2 aydır evliyiz eşim oral seks çektiğimde boşalıyor veya elimle onu boşaltabiliyorum ama bu seferde beni bosaltmiyor, ne zaman girmek istese gireceği zaman iniyor hiç seks yapamadık şuana kadar seksin tam ortasında bitiriyor bu da benim çok sinirimi bozmaya başladı ne önerirsiniz , eczaneden ilaç da kullandı ama işe yaramadı kayganlastirici da kullaniyoruz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Karşılıklı oralla sen sulanacaksin onunkini sertleşmiş anda vakit kaybetmeden içine alıp git gel yapacak ve asla pozisyon değiştirmeden bosalana kadar pompalayacak. Eğer pozisyon değiştirelim derseniz çıkınca bir daha yaşar girmez tek pozisyonla hedefe ulaşın istersen soru sorabilirsin
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Bir kaç vitamin var onları kullansın birde düzenli nefes egzersizi eğer alisabilirse depresyon hapı var 3 gün az az kullansın sonda kudurur inmez
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılİlki hızlı boşalma olduğu da ikincisi uzun sürmez mi bu arada sende kendine odaklansan ve boşalsan. İlişki esnasında p*rno şeyler izlemek değişik yerlerde denemek de süreyi etkiliyebilir
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
24Cevap
+1 yılKendini mastürbasyon a alıştırmış. Erkekler azgınım yok haftada şu kadar yapıyorum demeyi seviyor ama çoğu masta bağımlı. Bu yüzden de sekste çabuk boşalıyor veya seninki gibi hemen iniyor
31 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle..
İlaç kullanması işine yaramadıysa birde penis halkası deneyin. O da olmazsa bir uzmana görünmesi şart.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Bacaklarını uzatmasın ve kendini kasmasın o zaman geç boşalır
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 454 cevap paylaştı.
+1 yılSen ona oral yapma kaldirsin aleti icine girsin yoksa hic icine girmicek ama bu cocuk macun falan yesin aktarlarda oluyor bitkisel çözümler
05 Yorumla
Soran+1 yılOral yapmıyorum öylede denedik ama yine tam gireceği esnada iniyor
- +1 yıl
Neyden cekinio ki biseyden cekinio ki psikolojikmen kendini geri cekiyor garipmis peki ilk sekse o baslasin oral falsn yspsin öpsün oylr denedinz mi sen dahs pssif kal
Soran+1 yılDenedik yine iniyor
Soran+1 yılArastiricam
- +1 yıl
araştır onu dene bence işe yarıcak bu sonra duanı edersn bana
Gizli Üye(25-29)+1 yılEsin stresli oldugu için olabilir zamanla duzelir hic caninizi sıkmayin o anlik stres ve kaygidan dolayi olabilir. Biraz zamana birakin derim. Sen yarim mi kalıyorsun peki
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılHala kizlik zarin bozulmadi mi duruyor mu peki
Soran+1 yılBozuldu
- Cinsel Yaşam konusunda 544 cevap paylaştı.
+1 yılSprey kullanabilir geciktirici, belki o anlamaz zevk almaz ama seni doyurabilir. Boşaldıktan sonra sana sorun olmazsa sende ona yaparsın.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTenleriniz uyusmuyor galiba etkilenmiyor olabilir fb mem vardi senin gibi istekli inanmazsin indikten hemen sonra tekrar kalkar devam ederdik sorun esinde birde ilk sevismede o sana oral yapsin oyle dene bkalim?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılevliyim, ne kadar sürüyor içinde kalması ilişki anında?
00 Yorumla Benimde inmiyor veya orgazm olamıyorum pu abvermesin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. en iyisi söylemeden yapmak yani şu şekil, sen oral yaparken direk üstüne çık hemen al ve git gele başlayın karşılıklı
00 Yorumla
+1 yılÇaresi olmaz ilaç sen eşin elinde eşin stres erkem oluyor sa tedavi ilaç geçiyor herkese te var sağlık cı olarak
00 YorumlaDoktordan yardim alin
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 867 cevap paylaştı.
+1 yılDoktora gitmeli. Üroloji..
10 Yorumla
+1 yılTantra Tekniğini kullanın
02 Yorumla- +1 yıl
Yaşlar kaç
Soran+1 yıl22-25
valla çözdürürm sitanbulda olsanız
04 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi
Soran+1 yılAdı ne karışımın
+1 yılEczaneden kirem denediniz mi veya macun filan
04 Yorumla
Soran+1 yılDenemek lazım da mastürbasyona alışmış işte
- +1 yıl
Ona sen çözüm bulabilirsin
Soran+1 yılNe yapacağım
Soran+1 yılMesaj attim
+1 yılSpor spor spor
00 Yorumla
+1 yılBilemedim kötü bir durum doktorda gidin bence
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 460 cevap paylaştı.
+1 yılSprey var ondan sıksın
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 673 cevap paylaştı.
+1 yılkiyamam yaaa uzuldumm...
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Sertleşme problemi yaşıyor sanıyorum yaşlar kaç
04 Yorumla
Soran+1 yıl22-25
Soran+1 yılEe?
+1 yılNe kadar sürüyor
02 Yorumla
Soran+1 yıl20 dk falan
- +1 yıl
Aslınsa iyi yani aiz zevk almıyormuanz
Kalktından sonrq direk girsin oral vs yapma
05 Yorumla
Soran+1 yılDenedik onu da yine iniyor
Soran+1 yılBencede mastürbasyona alışmış kendide söylüyor, oral seks çektiğimde deli gibi boşalıyor çünkü hiç de inmiyor anlamadım gitti bu seferde ben doymuyorum beni doyurmuyor tatmin etmiyor
+1 yılDoktora gidin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Geçmiş olsun
00 YorumlaÖnce doktor kontrolü
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaşlar kaç
02 Yorumla
Soran+1 yıl22-25
Cevap sahibi+1 yılBu yaşta haa
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi