Sizce bu anormal mi? Yani alışkanlıktan dolayı bir şey mi acaba? Bu canımın istemesi asla geçmiyor bitmiyor.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılo zevki istiyor ruhun ve bedenin hormonlar tavan yaş da bu aralıkta ise normal yani. burcun ne ki? seni ilişkiden alıkoyan ne şu an peki? mastürbasyon ile daha da artıyordur isteğin eğer mastürbasyon yapıyorsan azalsın diye
018 Yorumla
Soran+1 yılBazen yapıyorum. 22 yaşındayım. Yay burcuyum. İlişki istemiyorum çok kötü bir şekilde aldatıldım başka ilişki kaldıracak gücüm yok istemiyorum da zaten. Sadece bu tarz şeylet yaşayacak insanlar var ama hepsi yamyam gibi. Hiç kibarca insan gibi yaklaşan yok
Cevap sahibi+1 yılanladım ruhen de yorgunsun. sanırım istek olarak da seni anlayan zevki ve şehveti anlayışla güvenle hissedeceğin bir durum olsun isityorsun. üni falan mı okuyorsun. bu konuda ciddi misin yani güvenilir olsa veya içine sinse adım atar mısın kafayı dağıtmak için
Soran+1 yılEvet okuyorum. Güven çok önemli her şeyden öte yaşıtlarım gibi saftirik değilim birçok konuda. Öyle hemen birine güvenemem. Güvenirsem tabii ki kafama da yatarsa tabii ki adım atarım.
Cevap sahibi+1 yılzaten hemen olmamalı bu tarz şeylerde bir zaman geçmeli üzerinden konuşulmalı tanınmalı. olgun düşüncelerin var zaten az dda olsa yorumlarında belli oluyor. hangi bölümü okuyorsun
Cevap sahibi+1 yılgüven konusunda da o kadar haklısın ki seni anlayabiliyorum. kafanı da ağrıtmamalı aynı zamanda değil mi?
Soran+1 yılKafamı ağrıtanın kafasını ağrıtırım. Her şeyden öte bana bela olana ben bela olurum. Sağolsun ailem her durumumda her hatamda benimle ve neyse ki güzel bir çevremiz var. Okuduğum bölümü mesajlaşırsak yazayım. Ben sakinlik güven arıyorum. Kimseye zararım olmadığı gibi bana da kimsenin zararı olsun istemem
Cevap sahibi+1 yılne güzel düşünüyorsun çıktım gizliden
Cevap sahibi+1 yılBen sakinlik güven arıyorum. Kimseye zararım olmadığı gibi bana da kimsenin zararı olsun istemem bu cümlene bayıldım desem. hayat felsefem olabilir hatta tam üstüne bastın
Cevap sahibi+1 yılYaren günaydın. sadece konuşmama sebebini bilmek istiyorum. Siteye giriyorsun. Düne kadar hiç bakmıyordum acaba başına bir şey mi geldi telefonu mu bozuldu diye. Dün buraya giriş yaptığını görünce şaşırmadım değil. telegramdan nedense cevapsız kalıyor mesajlarım. konuşmak istemeye de bilirsin ama en azından nedensiz olmayacağının farkındayım. bu mesajımı anında görüp burdan engelleyip telegramdan direkt silmene ne demeli. şaşkınım
Cevap sahibi+1 yılgünlerdir bir şey mi oldu buna derken hele burdaki mesajı anında görüp tepki vermen mi anlayış dürüstlük güven ve samimiyet. sadece sitemimi belirtmek için yazıyorum ve bir kez daha bir kadına güvenilmemesi gerektiğini iyice anlattığın için teşekkür ederim. sınavlara çalışan sen burada sabahın ilk saatlerinde mesajı görüp anında her yerden silip engellemen. ne olursa olsun senden beklemeyeceğim bir harekettti çok sağol. böyle devam et olur mu tebrikler.
Cevap sahibi+1 yılsadece şundan ötürü böyle davrandım demen kafi. Açıklarsan sevinirim yoksa yaşattığını yaşaman dileğiyle iyi günler dilerim...
Cevap sahibi+1 yılkahvemizi ne zaman içiyoruz :) havuçlu kremalı kekle beraber. gelmişsindir buralara kalpsiz cadı seni
Cevap sahibi+1 yılçok merak ettim neye kızdın da kestin sohbeti. Muhtemelen adın bile farklı sen bu kadar bilmece gibi olurken benim de gizemli olmam mı sabırsızlığın sebebi oldu. neye kızdın gerçekten söyler misin?
Cevap sahibi+1 yılneden oturup gerçekten güzelce konuşup olmayacaksa sakince bitirmiyoruz anlayıp anlaşılmak hiç mi önemli değil o kadar mı güvensizim yani senin açından ben
Cevap sahibi+1 yıliki medeni insan gibi saygı çerçevesinde konuşup yolumuza devam edemeyiz mi? şu an bir de aynı şehirdeyiz ve birbirimize sözümüz vardı kahve vs. sözümü de tutmak isterim hem
Cevap sahibi+1 yılyine dinlemeden yanlış bir karar veriyorsun neye kızdığını bileyim bari. onu bilmek hakkım değil mi?
Cevap sahibi+1 yılsamimiyetin dürüstlüğün bu kadar mıydı? neden kimseye güven olmaz hissini daha da perçinliyorsunuz ki onu anlamıyorum sadece artık.
Cevap sahibi+1 yılokulda uzaktan oldu kurtuldun hadi o nalet kiracılardan ama aynı şehirdeyken bu kadar uzak olma sebebini bilmemek kötü bir şey...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
9Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇünkü bir kere o zevki tattın, onu yaşadın, artık vücut otomatik istiyor gayet normal
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBirde şöyle bir şey var, sadece cinsel anlamda tatmin edebilecek biriyle olabilirsin, biraz sana yakın ve sana uyabilecek ve en önemlisi seni düşünerek hareket edecek, senin zevkine odaklanacak bi erkek olursa, büyük rahatlama yaşarsın
Cevap sahibi+1 yılİnsan bi cevap verirdi :))
Cevap sahibi+1 yılSeninle bir şekilde konuşma şansım var mı?
Cevap sahibi+1 yılBildirim mi gelmiyor acaba?
Cevap sahibi+1 yılBuldun mu aradığını
+1 yılEvet çok normal. Tekrar düzenli ilişkiye geçince sakinleşirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYapma mastürbasyon bence. İleride falan zararlıdır direnmeye çalış yeni bir erkek arkadaşı edin kesin çözüm bakiremisin ki sen birde değilsen hıyar. Sok
00 YorumlaOlabilir normal istemen
00 YorumlaYasadigin normal birsey anormal degil
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBenim de çok istiyor ya görüşelim bu konu hakkında
00 Yorumla Normal bir kere tadını ala. İrakamaz daha
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılMümkün
00 Yorumla alışkanlıktan
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılsorun var bence
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > 2 aydır cinsel birliktelik yaşamıyorum, erkek arkadaşımdan ayrıldım. 2 aydır neredeyse her gün canım istiyor. Bu anormal mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat