme ihtiyaç duyduğun her zaman ayrıldigın kocanın yaptığı her şeyi yaparım demek istemiş.
10 Yorumla
+1 yılBöyle yılışık, erkek geçinen bir tipe selam dahi vermem.. kankaymis.. Allah akıl fikir versin
20 Yorumla
+1 yıl
Mesela yani
08 Yorumla- +1 yıl
Bu adam çok iyi bir insan yeri geldi pizzaci oldu yeri geldi tamirci oldu , pastacı oldu..
- +1 yıl
@ncwpnfpbwlncw Bununla da kalsa iyi, kendisi Endüstri Meslek lisesi mezunu ve bilgisayarcılık da yapıyor aynı zamanda
- +1 yıl
Ya ya tanımayan yok zaten abimizi
- +1 yıl
Çok yardımsever gözlerim yaşardı 😀ksksks
- +1 yıl
@ncwpnfpbwlncw Genelde erkekler tanır bu adamı, kadınlar bilir miydi ki Jack Russell i
- +1 yıl
Ha ben şeyden tanıyorum, sevdiği kız gelin oluyormuş , onu teselli etmeye gidiyo çok duygusal bir sahneydi😬
- +1 yıl
@ncwpnfpbwlncw İlk defa bu tarz boş geyikten küfür etmeden kötü söz söylemeden geyik yapan bir kız gördüm. Samimi kızsın. Bende samimilik severim yalan yok.
Arkadaş olalım mı?
Sevgili olalım mı demiyorum, arkadaş olalım mı diyorum? - +1 yıl
Sanadddaa
+1 yılEvet cinsellik ima ediyor. Arkadaş ayağı... ayağı diye boşuna dememişler
10 Yorumla
+1 yılHer ikiside var içinde demekki senden hoşlanıyor arzuluyor seni
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAcik acik demis iste cinsel olarak isteğinin arzun olabilir bende sana yardımcı olurum diye
10 YorumlaAzarsan ben sakinleştirici olmak isterim demiş. Buna f*ck derler. Öyle istiyor kısacası.
00 YorumlaBaşkasına gitme demiş işte. Bazen erkekler kadına yakın olmak için de kanka ayagına yatar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılÇok ince ruhlu iylik seven kısacası seni ben dikerim rahat rahat dul olunca
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılErkekler dış görünüşünü beğenmediği bir kadınla arkadaşlık bile yapmaz seni yoklamış biraz tabi illa cinsellik olarakta düşünmemek lazım maddi manevide olabilir
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEvet erkek değil hiçbir insan durduk yere yapmaz
Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Gercek degildir umarim. Ciddi ciddi bunu soruyor olamazsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 850 cevap paylaştı.
+1 yılMaddiyat açısından demiş ama senin aklın fikrin cinsellikte herhalde. İstesen onu da giderir merak etme.
😃00 Yorumla Sana friends with benefits olalim semis yani baska birsey dememis
00 Yorumla
+1 yılEvde yoğurt felan biterse haber ver demiş, ne demek cinsellik. Alakası yok
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılSeni yoklamış.
Yani olur lafı gelse senden oradan yürüyecekti.
cut.00 Yorumla Yok tuvalet eğitimin için yardimci olacak kankan
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılİlişki istiyor da istemem yan cebime koy diyor işte
00 Yorumla
+1 yılyani demek ki kankan değilmiş fırsatçı bir dümbelekmiş kendisi geçmiş olsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSeninle duygusal değiş cinsel ilişki istiyor. Onun fantezilerini bile süslüyor olabilirsin 😊
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yok yahu aşk olsun ne cinselliği? Ekmek, yoğurt lazım olur, çarşı pazar ondan bahsediyo sjsjsjsj
00 Yorumla
+1 yılseni yatadakda bisiler yapmak istiyor kısacası
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAyrıldiktan sonra sanırım bütün kadınlarin uğradığı sözlü taviz bu olsa gerek!!!
Terbiyesiz!10 YorumlaKim olduğunu anladın yani sonunda
14 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef:(
Soran+1 yılKonuşmayı kestim zaten
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet cinsellik istemiş. Yıllardır çok yakın olan kişiler galiba bunu yaşıyor. Erkek söylemiş sana ama bana kız söylemişti. Dalga geçiyor sanmıştım
00 Yorumla
+1 yılYeme bizi mualla sende anladin mevzuyu. İs mi simdi senin bu soruyu sorman😄
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe gibi bi ihtiyacım olabilir? diye sorup onu konuştursaysın bunu düşünüyo olmazdın kız
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOf ya adam canin cekince yaparız demis iste neyini anlamadin
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. kibar adam mikicem seni diyememiş ihtiyaç demiş 😂😂
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Tabi tabi evin ihtiyaçları içindir 😀 sende anlamışsındır ne için olduğunu da.
00 Yorumla
+1 yılCinsellikten başka bişey olacağını düşünüyosan ağır safsın derim
00 YorumlaBöyle kanka bulmuşun işte daha ne istiyorsun
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılbelki sende gözü var ama böyle palavralarla abazanlıkta olmaz yani. sende trolsün herhalde yoksa ciddi ciddi bu soruyu sormazdın.
00 Yorumla
+1 yılhem sen mutlu ol hem de beni mutlu et demiş özetle
10 Yorumla
+1 yılPislik abazan herif ilişkini kes onunla
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSende gözü var kankanınn
10 Yorumla
+1 yılSeni peçete gibi görüyor kullanıp atacak
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıliçin icin yanmaya baslarsa. Söyle pompalayim.. demis
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 465 cevap paylaştı. Yardım sever adam yardım sever bende yardım edebilirim sana :)))) erkekten arkadaş olmaz demekki
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılApaçık ilişki için demiş. Tepkin ne olaya?
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAyrıca kankan sayılmaz artık 😅
Soran+1 yılKonuşmayı kesmek
Cevap sahibi+1 yılÖyleyse kes konuşmayı. Adam şeyini kaldırmış sana. Tehlikeli
Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Cinselliği ima etmiş ihtiyaçların olur elbet diye
00 Yorumla
+1 yılDaha açık tarif edemezdi 🤣🤣 fırsatçı puşt
20 Yorumla
+1 yılçok düşünceliymiş
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılYillardir bu ani beklemiş yani versen direk yapcak
10 Yorumla - Devamını Gör (91)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Erkek kankam, kocandan boşandığında ihtiyaçların olunca ben görebilirim dedi. İma ettiği cinsellik mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat