🌸 Eşcinsel olan kişileri normal karşılıyor musunuz? 🏳️🌈♀️

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 🌸 Eşcinsel olan kişileri normal karşılıyor musunuz? 🏳️🌈♀️

Normalleştirilmeye çalışılan anormal bir olaydır. Var mı var sncak normal mi değil, yani böyle bir durum var diye normal anlamına gelmez. Mesela bazı ülkelerde hayvanlarla, ağaçla, duvarla evlenen insanlar var, ölen eşinin cinsel organını kolye yapıp boynunda taşıyanlar var... var da var, şimdi var diye bunlara normal diyebilir miyiz.
Arkadaşlar bu her insanın başına gelebilir. Erkek veya kadın fark etmez. Hemcimsinden hoşlanıyor olabilir. Bu tamamen metabolizma ve ruhuyla alakalı. En sağlıklısı karşı cinstir ama büyük konuşmayın. Yarın bir gün evladınız böyle olur. Ne yaparsınız
Cevap
25Cevap
Beni ilgilendirmiyor ben değilim. ama isteyen istediğini yaşayabilir kimseye bir zararı yoksa kimsenin cinsel tercihi beni ilgilendirmez.
Açıkçası normal karşılıyorum bana bir zararı yoksa varlığı rahatsızda etmez. Ben kişinin kişilik özelliğine bakıyorum zaten kişinin cinsel seçimleri beni ilgilendirmez ki en yakın arkadaşlarımdan biri de eş cinsel
Normal olsa tek cins olurdu dunyada degil mi? Boyle seyleri normallestirip cinsiyet kavramini ortadan kaldirmak istiyorlar. Kime neye ozeniyor bu millet onuda çözemedim. Yasayan kendi icinde yasasin herkes saygi duyar, ozendirmeye veya tesvik etmeye, aklinda olmayanin aklina girerek yon degistirmesine yol acanlara karsiyim.
normal değil ve normal gösterilmeye çalışılıyor resmen sapkınlık bu Haller iğrenç
Normaldir tabi
Normal karşılanmaması da onların pek umrunda değil belli bi süreden sonra)
Kadınlar çok estetik ve çekici geliyorken erkekler çok tiksinç hissettiriyor bana
Onların kendi seçimi
Kimsenin cinsel tercihiyle ilgilenmiyorum
Kadınlar bir derecede normalde erkeklere yakıştiramiyorum
Saygı duyarım herkesin seçimine ama benim için normal değildir
İnsanın değil sadece hiç Bir canlının fıtratında olmayan bir şey nasıl normal olabilir
Lez neysede gay çok iğrenç geliyo bana ya
Ricky martin gibi yakışıklı erkekler birde Gay oluyor bazıları sizin için içler acısı
Heteroseksüeller için normal değil tabii ki..
Bana göre normal değil.
Beni ilgilendirmiyor. Herkesin kendi hayatı
Bakış açışına göre değişir.
Herkesin cinsel yönelimine saygım var.
üzgünüm ama hayır bu konuda çok netim
Normal karşılamıyorum
Değildir tabiki de akıl sağlığı bozukluğu dur
Kadın niye yaratıldı o zaman 🤥
Normal karşılamıyorum
Onların seçimi
Evet ayrım yapmam
Normall