Herkesin fikirlerini çok merak ediyorum.
Ben Şahsen Cinsel ilişki sonrası temizlik amacı ile vajinanın içi herhangi bir madde ile yıkanmaya, temizlenmeye çalışılmamalı. Diye Düşünüyorum

Herkesin fikirlerini çok merak ediyorum.
Ben Şahsen Cinsel ilişki sonrası temizlik amacı ile vajinanın içi herhangi bir madde ile yıkanmaya, temizlenmeye çalışılmamalı. Diye Düşünüyorum

Bunu doktorlar da söylüyor. Cinsel organın içini bazı sabunlarla vs yıkanmamalıymış. Yine oral sekste adama güzel koksun diye bazı kimyasallar sürülmemeliymiş. Bunlar vajinanın florasını bozuyormuş. Aslında vajinaya yaptığımız travmatik epilasyon yöntemleri ağda, jilet, lazer bunların da yanlış olduğunu söylüyorlar. Hatta kadınların seks aktif olduktan sonra sık sık jilet, sık sık ağda yaptırması kıl köklerine zarar veriyormuş. Cilde de zarar veriyormuş. Ben jilet veya ağda yaptığım için cinsel bölgemde cilt dokusunda kuruma oluyor. Tahriş oluyor. Lazer epilasyon da düzenli olarak radyasyona maruz kaldığın için sende genetik olarak kansere yatkınlık varsa bunu tetikleyebiliyormuş Kadınlardaki meme ve rahim kanserinin çok fazla artmasındaki bir sebebin de bu olabileceğini düşünüyorlar. Kadınların vücut kıllarıyla barışması lazım aslında. Ben de dahil kıla tahammülüm yok vücudumda. Daha temiz güzel hissediyorum kendimi. Bu epilasyon anlayışı ise dünyada sadece son 50-60 yıla dayanıyor aslında hadi düz hesap olsun 100 yıl olsun. Bundan önce de kadınlar o kıllara rağmen arzulanıyordu. Seks yapıyordu. Çok değil benim anneannem bile kadınların evlenmeden önce kaş aldırmaması gerektiğini, ağda yapmaması gerektiğini söylüyordu.
Bu yıkama olayına doktorlar şiddetle karşı çıkıyor ama ben yapmayı bırakamıyorum asla ya, duş alırken en son yıkama jelli lifle ordan geçmezsem kendimi temizlenmiş hissetmiyorum maalesef.
Yıllardır süren bir enfeksiyonum var muhtemelen yıkadığım için iyileşemiyorum bir türlü
Vajinanın içi zaten herhangi bir madde ile yıkanmamalı. Kimyasallar her zaman sorun yaratır. Duş alırken veya idrar sonrası bol su ile yıkanmalı. Sabun veya duş jeli gibi ürünler dış kısmın yıkanmasında kullanabilir ama iç kısım sadece suyla yıkanmayı. Aynı şey penis için de geçerli uç kısmından içine kaçacak şekilde sabun duş jeli veya temizlik ürünleri kullanılmamalı. Dışı güzelce yıkanabilir bunda bir sakınca yoktur. Zaten seks sonrası duş alıyoruz bu da yeterlidir.
Cevap
9Cevap
Kimyasal zarar verir zaten kendi kendine temizlenir su yeterli olur
Olmasi gereken de oyle değil mi. Herhangi bir hijyensizlik durumu olusmaz öncesinde anal vs olupda sonrasında vajinal ilişkiye girilmedigi sürece
Duş almak yeterli olur ekstra biley yapmaya gerek yok bence
duşunu alnyeterli ya çamaşır suyuna fakan gerek yok
Öncesi önemli sonrası sarılmak
Ilık suyla yıkanabilir
Vajinal duş yapılmaması gerekli.
Neden?
Oralle temizleensin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?