On sevisme esnasında bile bosalabiliyorum 5 dk sonra tekrar orgazm oluyorum 4 5 defa durmadan devam edebilirim ama Erken boşalmak istemiyorum , boşaldığım an keyif bitiyor çünkü
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Önsevişmeyi uzun tutmak lazım sende. Sekstede çok yavaş ve sakin hareket etmek lazım. Seni keşfettikten sonra boşalacak gibi olduğunda durmak lazım, o sırada tatlı konuşmalar öpüşler falan, sonra yine yavaş yavaş yapmak lazım. Aslında kudurtmak için harika olur. Tam boşalacakken duracaksın, baya tahrik eder. Yapılır yaa bi kaç sefer keşfettikten sonra süre uzatılır 👌
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılSen onu yanlış anlamışsın o erkeklerde olur erken boşalma sendeki normal ama kısa olması biraz tabi garip şimdi sen üst üste orgazm olabilirsin olmalısın da zaten erkek bir kere orgazm olur bosalir sadece
02 Yorumla
Soran+1 yılİşte sıkıntı o zaten benim hemen geliyor partnerim yaparken canım istemiyor o bitiyor ben 10 defa daha yapsam yaparım ben istekli oluyorum tekrar
- +1 yıl
Bu sıkıntı işte erkeklerde daha çok büyük sıkıntı yapacagin sey sen önceden ön sevisme ile önce orgazm olman daha sonra baslaman erkekte boyledir erken bosalmada ilk bosalirsin daha sonra devam edersin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
34Cevap
+1 yılLibidon yüksek, 4 5 defa orgazm olabilmen doğal ama zevki kaçıyo olayını anlayamadım orgazm olduktan sonrada zevki kaçmamalı
00 YorumlaBu normal ki
Kadınlar iki üç kez orgazm olabilir
Erkek bir kez olana kadar02 Yorumla
Soran+1 yılCidden normal mi ya ama ben 2. 3. De çok daha fazla zevk alıyorum diğer türlü kendimi kasıyorum gelmesin diye
- +1 yıl
Kasma normal evet
Zevkine bak
+1 yılKadınlarda sınırı yok art arda bile anlık olabilir diye biliyorum bu yüzden ilki olunca sonrakine odaklan hemen psikolojini buna hazırla
04 Yorumla
Soran+1 yılİlki olunca muhakkak durmam gerekiyor zevk almıyorum bı kaç dk geçmesi gerekiyor
- +1 yıl
Sen yönlendir o zaman ilişkiyi durmasını sağla pozisyon değiştir beklerken oral yap yön vermeyi dene
Soran+1 yılp*rno açıp izlettigim oluyor pozisyon değiştirmek için yavaş ilerlesin diye
- +1 yıl
Böyle olduğu için şanslısın bence benim partnerim olsa ön sevişmeye yeniden başlardım geldikçe sıfırdan başlıyormuş gibi ikincisi daha geç olur sanıyorum
+1 yılBence güzel bir şey kadın için çünkü daha önce saatlerce yapmama rağmen olmayan insanlar gördüm
03 Yorumla
Soran+1 yılE yuh
- +1 yıl
Çok ciddiyim valla
- +1 yıl
Ki sorun bende değil adım kadar eminim
Önlenmez, aldığın psikolojik zevk biyolojik zevkten çok çünkü, odağın başka yerde olursa olur ancak
04 Yorumla
Soran+1 yılÖyle de keyfi olmaz ki ya odaklanmadan
Soran+1 yılDüzelmez mi bu ya
+1 yılDevamında tekrar edebiliyor isen neden bu kadsr sorun ettin?
02 Yorumla
Soran+1 yılİlk sefer de hızlı geldiği için bir sigara içecek kadar durmak istiyorum çünkü bu sefer partnerim tam kıvamda olduğundan o devam etmek istiyor ve o yaparken keyif almıyorum, o bitince tekrar istiyorum bu sefer o kalkmıyor hemen
- +1 yıl
Hımmmm böyle söyleyince evet bir sorun olduğu ortada inan bir kadının erken boşalma sorunu ile ilgili hiç bir bilgi veri karşıma çıkmadı galiba
Gizli Üye(36-45)+1 yılbence önemli bir avantaj.. geç ya da hiç orgazm olmamaktan çok daha iyi
34 Yorumla
Soran+1 yıl🤷🤷🤷 yani iyi acısı o tabi
Soran+1 yıl@Ali3335 29
Bir tanede benim böyle bir f*ck bodym vardı konusma ile bosalirdi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Kendini kısıtlamak yerine aldığın hazza odaklan erken boşalmayı kontrol zordur kadınlar coglu orgazm yasayabildiginicin bu pek sorun olmayacaktir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. yani erkek için bi şekilde çözümü var ama kadın için çözümü açıkcası bilmiyorum zira sevişme esnasında boşalmak ilginç
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖncesinde masturbasyonu cok mu yapıyordun. Kendini cok mu sıkıyorsun stres mi yapıyorsun
08 Yorumla
Soran+1 yılÖncesinde derken ilişki öncesi mi
Cevap sahibi+1 yılEvet iliski oncesinde
Soran+1 yılHayır mastürbasyon pek yapmam
Cevap sahibi+1 yılCok mu zevk alıyorsun iliskinizden ondan dolayı mi hemen geliyorsun
Soran+1 yılİlişkiye dayalı olduğunu zannetmiyorum ya
Cevap sahibi+1 yılİliskinizin en basindan beridir mi var peki bu durum yoksa sonradan mi oluştu
Soran+1 yılHep vardı bende ya mastürbasyon yaparken olmuyor ama o da tam tersi geç gelir
Cevap sahibi+1 yılVaktin var mı tkp edebilir misin birkac bir şey sorabilir miyim
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence ya normalde erkekler sorardı bu soruyu da? Kadin hemen boşalıyorsa oooo
00 Yorumla
+1 yılKadınlarda erken boşalma Büyük sıkıntı. Uzun uzun seks yapılmıyor. Hemen ve defalarca üst üste bosalinca sıkılıyor
08 Yorumla
Soran+1 yılOnda sorun olmuyor dedim ya arkasından bir kaç dk sonra tekrar istekli oluyorum ve 2. 3. 4. 5. Çok geç olmasa da geldikçe süre uzuyor ama ben ilk seferden bahsediyorm
- +1 yıl
Aynı sorunu partnerimle yaşadım örnek 1 saatte hemen sıkılıyor. Ben çok geç bosalirim. Uzadıkça da aşırı zevk almaya devam ederim. Ama o 1 saat bile olmadan yeter diyor. Çünkü o kadar zamanda 5 6 kez bosaliyir ve bitiyor
Soran+1 yılAynen öyle dediğin gibi oluyor
- +1 yıl
İyice yalayinca ve sulaninca yine aynı misin
Soran+1 yılYalaninca da hemen gelir ıslanma problemi hıc yaşamıyorum sanırım çok fazla odaklandigim için hemen geliyor
- +1 yıl
Peki cinselikten zevk aliyir musun. Yani seks sonrası doyuma ulaşıyor musun
Soran+1 yılAlıyorum almasam yapmam zaten alıyorum doyuyorum ama 1 saat sonra bida olsun istiyorum sürekli olsun mesela bir günü tamamen buna ayirabilriim
- +1 yıl
Aynı ben 😂😂
Gizli Üye(36-45)+1 yılbende istiyorum ama bende erken geliyorum. cok heyacalıyım ondan
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Titremeni izlemek güzel olur partnerin için
04 Yorumla
Soran+1 yılÇığlık atıyorum sus diyor keşke sadece titresem🥲
Soran+1 yılNormalde nasıl oluyor ki?
+1 yılboşalacağını anladığın anda partnerini durdur
02 Yorumla
Soran+1 yılHayatta o zevki kaciramam 🥲
- +1 yıl
eee biriktir işte, finalde patla
Çoklu orgazm yaşamanın nesi kötü
09 Yorumla
Soran+1 yılBu mu bunun adı
Soran+1 yılCidden mi ya 1 hizli geliyor 2 hızlı geliyor sonra duraksiyor yavaş yavaş çok daha fazla keyifle 8 i gördüğümü biliyorum 20 dk da
Soran+1 yılEvet erkek arkadaşım ses çıkarmaz boşalma aninda ama ben çığlık atıyorum dudaklarımı kanattigimi biliyorum ısırırken
Soran+1 yılGüzelde komşular için kapıya çıkınca utanıyorum , bu kadarı fazla gibi geliyor
- Cinsel Yaşam konusunda 711 cevap paylaştı.
+1 yılErkekler icin bulunmaz hint kumasisin
01 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi
- Cinsel Yaşam konusunda 874 cevap paylaştı.
+1 yıliş binicinde, kaçak göçek mi sevişiyorsun hep
02 Yorumla
Soran+1 yılEvliyim 😂
- +1 yıl
o zaman şikayetçi olma. :) yani boşaldıktan sonra kocanı da boşalt sonra rahat rahat uyuyuyun. hani erkekler boşalır sonra kıcını döner uyurya. şimdi sıra sende
Awk bulamıyorum hemen geliyor ya
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kendini psikolojik olarak yönetmen gerekir.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılNe güzek işte sulu sulu zevk aldığını gösterir
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kadında ilk defa duydun bunu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 666 cevap paylaştı. oooo, demek ki çok boşalmamışsın ondan olsa gerek.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. peki o 4-5 nasıl oluyor keyfin bitince
02 Yorumla
Soran+1 yılHer yenisinde daha çok keyif alıyorum
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Boşalınca istek gidiyor mu
04 Yorumla
Soran+1 yılÇok daha fazla geliyor ve her seferinde artıyor
Soran+1 yılGitmiyor işte istek daha çok istiyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılAktif cinsel hayatın var mı?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıleşimde öyle sürekli frenliyor beni
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Bitse de devam edebilirsin. Sorun etme bence
00 Yorumla
+1 yılMastürbasyonda mı?
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır
Neymişssin sende be
00 Yorumlafarklısın çok
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvli misin sen yoksa FB mi deniyorsun?
00 YorumlaBaşka şeyler düşün
00 YorumlaNe güzel iste
00 Yorumla
+1 yılBu konuda şanslısın
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026