Arkadaslar Nisanlimla 20-25dakika on sevisme yapiyoruz ama tamamen ciplak hic olmadik. seks de yapmadik. O göğüslerimi oksar, oper, opusurz ve sonrasinda ben penisine oral yaparim. Pantolonunu bile tam cikarmadi) testislerine dokunmama izin bile vermiyor arti gostermiyor sadece penisini cikariyor boxerinden😅 nedenini hala anlamis degilim. Oral yapinca 1dakika icinde bosaliyor. Kendi bosaldiktan sonra hadi yemek yemege cikalim gezelim mooduna giriyor😵💫 hisslerimi dusunmuyor ben yarim kaldim ama tam tatmin olamadim ki oysa izin verse bosalmasa 10dakka oral yapsam bari) nasil uzatirim bu sureyi? Ve nasil bana dokunmasini saglaya bilirim? Henuz vajinama dokunmasina izin vermedim ama israr ederse verirdim) napmam gerekiyor anlamis degilim erkenmi bosaliyor? Yoksa 1-2dakika oral icin normal mi? Toplam 30dakika sevisiyoruz kisaca
+1 yılBir dakika neeeeeee
Yetişkin bı erkek, karşısında genç bı kadın üstelik sevdiği gelecek gördüğü, ilgilendiği biri varken ne mümkün 20-30 dakikada öpüp bırakıyor.
Kesinlikle konuş onunla ya da belli etmeden onu yönlendir.
Memelerini oksarken ellerini onun elinin üzerine koy sıktır. Ellerini vücudunda gezdirt.
Kafasını göğsüne doğru çek koklasin öpsün
Mümkünse kucağında otur. Kıpır kıpır ol.
Bol kahkahalı kikirdemeli ama bı o kadar da utangaç ol. Ortamı ilerledikçe yavaş yavaş soyun kazağını çıkart derken derken istedi gün yerde dur.
İkinci ve en önemlisi oral
Madem çıkartıp düzgünce sana vermiyorsa maden aynı şeyi sana yapmıyorsa sende yapmiycaksin. Bu konuda net ol.
Ben bu yakınlaşmadan bı şey anlamıyorumde böyle devam edecekse yapmak istemediğini soyle. hatta ve hatta onun hakkında yetersiz mi acaba? Diye düşünceler geliyor de.02 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar guzel yazmissiniz) onu kirip incitmek isdemiyorum gercekten ama bu sekildede kendim kiriliyorum) cokda seviyorum asigim ve cok arzuluyorum onu ama insan hisslerini bu kadar bastirmamali galiba. Yasca benden buyuk 27yasinda kendisi ama cinsellik konusunda saniyorum ki deneyimsiz
- +1 yıl
Rica ederim ☺️. Ama cinsellik ikili ilişkilerde çok çok önemli bi yer kaplıyor. Benim iliskimde başta seninki gibiydi. Tabi roller farklı. Utanan, çok ilerlemek istemeyen taraf bendim. Şimdi her şey Yolunda. Sınırımızı biliyoruz keyfimize bakıyoruz. Dediğim gibi her şey konuşarak hallolur. Onemli olan üslup unutma. Bu konular biraz daha hassas.
Gizli Üye(25-29)+1 yılYani bu bütün hislerinizi net olarak söyleseniz, diyaloglarla çözmeye çalışsanız, sebepleri sorsanız, hayat arkadaşı olduğunuzu söyleseniz, yani diyalog yoluyla karşılıkla anlaşmaya çalışsanız kısa ve ön çözüm belki sağlanabilir.
04 Yorumla
Soran+1 yılGercekten dogrusu bu anliyorum ama sorun su ki kendisi benden yasca buyuk gayet olgun, naif, kibar birisi. Biz henuz 3senelik iliskimizde bir birimizi tamamen ciplak bile gormedik elbiseli sevisiyoruz) bosalicakken bile pecete arayisina geciyo yaninda bulunduruyor nebiliyim sanki agzima bosalsa bise olucakmis gibi ) ben istekli istekli gozukmek isdemiyorum iliskimizin dinamiğini bozmak masumlugu bitirmek filan) ama bu sekildede tatmin olamiyorum.
Cevap sahibi+1 yılYani şöyle söyleyeyim ben de ; bu zaten sizin daha iyi bileceğiniz, kararın sizde olduğu bir durum , ama açık olayım ; istekliyseniz neden istekli gözükmekten kaçacaksınız ki? Veya dinamiği bozmak/elde tutmak mecburiyetinde neden hissediyorsunuz? Direkt olağan akışa göre isteklerinizi yaşamanız ve karşıya da hani gözettikleri doğrultusunda hem size hem de karşıya yönelik dengede olacak bir şeyler yapmanız normal olur sanırsam. Bunları konuşarak/yaşayarak ilerletebilirsiniz, değiştirebilirsiniz sanki. Hatta bazı kısımlarının yavaştan değişmesi gerekiyor, bu da bazen direkt, o anda olur yani, sizin elinizde...
Soran+1 yılTesekkur ederim yorumunuz icin konusarak dogru yolu bulup isteklerimi dile getirmem gerekiyor galiba🙏
Cevap sahibi+1 yılEvet, kesinlikle. Yani ima ile öyle oluversin ile anlaşıldığı kadar ile değil, hayat arkadaşınızla konu ne ise tamamını konuşarak çözmeniz gerekiyor diye düşünmekteyim basitçe.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılSana hiç saygısı yok. Kendine de güveni yok. Bence sen bitir o işişkşyi
00 Yorumla
+1 yıl1dk. Cok ama cok az. Ki sekste zevk bile vermez birsey anlamazsin bu haliyle
02 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar surmeli ortalama? Ben bozuldugumu belli ettim)) oda nasil opuyosan dayanamiyorum dedi oysaki oyle bi wow bi opme yalama yok) ilk deneyimlerim
- +1 yıl
Normalde ilk bosalma 7dk civari ortalamadir ikinci 20dk. 3. 40dk civari olabailir bu performasa bagli birde snein zevk alma surene baglidir
Gizli Üye(25-29)+1 yılDaha önce nişanlının bir ilişki yaşamadığı belli daha oralda bu kadar erken boşalıyorsa vede hiç düzelmez ise sıkıntı büyük senin için
010 Yorumla
Soran+1 yılEvet hic seks yapmamis oyle hiss ediyorum zaten duygusal birisi) tecrubesiz yasi 27 ama hala yasamamis demek ki
Cevap sahibi+1 yılBu konuda nişanlına yardımcı olmak ve ona yatakta iktidar sahibi olmasını sagşamak senin elinde biliyprmusun
Cevap sahibi+1 yılNişanlına onu asla utandıracak ve küçük düşürecek bir harekette bulunma ve onun kendisini ve aynı zamanda seni keşfetmesine izin ver
Cevap sahibi+1 yılBak bunları yaparsan emin ol ilerleme kaydedersin
Soran+1 yılTabiki de kucuk dusurmek gibi durum soz konusu bile degil. Bende hic seks yapmadim) Onu da seviyorum ama galiba bir briimizi kesf etmemize izin veremiyoruz
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle bak sen ne kadar mücadele ettiğini yorumlarda anlıyprum sen nişanlının yanında onun seni keşfetmesine yardımcı ol tmmı hem kendisini iyi bir partner olarak hissedecektir hemde seni yeteri kadar tatmin edecektır bizzat yasayam birisi olarak söylüyprum inan bana
Soran+1 yılAnladim tesekkur ederim🙏Peki bu neden kaynaklaniyor acaba?
Cevap sahibi+1 yılSize bu konuda gercek manada yardımcı olabilirim eğer kabul ederseniz
Cevap sahibi+1 yılNeler yapmanız gerektıgını kesin sonuc elde etmek istıyormusunuz
Cevap sahibi+1 yılNişanlınızla aranız nasıl yanı sevişme esnasında titreme oluyormu heyecandan ne yapacagını sasırıyormu
Gizli Üye(25-29)+1 yılO sana oral yapmıyor mu peki yarida mi kalıyorsun orgazm olmadan. Erken boşalma sorunu olabilir ve penisi kucuk herhalde ondan tam gostermek istemiyor
08 Yorumla
Soran+1 yılO bana yapmiyor yapmak isdedi ben henuz erken diyip durdurmusdum oda bidaha galiba uyandimi cekindimi istemeye anlamadim) ha bide penisi kucuk degil gayet normal bi biyutda ama testislerini begenmiyor herhalde😵💫 tamamen ciplak hic olmadik
Cevap sahibi+1 yılSenin vajinan musait mi olmuyor ki ondan dolayı mi istemiyorsun orali ya da begenmiyor musun vajinani ona mi göstermek istemiyorsun
Soran+1 yılHayir aksine vucudumu begeniyorum ama asama asama gideriz diye dusunmusdum galiba ben izin vermeyince bidaha soramadi😐
Cevap sahibi+1 yılBelkide ondan dolayı olabilir. O senin vajinani hic gormedi mi peki
Soran+1 yılHayir
Cevap sahibi+1 yılBelkide ondan dolayı bu şekilde davraniyor olabilir size karsi onu tahrik edecek seyler yapin
Soran+1 yılMesela napmaliyim? kendimmi illa gotureyim elini dokun sonra op filan😵💫
Cevap sahibi+1 yılVaktin var mı tkp edebilir misin
Gizli Üye(36-45)+1 yılSende yalatsana
O cocuk biraz uzatir sureyi ama o kadar cok surtunmeyin05 Yorumla
Soran+1 yılKendimmi solemeliyim?)) kafasinda su var galiba tamamen ciril ciplak olmamaliyiz buyusu bozulurmu diye annamis digilm artk kafayi yiyicem bu utangacligi bi kenara atip dogru duzgun sevisemiyoruz bile
Cevap sahibi+1 yılUstunu cikaricaksin onu da soyacaksin yalatacaksin kacmaz buyusu falan agzina mi bosaliyor
Soran+1 yılHayir ya agzima bile bosalmiyor tam bosalicakken geliyo diyip cikarip peceteye bosaliyor deliriyor ustumuze gelir aman agzma bosalir diye )) bu solediklerini yaparsam o zamanda beni iyice istekli bilicek oylede sanmasini isdemiyorum ki) iliskimiz 3sene ve daha yeni yeni sevismeye basladik asla ilerleyemiyoruz) kendimde ekstra biseyler yapamiyorum masumlugumuz kaybolucak diye artk bende iyice kafayi siyirdik galiba)) nasi dile getire bilirim normal insanlar gibi seviselim artk bi ciplak olalim diye?)
Cevap sahibi+1 yılDemene gerek yok o an soymaya calis zaten gerisi gelecek cikar tamamen indir yala agzina bosalt
Cevap sahibi+1 yılZamanla dakika ilerlemezse sikinti yalniz
Gizli Üye(25-29)+1 yıl20dk ön sevişme 20 dk oral burası karışık ben ona o bana oluyo 20 dk kucak dkflgjld bizimki böyle 1 saati geçiyo ya kldjfhgfd
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılSıklıkla yaparsanız düzelir senden önce o dokunsun
02 Yorumla
Soran+1 yılHaftada 1 ya da 2haftadan 1 yapariz
- +1 yıl
Ondan
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılYetmez o sana yarım kalmamak için görüşelim 😂
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılBir dahakine oralı o yapsın ilk başta
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBaşla dur tekniği vb egzersizlerle.
00 Yorumla
+1 yıl1-2 dk erken ya baya
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat