Malum yetişkin sitelerinin hepsi yasaklı, VPN kullanmadan girilmiyor yani ben anlam veremiyorum bu sansürün mantığı nedir? Avrupa'da Amerika'da yok böyle bir sansür yani bizim ülkemizde cinselliği bu kadar tabulaştırmak sadece sapkın ve sapık insanların sayısını artırıyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBana kızmayin ama yasakli olmasi bence doğru. Gerci her sekilde giriyorlar ama doğru. Avrupada amerikada evet açık olabilir ama onlar zaten her türlü yaşıyorlar ve aslinda gercek seksi biliyorlar. Bu iceriklerin cogu kurgu eger amatör izlemiyorsaniz. Ve bu sektorun yatak hayatina kattigi cok sey var. Sahsen ben izlemeyi sevmiyorum çünkü cok ataerkil bir sektor. Tamamen erkege hitap eden, sonuc odakli, erkegin tatminine yonelik bir sektör. Türkiye gibi bu islerin kendi kendine tecrube edinilerek ogrenilmedigi ve videolardan ogrenildigi icin faydadan cok zarari car aslinda. Ilk olarak p*rno bagimliligi gibi bir hastalik soz konusu mesela. Bu vutun dunyada var. Onun disinda ulkemiz icin konusursak ordaki erkekler ve kadinlar mukemmel. Kadinlarin hicbir yerinde cizik, çatlak yok. Hepsinin şeyi beyaz/pembe. Hani genital bolge falanda estetik mudahalelerden gecmis bu belli. Kadinlar taş gibi tam erkeklerin hayalindeki kadin. Her seyi cok iyi yapiyor, orali falan. Hic sesi çıkmıyor acıyor vs diye. Erkek ne derse onu yapiyor. Kil falan hic yok. Simdi gercek hayatta ordaki ayni performans kadinlardan yatakta bekleniyor. Ve gunumuzde ordaki seyleri yapamayan kadin cinsellikte yetersiz olarak görülüyor. Az bir kıl olsa sorun oluyor gercek hayatta. Kimse de cikip insanlik hali demiyor. Aslında bu sektorun kadinlara zarari cok fazla cunku kadinlar yaomak istemedikleri bircok seye o filmdekiler yuzunden maruz kalıyor. Yani bu icerikler olmasa bircok insanin aklina sekste bircok sey yapmak gelmezdi. Zaten medya insanlarin bilincaltina yönelik çalışır hep. Reklamlarda öyledir. Bu sektör de oyle. Bilincaltina calisiyor ve izleye izleye beyin bir sure sonra orada ilk basta igrenc gelen seyleri bile normalestiriyor, normallestirdikten sonra bunu gercek hayatta partnerinden bekler hale geliyor. Bu filmler öyle siradan sekilde cekilmiyor zaten. Buyuk bir hedef kitlesi var. Buyuk dinlerin yasakladigi şeyler yine bu seylerle beraber normallestiriliyor. Erkekler icinde dezavantajli. Buyuk şeyler var. Kasli olanlar var, performans ust duzey. Adam 40 dk gel git yapiyor. Kese, bice, montaj ede ede mukemmel bir kesit sunuyorlar. Gercek hayatta da kadinlar bunlari bekler oluyor. Bizim gibi kendisi tecrube etmemis toplumlarda erkek 1 saat git gel yapacak sanılıyor sonra. Ordaki meyveler yani nimetler o işlere alet ediliyor. Muz gorunce akilda canlanan ayni. seftali gorunce ayni. Dondurma falan da öyle. Yani ulkede kizlar disarda dondurma yiyemiyor artik. Oysa bir 20-30 yil once külahta ya da cubuk dondurma yemenin bu kadar cagrisim yaptığı durumlar yoktu. bu iceriklerin zerre faydasi yok, zarari cok ve ozellikle hayatta kadinlari kısıtlayıcı durumlari var, hatakta kadina istemedigi ve rizasi olmadihi sekilde davranma var. Onu yap, bunu yap, izle bak nasil yapiyor ordaki kadin, bana da boyle yapacaksin gibi zora da sokuyor isin dogrusuna bakarsak. Bizim ulkede ne yazik ki cok izliyor. Bizim gibi bu konularda doğruyu ve yanlisi bilmeyen toplumlara da daha da zarar veriyor. O gelismis ulkelerde dogru korunma ve baska cinsel egitimler veriliyor ve onlar yasayarakta ogreniyor. Bunlar bizde yok, bu sektorde dogru cinsellik icin güvenilir bir kaynak degil. Elde avucta zarardan baska bir sey yok bana gore. Herkes izliyor yasakli olup olmamasi durumunu bilemeyecegim ama en azindan ufak bir kitle ulasamiyor olsa bile kâr bence. Izlesende yararli seyler degil cunku. Izleyene de bir sey demem.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
22Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılÇünkü burası geri kalmış bir ülke. ama vpn ile girilebiliyor zaten.
00 Yorumla
+1 yılHdabla var hertürlü giriliyor şimdiki ismi maheir ama kep aile içi p*rno var bıktım yaa hertürlü seks olan sayfa bulamıyorum indirince 480p oluyor 1080p bulamıyorum 1080p yi geçtim güzel p*rno bulamıyorum
00 Yorumla
+1 yılBir şeyi çekici kılan yasak olmasıdır :) binlerce kez denenmiş bir sistemdir. Ülkede neden yasak toplumum aile yapısını bozuyor diye. Günde Google da sadece 5 milyon kez p*rno kelimesi aranıyor Türkiye de
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. 14 Mayıs sonrası inşallah bunlardan kurtulacaz ablacım. Az kaldı biraz daha sabır. İnsan gibi yaşayacağımız güzel bi hayat bizi bekliyo 😎
03 Yorumla- 1 yıl
Maalesef kaybettik ama erkej seçime kaldı artık büyük ihtimal erken secim olur bu sefer bende oy kullanabileceğim 2006li olarak
- 1 yıl
Yerel seçimlerden chp 1. Çıktı ama erken secim büyük ihtimal olur ve chp başa geçer çünkü yrp iktidar yanlısı değil akp oy kaybeder yerel seçimde de yrp sayesinde 1. Parti oldu chp
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü çocukların izlememesi lazım çoğu aileler sınırlı internet kullanmıyor
02 Yorumla
Soran+1 yılŞimdiki çocukların teknoloji konusunda ebeveyn lerinden daha bilgili olduğunu biliyorsuj değil mi?
- +1 yıl
Evet o yüzden yasak olmalı
Gizli Üye(36-45)+1 yılAmerika degil burasi herseyde bi kiyaslama. Ensest ne kadar yayginlasti biliyosun dimi? Hep aklina sokuyirlsr insanlarin bunlar normallesiyor. En azindan cocjklar giremesin
00 Yorumla
+1 yılÇocuk görmesin diye olabilir
Isteyen vpn ile girebilir
Yasağı destekliyitum00 Yorumla
+1 yılbunun hukumete sormalısın bende karşıyım bu yasaklara
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılYasaklayınca millet bırakıyor sanıyorlar herhalde 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiz de vpn kullaniyoruz mecburne. Ne gerek? Bildigin sacmalik.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Twitter kullan sende
00 Yorumla
+1 yılÖzgürlük sadece bı isim çünkü
00 Yorumla
+1 yılTelegram da izle dolu siteler var
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 700 cevap paylaştı.
+1 yılSiteden girmeye uğraşan var mı hala
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yıl18 yaşın altını koruma maksatlı olabilir
00 Yorumla
+1 yılBen çok rahat giriyorum skntı yok
00 Yorumla2. 3. Sınıf ülkelerde hep böyle
00 Yorumla
+1 yılTurkiyede ne yasaklı değil ki
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılÇünkü muz cumhuriyeti burası
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 640 cevap paylaştı.
+1 yılKatılıyorum beybi
00 Yorumla Hayır girebiliyorsun
00 Yorumla
+1 yılYasak değil yav
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği