Gizli Üye(30-35)+1 yılDışarda senin için çok daha cazip bir Hayat yok ve Sen artık evli bir kadınsın erkeğin olduğu gibi seninde sorumluluk ve yükümlülüklerin var. Buna kısıtlama deme Ve şu dönemde millet evlilikden. Kaçma derdinde soğumuş insanlar sıcak bakmıyor. Ve boşanmış dul birisi olacaksın bir çok erkek seni 2. el ürün gözüyle bakacak kullan at misali Zaten normalde evlilik dusunen pek yok Dulla çok daha zor. Hele kaliteli her anlamda iyi bir erkek arıyorsan Yok ben yanlız yaşarım diyorsan Umarım pek çok hem cinsin gibi çalışma hayatının zorluklarından bunalıp yaka silkmessin o Yüzden özetle sonucu düşün gelişi güzel boşanayım deme sonra Başın çok ağrır benden söylemesi
018 Yorumla
Soran+1 yılÇalışma hayatından falan bunalmam o apayrı. Sadece ben seçmedim onu başta sevip sonradan soğuma falan olmadı
Soran+1 yılEe arkadaşlarımızla da mı buluşmayalım ne sorumlulukmuşş ya
Cevap sahibi+1 yılKız arkadaşlarınla buluşabilirsin Tabi bu buluşma gece yarısı barda değilse genelde bunun altından başka bir şey çıkıyor. Ama normalde git arada bi gez kızlarla buluş sorun yok Sevmeye gelirsek olabilir. Ama diyorum çok daha harika bir şey bulamassım ihtimal çok düşük hele bide yaş ilerlemişse epey zor
Soran+1 yıl24 yaşındayım. Sevmiyorum içimden gelmiyor işte sevmeye çalıştıkça daha da soğuyorum. Aynı yatakta yatmak bile zor geliyor
Soran+1 yılKimse için de kolay kolay kendimi kısıtlamam evlenmeseydi
Cevap sahibi+1 yılO kimse değil zaten meselede şahıslar değil evlilik denilen mesele bunları beraberinde getirir. Keza bencede evlenmemeliydi. Şahsen bu devirde apta, llık bana görede aynı zamanda enayilik erkekler bunu farkettikcede boşanmalar artıp Evlilikler düşüyor zaten gerek yok Sende boşan boş ver gitsin oda rahatlasın sende burdan sağlıklı bir ilişki çıomaz
Soran+1 yılBoşanamam bi süre. O iyi davranıyor aslında. Seviyor yani beni o yüzden evlendi. Hem kabul edeceğini de hiç sanmıyorum.
Cevap sahibi+1 yılZaman aleyhine işler. Tabi yine başka biriyle evlilik hayallerinde değilsen
Soran+1 yılNe evlilikmişş yaa. Evlenmeden de yaşanıyor. Anca çocuk sahibi olmayı düşünüldüğü zaman evlenmek en mantıklısı
Cevap sahibi+1 yılO zaman sorun yok demektir. Genelde boşananlar yanlız yaşamaya tahammül edemiyorlarda ondan dedim çalışma hayatından bıkıyor. Öte yandan ilgisizliğe gelemiyorlar. Değersiz felan hissettiriyormuş Öyle bişi kimsede dulla ciddi düşünmüyor kolay kolay hele 30 u geçtiyse sonu hüsran çoğu zaman Bunlar umrunda değilse boşveeer takma zaten 👍
Soran+1 yılOnlar yalan ya küçük yerler için geçerli. Bakımlı güzel falan olduktan sonra fark etmiyor
Cevap sahibi+1 yılhttps://youtu.be/RVuwjn6N4WQ geniş kapsamlı izah
Soran+1 yılO kadar vaktim yok hem 24 yaşındayım daha nasıl genç oluyum
Cevap sahibi+1 yıl24 yaş iyidir gine Tam olarak 27 den sonra düşüşe geçersin o zaman çok daha zordur. Tabi burada bahsedilen kaliteli yüksek standartlara sahip bir erkek bulmanın zorluğu yoksa 40 yaşdada olsaydın Nefes alsın yeter modunda çok erkek var 😄 Ama hayalinde ki profil yaş geçince epey zor bunun yanında Dul olmanda bi dezavantaj olucaktır. Ama en azından yaşın genç dediğim gibi kafanda tekrar evlenmek varsa eğer. Sonuçlarını hesap etmelisin günün sonunda hiç istemediğin bir tabloyla karşılaşabilirsin Ama bana sorarsan eşin yakışıklıymış yani tipten kazanıyor. Anladığım kadarıyla başka yönlerden belki karakteristik özelliklerden kaynaklı Ona ısınamıyorsun diye tahmin ediyorum. Hiç aklında şöyle olsa ısınırdım Severdim gibi şeyler var mı?
Soran+1 yılAklımda öyle şeyler de yok. Ben başta da pek istemiyordum
Soran+1 yılEvlenme teklifi bile etmedi
Cevap sahibi+1 yılPeki o zaman takıl kafana göre 👍
Soran+1 yılPeki
En İyi Cevaplar
+1 yılvalla yanlış anlamada böyle nereye kadar giderki, kendini yıpratırsın 2 gün sonrada onada yansır mutsuz olursunuz. ya istemeye hoşlanmaya çalış ya da otur konuş bi yolunu bulun derim. yoksa bayanın mutsuzluğu daha kötüdür
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Birbirinize anlayış gösterip saygı duymalisiniz. Zor da olsa konuşarak çözüm üretmeyi deneyin
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet de gerek cinsellik olsun gerek onun korumaya çalışması olsuunn ben sevmedikçe daha da bıktırdı
- Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılbunu ona söyleyip kirmak üzmek istemiyorsun dimi
020 Yorumla
Soran+1 yılZaten cinsellik istemediğimden dolayı az çok anlıyor
- +1 yıl
bu yüzden senin aldatmaya yöneleceğine düşünebilir ve bu durum şüphe ve kuşku sokar aranıza
Soran+1 yılYani bi erkekle aldatmam ama kızlar da benim ilgimi çekiyor.
- +1 yıl
bu gayet normal bisey ama bir erkek böyle düşünmez beni erkeklw aldatıyor benden daha iyi geliyor ve benim neyim eksik diye depresyona bile girerler yanlış kararlar ve yanlış hareketler yaparlar
Soran+1 yılYani kızlar sorun değil mi sence
- +1 yıl
olmaz olur mu hoc sorun tabiki de ama erkek tarafı böyle düşünmez kesin kozlar hoşlanıyor ya da hayatında bir kız vsr demez direk bu beni bir erkekle aldatıyor der ve peşine düşer
Soran+1 yılÇok korumacı zaten hep yanında oluyum falan istiyor. O beni seviyor da ben sevemedim işte. Ben özgür büyüdüm o gece arkadaşlarımla buluşurken falan neymiş o da gelcekmiş arabada otururmuş. Ben dedim ben gelirim diye başıma bi şey gelirmiş bilmem nee falan diyor
- +1 yıl
aynı durumi sende ona yaşat bakalım o ne diyecek evet belki özgür büyüdün sorumluluk sevmeyen bir yapın var ama evlilik dışarıdan öyle değil en ufak kavgada boşanmak değil anlamak ve karşılıklı alttan almak gerekir sen daha alışamadığın için böylesin bence
Soran+1 yılOlabilir. Ben ona yapsam o sevinir herhalde
- +1 yıl
sürekli yaparsan asla hiç bir erkek sevmez
Soran+1 yılKısıtlanmakta kısıtlamakta benlik değil zaten.
- +1 yıl
sana göre değil ama sadece nasıl bir duygu olduğunu nasıl hissettirdiğini göstermek için yapacaksın bunu
Soran+1 yılBunu yaparım da yapınca aşık falan olmayacağım sonuçta
- +1 yıl
nerden biliyon belki olacaksın belki konuşması ya da huyu suyu hoşuna gidecek daha başlangıç noktasındasin nede olsa
Soran+1 yılBilmiyorum ama zorr. İnatçıyım biraz kafamın dikine gidiyorum genelde
- +1 yıl
inatçı olmak evlilik döneminde evliliği bitiren bir nevi kemirgen fare gibidir yavaştan evliliğini bitirir ama sen anlamazsın ve bitince o gelen pişmanlık duygusu ise yaramıyor
Soran+1 yılEvet de işte dişil davranamıyorum sevmediğim kişiye
- +1 yıl
deneyeceksin işte madem inatçısın bu sefer de kendinle inatlaş ve denemeye çalış
Soran+1 yılTamam yapıcam sağol
- +1 yıl
rica ederim ne demek eğer olur da kafana bisey takılırsa ya da bi konuda fikir görüş istersen yazabilirsin 😜😜
- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılBnce uzatmayın
010 Yorumla
Soran+1 yılBoşanamıyoruz işte istemiyor. Yeni de evliyiz ben de arada kaldım.
- +1 yıl
Ne yapmak istiyorsun peki
Soran+1 yılŞu durumdan kurtulmak istiyorum.
Soran+1 yılBoşanmak olarak demiyorum sadece
- +1 yıl
Keşke konuşarak halletsenz
Soran+1 yılAma ben pek erkeksi şeyleri sevmiyorum. O yakışıklı aslında ama sakal bıyıktan tut kol bacak kılına kadar istemiyorum ben
Soran+1 yılSevmedikten sonra olmuyor ki. Ben seks de severdim normalde ama istemiyorum kocamla
- +1 yıl
Hımm ilk tanıştığınızda nasıldı
Soran+1 yılO istiyor bu sefer de zorla gibi oluyor
- +1 yıl
Ulşblrmsnz
+1 yılKısmet
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle de o kadar kolay değil işte
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem