Ben 29 yaşındayım sevgilim 23 ailesi beni istemiyor sizce ileride ailesi beni kabul eder mi ama ben evlenip bosandim ve biz 1 senedir devam ediyoruz sevgilimle ve sevgilim eski sevgilisini benimle aldattı biz cinsellik yaşadık ama sevgilim eski sevgilisiyle cinsellik yaşamamış o kız istememis her neyse ailesi beni ileride kabul eder mi sizce?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
imkansız bence çünkü çoğu erkek ayrılmış birisine ciddi şekilde çok nadir bakarlar ve genellikle ihtiyacı için kullanır
Sevgilimin ablası sevgilimin eski sevgilisini çok seviyor çok samimiler ve birbirlerine bir ara hediyeler bile almışlar ve sevgilim geçen o kızın arkadaşına eski sevgilisini sormuş nasıl iyimi sevgilisi var mı diye sizce niye sormuş olabilir ve sorduysa neden hala benim yanımda olabilir
bunu anlamamak ya da görmemek mümkün değil bence çünkü seninle ihtiyacı olduğu için görüşüyor eğer ki eski sevgilisinden ufak bi mesaj alsa anında seni bırakıp ona gider çünkü zaten seni ailesi istemiyor ve ilerde senden sıkılınca bunu bahane edecek ve ayrılacak sende.
Peki neden öncesinde eski sevgilisini benimle aldattı sonrada onu sordu o kızın arkadaşına
seninle aldattı çünkü ihtiyacı vardı ve ihtiyacı olanı senden rahatladı şimdi gerçek aşkına geri dönmenin yerini yapiyor
Gerçek aşkı mı 1 senedir neden dönmeyi düşünmedi ve hala da devam ediyoruz
Ve ona geri döndüğünde yine aldatır mi peki baskasiyla benimle aldatmasına üzüldüm sonuçta sevgilim o kızın ilk sevgilisiymis öyle demişti bana sevgilim
Ve biz hala devam ediyoruz beni gerçekten sevdiği için değil midir ya ve bana yüzükte aldı tamtur yuzuklerden
eski sevgili ona geri dönmez dönse bile içinde her zaman şüphe ve kuşku olur seninle devam etmesi sadece ihtiyacı olduğu için bunu daha kaç defa söylesem bilmiyorum ama seni kullanıyor bunun için seninle bir senedir 1 senede kaç defa yaşadın bilmem ama bu bir senede ilişki yaşamış olabilir cinsellik konuşmuş olabilir resim alıp göndermiş olabilir bu şekilde de kullanmış olabilir seni
Eski sevgilisinin ilk sevgilisiymis sevgilim ve sanırım o kız hala seviyormus sevgilimi unutamamis ve hepimiz aynı yerde çalışıyoruz ben Reyon katindayim sevgilim ve eski sevgilisi aşağı katta çalışıyorlar depo kisminda
madem bu şekilde sen şu an burada bana yazarken onlarında görüntülü konuşmadıklarini ya da tekrar sevgili olmak için konuşmadığına emin misin
Evet eminin kız sevgilime çok nadir bakiyormus sanırım arkadaşım demişti kız sevgilimin ona adım atmasını bekliyormuş ama benin sevgilimde geçen tabureyi almış geçmiş kızın tam göz hizasina oturmuş ona bakiyormus sadece ama şimdi de benimle ilgileniyor aramiz limoni biraz ama olsun
aranız limoni falan değil kendini kandırma arkadaşın bilerek aranizin böyle olmasını istiyor ki eski sevgilim bir adım atarsa anında seni bırakıp aramız iyi değil heyecan yok sevgi yok diyip bunları bahane edip kaçmak bu durumda olan kime olacak peki bil bakalım
Arkadaşım niye bilerek aramızın böyle olmasını istesin ki nasıl yani eski sevgilisini hala seviyor mu? bu durumda evet olan bana olacak biliyorum ama eski sevgilisine şimdi mi düşkünlüğü başladı bunun da aldatmayı biliyor benimle ama
arkadaşın derken erkek arkadaşın anlamında dedim
nasıl eski sevgilisini seninle aldattı şimdi tam tersi olacak
olan sana olacak ve sen belki günlerce üzüleceksin kendini kullanılmış kirlenmiş hissedeceksin ama erkek arkadaşın umurunda bile olmayacak çünkü eski sevgilisi ile yeni bahara merhaba diyecek
Peki eski sevgilisini aldatan yine aldatmaz mi yani genel olarak aldatan yine aldatmaz mi geri bana gelecek o biliyorum bende kabul etmicem nasıl yeni bahara merhaba diyecekler merak ediyorum ama tabi sevgilimin ailesi kızı ikna etmek için araya girmezse
sen üzülüp ağlarken onlar gülüp gelecekten bahsedeceler anlamında bahara merhaba diyecekler dedim
erkek arkadaşın ailesi zaten seni istemiyor aranızda limoni ayrılmaya ramak kalmış zaten ama sen sevgiden dolayı göremiyorsun bunu
Ben çok iyi seks yapan zevk veren biriyim sevgilimin gozunde ki haka benimle birlikte eğer eski sevgilisiyle ciddi düşünseydi onun yanında olurdu benim yanımda değil biz limoni olduktan sonra aramızı düzeltiyoruz yine sonra devam ediyoruz ama sonra yine bozuluyor aramiz
aranızın limoni olmasi benle alakalı değil erkek arkadaşın eski sevgili ile alakalı çünkü erkeğin aklını alıyor ve oda gelip sana ve iliskinize patlıyor senin neyi iyi yaptığın beni bağlamaz ama seninle hala beraberse tek bir gerçeği var oda seni sevmiyor bu bir gerçek
Eski sevgilisi sevgilimin aklını nasıl alabilir ki konusmuyorlarmis bile
nerden biliyon konuşmadıklarini mesajlaşıp sonra siler arar sonra kaydı siler ve bundan senin ruhu bile duymaz anlamaz üstelik eski sevgilisini seninle aldattı senide başkası ile Ayşe Fatma Merve diye birisi ile aldatmadıgı ne malum
Hayır eski sevgilisi adım atmıyormus eminim duydum ama beni sevmiyorsa ya başkasına gider ya da eski sevgilisine
Peki ben ona cinsellikte hayır demezsem biz böyle devam eder miyiz ederiz herhalde hatta bana alisirsa bile evliliğe kadar bile gideriz
gidicekte zateb çünkü şu an sadece bekliyor birisi hayatına gelsin girsin seni çıkaracak istemeyecek aslında çok fazla şey söylerim yorumda söylenince ben ceza yiyorum o yüzden sana anlatamıyorum ki tastamam
Anladım
Aile istemiyor ise ileriye dönük hirsey olması çok zor yani kolay kolay ikna olacaklarını sanmıyorum ailenim
Sevgilimin ablası sevgilimin eski sevgilisini çok seviyor çok samimiler ve birbirlerine bir ara hediyeler bile almışlar ve sevgilim geçen o kızın arkadaşına eski sevgilisini sormuş nasıl iyimi sevgilisi var mı diye sizce niye sormuş olabilir ve sorduysa neden hala benim yanımda olabilir
Yani şimdi şu şekilde olabilir sizinle cinsellik için birlikte evlilik içi baskasi veya eski sevgili için konuşuyor veya dusunuyor olabilir veya ailesi aklını karıştırıyor olabilir
Ailesi ne şekilde aklını karistiriyor olabilir ki ve neden eski sevgilisini benimle aldattiysa ona geri dönmeye calissin ve niye hala benimle o zaman
Cinsellik. icin olabilir
Ailesi eski sevgilisini mi istiyor yanj
Olabilir hala görüştüklerini düşünür isek
Evet ama sevgilimle eski sevgilisi sevgiliyken ablası bu kadar yakın değilmiş o kıza sevgilimle ayrildiktan sonra bu kadar yakın olmaya başlamışlar
O zaman aile onu sana tercih ediyor yani gelip gecicisin
1 senedir devam ediyoruz gelip gecicimiyimdir sizce
Ve Peki neden öncesinde eski sevgilisini benimle aldattı sonrada onu sordu o kızın arkadaşına
Onunla bieswy yapamadigi izin
Ona geri döndüğünde yine aldatır mi peki baskasiyla benimle aldatmasına üzüldüm sonuçta sevgilim o kızın ilk sevgilisiymis öyle demişti bana sevgilim
Bilemezsin içinde varsa aldatır
Anladım biz hala devam ediyoruz beni gerçekten sevdiği için değil midir ya ve bana yüzükte aldı tamtur yuzuklerden
Aileyi bırak acaba bu çocuk keyfi yetince seninle evlenirmi?
Sevgilimin ablası sevgilimin eski sevgilisini çok seviyor çok samimiler ve birbirlerine bir ara hediyeler bile almışlar ve sevgilim geçen o kızın arkadaşına eski sevgilisini sormuş nasıl iyimi sevgilisi var mı diye sizce niye sormuş olabilir ve sorduysa neden hala benim yanımda olabilir ve neden keyfi yetince dediniz ki
depoda demi sevgilin , bu hikaye alfonso ile margaritanın pembe dizisi deilmiydi
Ahahah evet depodaydi
Halen devam mı sevişmeye
Evet devam ediyoruz halan1 senedir ama Depoda kimse görmeden eski sevgilisini izlemeye calismasi bana aşık olduğunu göstermez o zaman değil mi?
yawrum sana aşık değil bu çocuk sana f.. k b. lik yapıyor alan memnun veren memnun şimdilik
Peki eski sevgilisini seviyor mudur böyle yaptığına göre bir öncekinden yazmıştım size yorumlarda
evleneceği birini buluncaya kadar seni becerecek anlaşılan bu
Sende ne taş gibi hatunsundur şimdi. 23 yaşındaki kanı kaynayan genç seninle birşeyler yaşadığına göre.
Yanındakiyle yaşarsın aklındakiyle ölürsün olayı gibi hissettim sen daha iyi bilirsin tabi
Sevgilimin ablası sevgilimin eski sevgilisini çok seviyor çok samimiler ve birbirlerine bir ara hediyeler bile almışlar ve sevgilim geçen o kızın arkadaşına eski sevgilisini sormuş nasıl iyimi sevgilisi var mı diye sizce niye sormuş olabilir ve sorduysa neden hala benim yanımda olabilir nasıl yani aklindakiyle derken
Çocuk seni seviyor mu? Yoksa cinsellik için mi birlikte? Kadın olarak ne hissediyorsun
Bence seviyor ama Sevgilimin ablası sevgilimin eski sevgilisini çok seviyor çok samimiler ve birbirlerine bir ara hediyeler bile almışlar ve sevgilim geçen o kızın arkadaşına eski sevgilisini sormuş nasıl iyimi sevgilisi var mı diye sizce niye sormuş olabilir ve sorduysa neden hala benim yanımda olabilir
Kız güzel miymis? Senle karsilastirinca nasıl
Evet kız güzel ve sevgilim o kızın ilk sevgilisiymis
Çalışan biri misin sen?
Ve oğlanın mesleği ne?
Senden güzel mi?
Ya aslinda eski sevgilisinin ilk sevgilisiymis sevgilim ve sanırım o kız hala seviyormus sevgilimi unutamamis ve hepimiz aynı yerde çalışıyoruz ben Reyon katindayim sevgilim ve eski sevgilisi aşağı katta çalışıyorlar depo kismindalar ve o kız sevgilime çok nadir bakiyormus sanırım arkadaşım demişti kız sevgilimin ona adım atmasını bekliyormuş ama benin sevgilimde geçen tabureyi almış geçmiş kızın tam göz hizasina oturmuş ona bakiyormus sadece ama şimdi de benimle ilgileniyor aramiz limoni biraz ama olsun
İleride sıkıntı yaşarsınız aile konusunda
Sen de yeni sevgilini aldat
Bu ilişki seks üzerine kurulu ki, geleceği yok
Neden 1 senedir devam ediyoruz peki
seks seks ve seks
Senin pozisyonun farklı, o kızın farklı... Sen çantadasın o değil. Yani siz rakip değilsiniz. Bu çocuk seni yatakta seviyor, hem yaşça büyük hemde tecrübelisin. Bir erkeğinen büyük hayalisin. Bu çocuğu sexle kandırırsan evlenebilirisin. Sexle kendine bağlayarak
Peki seksle kandirirsam ailesi istemiyor ablası eski sevgilisine çok yakin seviyorda o kızı yakın olması o kızı mı istiyorlar anlamına gelir sizce
Aynen öyle, ailesi bu işi bu çocuğa bırakmaz. Aile senin yerine onu tercih ediyor. İşin aslı bu. Sen bu konuda bir şey yapamazsın
Peki neden öncesinde eski sevgilisini benimle aldattı sonrada onu sordu o kızın arkadaşına
Sen eğlencesin evlenme kızı değilsin. Her erkeğin hayalini süsleyen bir heycansın. Aldatması normal. Hevesi bitince eski sevgilisine döner
Ona geri döndüğünde yine aldatır mi peki baskasiyla benimle aldatmasına üzüldüm sonuçta sevgilim o kızın ilk sevgilisiymis öyle demişti bana sevgilim
Anladım biz hala devam ediyoruz beni gerçekten sevdiği için değil midir ya ve bana yüzükte aldı tamtur yuzuklerden
Çocuğun gerçek niyetini burdan anlamak zor olur. Diyelim ki seninle ciddi seninle harika anlar yaşıyor. Sorun bundan ilerisi. Bu noktadan ileriye gidebilmesi için ailesinin onayı lazım. İşin aslı ilerisine hiçbir zaman gidemiyeceksiniz. Bunu bilerek devam edersen sonrasında üzülmezsin. Bu çocuk senden çok zevk alıyor ama sen ise zevk için değil dıyguların var. Haliyle üzülen sen olursun
Eski sevgilisinin ilk sevgilisiymis sevgilim ve sanırım o kız hala seviyormus sevgilimi unutamamis ve hepimiz aynı yerde çalışıyoruz ben Reyon katindayim sevgilim ve eski sevgilisi aşağı katta çalışıyorlar depo kismindalar ve o kız sevgilime çok nadir bakiyormus sanırım arkadaşım demişti kız sevgilimin ona adım atmasını bekliyormuş ama benin sevgilimde geçen tabureyi almış geçmiş kızın tam göz hizasina oturmuş ona bakiyormus sadece ama şimdi de benimle ilgileniyor aramiz limoni biraz ama olsun
Ben ilerisini istiyorum ama işte ailesi istemiyor beni
Seni anlıyorum sen bu çocuğu istiyorsun, bu çocuk için sen zevk eğlencesin. Şöyle düşün karşına bu çocuktan daha iyi ve ciddi birisi çıkarsa bu çocuğun üzerini çizersin. İşte bu durum bu çocuk için aynı. Senin üzerini daha iyisi gelirse çizer. Zaten anllatığın gibi ise tabure aynı işyeri vs sen çok iyi seks yapan zevk veren birisin bu çocuk gözünde
Peki çok iyi zevk veren biriysem neden beni bırakmak istesin ki neden eski sevgilisini izliyor merak ediyor anlamıyorum
Zevk te bir yere kadar. Çünkü sen boşanmış birisin. Türk tipi erkek yatak macerasını evliliğe taşımaz. En azından %95 böyle. Yanlış anlama bu bir tespit ve bana kalsa evlenmeden evlilik hayatı yaşayan bekarlar imza atmadı diye temiz sen ise kirli...
Ne alakası var bana niye tamtur yüzük aldı o zaman
Yahu yüzük dediğin ne ki cebinde yüzük dolaşan adamlar var
Yani er ya da geç eski sevgilisine dönecek öyle mi yeni birisini bulmak yerine
Ben öyle düşünüyorum. Eski sevgilisi yakında çünkü. Erişimi var. Senin yüzünden şu anda erişemiyor. Sen ona hayır dediğinde direk oraya gider
Anladım ya eski sevgilisine dönecek ya da başka birine gidecek yani beni birakacak peki ben ona hayır demezsem biz böyle devam eder miyiz ederiz herhalde hatta bana alisirsa bile evliliğe kadar bile gideriz
Erkek kolayı seçer. Evet hayır demezsen bu devam eder. Bu çocuğu kaçırmak istemiyorsan elde tutacaksan ona harika anlar yaşat. Beynini kullanamasın.
O zaman beni bırakmaz yani hayır demezsem evleniriz oyle mi o eski sevgilisine gitmez yani aklı onda değildir dimi sürekli sormamin nedeni o kızı kıskanıyorum ondan
Kıskandığının farkındayım. Evlenme işi zor ama imkansız değil. Çünkü ailesi buna izin vermez. burada sen ilişkini uzun süre ayakta tutmaya çalış. Her şeyi bir anda önüne sunma, yavaş yavaş ilerliyeceksin
Peki sevgilim eski sevgilisine döner mi ben bu ilişkiyi ayakta tutmaya çalışsam da
Somuçta ilişkiniz bir gün bitecek, sen sadece süresini uzatabilirisin. Bunu da başkasının veremediğini vererek bu süreci uzatabilirsin
Yani evlilik olmaz mi sonumuz bence olur
Çoook zor bir ihtimal evlenmeniz, anlattıklarınla yorumluyorum, sana deli gibi aşık olması lazım
Depoda kimse görmeden eski sevgilisini izlemeye calismadi bana aşık olduğunu göstermez o zaman değil mi?
*izlemeye çalışması
Nasıl yani izlemesi derken
Eski sevgilisini izliyormus işte izlerken de etrafa bakiyormus onun izlediğini gören biri var mı diye
Bak işte bunu yapan adam seven adam mı yoksa aç gözlü adam mıdır. Bana bu çoçuğu anlatır mısın, nasıl biri
Yani eski sevgilisini mi seviyor hala? Eski sevgilisini benimle aldatti
Eski sevgilisini seninle aldattı derken siz şimdi sevgilimisiniz. Alkım canım cicim misiniz. Bazen erkekler sevmese bile cinsel çekim hissettiği kadınla ilgilenir sevişir. Bu onu sevdiği anlamına gelmez
Hesabiniz gizli
Açıyorum
eder tabi neden etmesin ki
ya hatırladım sürekli aynı soruyu soruyorsun bende öncekine cevap verdim uzaklaş başkasını bul hiç uğraşma diye
Etmezler sen baska birine bak
Karisik iliskiler
Haklılar
Etmez
Ailesine ne?