Sonuçta insan farketmeden de bazı hastalıkları kapmış olabilir. Bu konuda kendimi garantiye alıp bir şeyler yaşamak istiyor olmak mantıksız mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılYani tabii ki bu durum kırıcı olur özellikle bir kadından tutup da bakire olup olmadığını raporunu istemek kadar saçma bir şey yok hani az çok insan kendini belli eder zaten üstelik bir de bazı şeyleri sadece bakirelik olarak düşünmek de bana çok saçma geliyor zaten erkekler için böyle bir rapor istemeye gerek yok
08 Yorumla
Soran+1 yılBakir olduğuna dair bir belge istemiyorum ben. Aynısı değil
- +1 yıl
Anladım da yani bunun net bir garantisini kimse veremez
- +1 yıl
Ayrıca burada bu kadar şüphe içinde iken hala neden seks yapmak istiyorsun
- +1 yıl
Abi şüphe ettiği bir şey yok soruyu mu anlamadın şu an okudum da yorumunu çok saçma bir yorum yapmışsın bazı erkekler taşıyıcı olabiliyor bakir olsun olmasın hastalık bulastırabiljr diyor bunun için sağlıklı mı değil mi diye test istesem sorun olur mu diyor sonuçta kıza enfeksiyon vb şeyleri bulaştırma tarzı şeyler için diyor
- +1 yıl
Ya çok pardon ben başka bir soru ile karıştırdım ve yanlış bir cevap olmuş çok özür dilerim, o zaman evet haklısın kırıcı olmaz.
- +1 yıl
Estağfurullah teşekkür ederim olur mu öyle şey benim hatam
- +1 yıl
@blckgirl evet hiç hayatında cinsel münasebeti olmayan birinde de taşıyıcı hastalıklar olabilir sağlık açısından önemli bir şey test yaptırmak daha önemli
En İyi Cevaplar
+1 yılHelal olsun baban seninle gurur duysun kırıcı olmak değildir aksine önce kendine saygını gösterir daha sonra karşındaki kişiye bu önemlidir benden de isteseler keşke hemen gider çıkartırım
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 933 cevap paylaştı.
+1 yılBen cinsellik yaşamadım ve yaşamayacağım ama herkesin kendi bedeni kendi hayatı ve kendi kararıdır. Ancak hijyene çok hassasiyeti olan bir kişi bunu isteyebilir gibi.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen de gidip aynı şekilde alacaksan iste tabi. Bakireyim diyebilirsin ama sonuçta karşındaki doğruyu söyleyip söylemediğini bilemez. Böyle bir şeyi istiyorsan sen de bekaret raporu almalısın o zaman.
01 Yorumla
Soran+1 yılYo aynı testleri ben de yaptırabilirim. Alınacak gücenecek bir durum yok
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
34
Cevap
92Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılSadece seks için ilişki yaşayan kişiler için normal bir durum olabilir ama ben zaten bu şekilde uçanı kaçanı öpen biriyle ilişki yaşamam. Keyifli günler.
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılHiç kırıcı olmaz emin ol onlar bekaret istiyorlar sen de rapor isteyebilirsin.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet olur.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 308 cevap paylaştı. Ülkede ahlaksızlık diz boyu olunca artık düzgün temiz insan olmak ve öylesini bulmak yerine cinsel hastalıklardan nasıl korunabiliriz derdine düştü millet yazık valla.
Yani adam gibi birini bulup aşık olup evlenip temiz temiz cinselliğini yaşamak varken bunları tercih ediyorsan isteyebilirsin raporu. Sevgiliyle cinsellik ayıp olmayacakta rapor istemek mi ayıp olacak iste rapor en azından kendini korumuş olursun.10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu konuda gerçekten çok haklısın inan ki bir erkek olarak ta senle aynı düşüncedeyim eğer evleneceğim zaman eşim olacak insandan isterdim böyle talepleri ama sevgilinin hiç yapmamış ise talep etmene gerek yok ama kaşar erkek ise talep et bence
125 Yorumla
Soran+1 yılYav 30 yaşında adam hiç seks yapmamış olabilir mi 😂 elbette yaşamıştır
Cevap sahibi+1 yılBen 29 yaşındayım yaşamadım yapamayanlar var gerçekten var yok değiller
Soran+1 yılİstesin isteyebilir yani en doğal hakkı
Cevap sahibi+1 yılBence en doğal hakkımız titizliğimizi düşünüyoruz bence her çift birbirinden istemeli
Cevap sahibi+1 yılKomdomsuz bulaşan hastalıklarda var kimileri yazmış kondom kullan diye
- +1 yıl
Hiç bişey yaşamamış erkeği tercih etmezler üniversitesi mezununu işe alırken tecrübe isteyen patron gibidir kadınlar ne kadar fazla kadına ulaşırsan o kadar fazlası peşinden koşar
Cevap sahibi+1 yıl@yalnızbey06 ya ulaşamamış ise tercih edilme hakkı yok mu işe girerken yetiştirme programı üzerinden girmiştim öyle kadın yokmudur ne yapalım tipimize bakan yüzümüze bakan yok şans veren yok sevgili olan yok perişanım inan ki
- +1 yıl
Aynı durumdayım tanışdığım herkes sever sayar saygılı dürüst biriyim ama konu kadınlar olunca bi kahve teklifi mi kabuk ettiremiyorum redphill i al dostum sorun bizde ben değişmeye çalışıyorum çünkü bizden istedikleri ile bizim yaptıklarımız farklı her konuda
Cevap sahibi+1 yıl@yalnızbey06 kitap mı o dediğin bende senle aynı durumdayım kahve teklifini geçtim selam yazıyorum engel atayıyorlar sen yine kahve teklifine seviye atlamışsın 🤣🤣🤣
- +1 yıl
Kadın'ları sana öğreten bi öğreti kitapları da var YouTube a Dr. Redphill yaz izle ve ne kadar yanlış yaptığımızı gör istedikleri iyi niyet efendilik dürüstlük değil izle bi çok videosu var
- +1 yıl
Kabul etmedikten sonra teklifin ne önemi var 😄
- +1 yıl
çok kadınla olan erkek anca kullanımlık olur
- +1 yıl
Kadınlarla iletişim kuramadıkça erkekler özgüveni yitirir ne kadar fazlasıyla konuşursa o kadar tecrübe kazanır kadınlar çapkın erkeklerden şikayet eder ama ne hikmetse onlarla olur
- +1 yıl
onları kullanmak daha kolay
- +1 yıl
Kendinizi ne güzel kandırıyosunuz
- +1 yıl
asıl sen kendini kandırıyon
- +1 yıl
İyi efendi dürüst düzgün karakterli biriyim şu yaşıma geldim bi kadının elini tutmak gibi basit bir eyleme bile hasretim en son çocukken tuttum benim gibi binlerce erkek var buna mantıklı bi açıklama yap O zaman pısırık içine kapanık da değilim konuşmayı bilirim onu bahane edersin şimdi
- +1 yıl
herkesin olcak diye bişi yok iki kişinin birbirini sevmesi ne kadar düşük bi ihtimal biliyon mu
- +1 yıl
Biliyorum. birbirimizi sevebilir miyiz düşüncesiyle başlanan flört ve sevgililik sürecine bile başlayamıyoruz derdimiz bu
Cevap sahibi+1 yıl@yalnızbey06 bu konuda sana hak veriyorum kardeşim
- +1 yıl
1. Buradan ne olduğuna bakabilirsin gizli: https://eksisozluk.com/the-red-pill--2283485
2. Bir değil, iki değil, üç değil, dört değil, tamı tamına beş kere hatta daha fazla reddedildiyseniz belki de sorun sizdedir, yaklaşımınızı reddeden kadınlarda değil. Zaten mesaj kutusu açık kadınlara günlük kaç yüz mesaj geliyor haberiniz var mı? Hepsi de hemcinslerinizden. Yani sizden ilgi görmeye alışıklar diye onları suçlamayın. Umudunuzu da yitirmeyin. Ayrıca herkesin ilişkisi olacak diye de bir şey de yok.
Hem belki de şimdiye kadar elinizde uygun imkanlarınız olmamıştır. Bu hayatı bu haliyle yaşamanıza sebep olup başta sizi yapanlar dışında kızacak kimse yok bu durumda da. Siz iyi insanlar olmaya devam edin bir gün elbet faydalarını görürsünüz. - +1 yıl
Redphill i biliyorsanız beni daha iyi anlarsınız ben ilişkiye beta olarak başlayıp sonradan kendim oluyorum problemim bu değişmeye çalışıyorum ama kadınların bi çoğu erkeğe nasılsa seçenek çok diyip kolayca vazgeçiyolar en ufak şeyde bitiyo boyum 180 den 3 cm kısa diye benimle konuşmayı bıraktı mesela bu adam efendice konuşuyo profili düzgün iyi birine benziyo şansımı deneyim demiyo kadınların bu genel düşüncesizliği beni yoruyo
- +1 yıl
Artık insanlar gençken de zevkinin farkında, sosyal medyanın mahareti. Reelde kendine güveniyorsan belki de orada şansın yaver gider.
Burada iletişim gücü çok yetersiz kalıyor. Emojiler de bir yere kadar. - +1 yıl
Tavsiyelerinize dikkat edeceğim teşekkür ederim
Gayet mantıklı. O kadar çok bulaşıcı hastalıklar varki. Üstelik hepsi cinsel yolla bulaşmaz. Farklı bir şekilde kapmış olabilir. Kızılaya kan versin. Onlar test yapıyor 😉
10 Yorumla
+1 yılp*rno aynı şeyi yapıyor. Siz duygusuz tek gecelik ya da fakbadi yapanların onlardan farkı yok. İstemen gayet normal
23 Yorumla- +1 yıl
+1 yılKırıcı bence yaa.. Sevdiğin adam seni hastalığın için bıraksa ne hissederdin?
28 Yorumla
Soran+1 yılYani tercihidir derim. Önce can sonra canan
- +1 yıl
Sadece seks yasayacagin biriyse olabilir ama asik oldugun ve evlenecegin biri istese bence kirici olurdu. Ama ciddi dusunmedigin biriyse sorun yok.
- +1 yıl
Kırıcı gerçekten. Duygusal boyutu bir yana, hadi rapor istedin diyelim. 3 ay kan almamış vermemiş, sinek dahi ısırmamış olması lazım ☺️ kalıtsal ya da aktif rahatsızlıklarını öğrenirsin. Aids gibi cinsel hastalıklar uykuda bekler, 6 ay 1 yıl gibi ancak netleşir. Bir süre karantinaya al adamı 😂
- +1 yıl
😅😅 @Godlike_Ruler_
- +1 yıl
Ne istediğini bilmek içinde konunun cahili olmamak lazım 🙏😂
Soran+1 yıl@Godlike_Ruler_ aids bulaşmaz zaten aids bir sendromdur
- +1 yıl
Hiv diyelim olur mu ☺️
Soran+1 yıl@Godlike_Ruler_ hiv diyebilirsin, hpv, gonore, sifilis, hsv ve sayısız çeşit mantar
Cinsel Yaşam konusunda 547 cevap paylaştı. Kırıcı değilde bence bu kadar ayrıntıya takılıyorsan yaşama bunu derim
Takıntılı olmak sıkıntı
Kimse bunun garantisini veremez02 Yorumla
Soran+1 yılSağlığına dikkat eden herkes bunun garantisini verebilir
Aslında çokta mantıklı yani. İnsanlar bazı pislikler yüzünden nelere maruz kalıyor. Ki aptal insanlar kendilerinde bile öyle bir virüs vs olduğundan haberi olmuyor.
00 Yorumla
+1 yılbence bunları düşünmek yerine cinselliğe girmeyi dusunmemeyide öğren ve ne kadar senn için doğru ya da yanlış olduğunu ölçüp tartmani tavsiye ederm.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yani sadece seks için birliktelikte olabilir ama sevgili durumunda istenmez. İnsan sevgilisinin ne hastalığı olup olmadığını bilir.
00 YorumlaÇok mantıklı, temiz raporu hakkındır. Onun geçmişte yediği haltlar yüzünden rahim ağzı kanseri olmak istememenden daha doğal bir şey yok.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 654 cevap paylaştı. Temiz değilse neden evleniyorsun ama kısmen de haklı olabilirsiniz.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmiyoruz ki
Sağlıklı ve kaliteli bir seks için temiz ve güzel kokmak şart tabi bunlar yeterlimi tabiki değil 🥱
00 YorumlaSevgiliden değil, fakbadiden istenir. Sevgiliyle hastalıkta sağlıkta birliktesindir, sadece seks için değil
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 808 cevap paylaştı.
u +1 yılHayır kırıcı olmaz. Cinsel ilk deneyimi değilse ve başkalarıyla olmuşsa bunu istemek gayet normal bir durum.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDün aynı soruyu bende düşünüyordum haha çok şaşırdım 🤣 Soruya gelirsek bence hiç kırıcı değil hatta olması gerekenin bu olduğunu düşünüyorum çünkü artık kim kiminle ne halt yiyor belli değil insanlara güvenemiyorum
00 Yorumla
+1 yılAynı şeyi sen sun kendisine oda sana sunması gerektiğini anlar 😉
05 Yorumla
Soran+1 yılİstese alırım her zaman sorun değil
- +1 yıl
Ama sen fazla yaşamazsın söyliyeyim
Soran+1 yılAllah’ın işine karışma istersen 😂
- +1 yıl
Nedeni aslında kötü değil çok takıntılı birisin galiba insan çabuk yaşlanır birde korktuğun ne var sa başına çabuk gelir korkularını özgürleştir 😉
Soran+1 yılÇok takıntılık değil ki bu. Sen bile bile hiç gidip ebola taşıyan biriyle sevişir misin?
+1 yılYaşamadan önce komple bi sağlık raporu iste. En temizi
10 Yorumla
+1 yılAdli sicil belgei falan da iste sabıka var mı yokmu sapık mı hırsmı bağımlımı hakkın tabi
00 Yorumla
+1 yılZeki bir insansa bunun mantığını kavrar ve zoruna gitmez aptalla da seks yapma zaten boş ver
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılBiraz riskli bir istek, karşı tarafı ne kadar tanıdığınla ilgili bir durum.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok mantıklı ve güzel bir fikir ama hayata geçirilmesi mümkün değil. Çoğu ilişkilerin sonunu getirir.
-Sen bana güvenmiyor musun? dan başlar kavgalar 🙂00 YorumlaValla acıkcası olmaz. Hatta zorunlu da olmalı. Her iki taraf için.
00 Yorumla
+1 yılBence çok mantıklı bunda darılacak bir şey yok ama karşılıklı olmalı...
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 819 cevap paylaştı. Atın ölümü aradan olsun, rapor istemek ne ya güzelce köpürt ver coşkuyu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 446 cevap paylaştı. Adli sicil kaydı da iste, yani ne olur ne olmaz kendini garantiye al. 😄
00 YorumlaAslında hiçbir gayrimeşru bir ilişki yaşamayan insanlar zaten temizdir.
00 Yorumla
+1 yılİstersen birde kısırmısın diye sor tam olsun abesle iştigal!
00 YorumlaKesinlikle haklısın benim gibi önüne gelenle yatanlar için istenmeli 😂
00 Yorumla
+1 yılAşırı mantıklı hem karşında ki içinde iyi olur hastalığı varken erken teşhis edilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılBiraz öyle olur. Ona tam olarak güvenmediğini gösterir bu.
00 Yorumla
+1 yılDevlet bile gerekli testlerden temiz çıkmadan nikah kıyılmasına izin vermiyo
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Öyle bişey istemek kırıcı olur helede bunu bı kızdan istersen
00 Yorumla
+1 yılSevgili ile cinsellik yaşamak bana doğru gelmiyor geri kafalı olmakda direniyorum ben
00 YorumlaOlması gereken bu zaten. Önce sen kendini korumak zorundasın
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe olursa olsun bunun haklı bir geçerli açıklaması olamaz. Sen evlenmeden önce evlilik sözleşmesi de istersin.
01 Yorumla
Soran+1 yılMantıklı
Gizli Üye(36-45)+1 yılSelam o alicaksa temiz raporu sende temiz raporu al derse ya :))
09 Yorumla
Soran+1 yılDiyebilir sorun değil
Cevap sahibi+1 yılHaha komedisiniz..:))
Soran+1 yılHiv olmaktan iyidir
Cevap sahibi+1 yılYaşlı bı adamla yaşlı kadın çok azmislar.. ilişki yaşarken heyecan çok yaşamışlar fenalık geçirmiş ama şey olmuş o halde çırılçıplak içinde sıkışmış. ambulans çağırdılar ikisini hastaneye kaldırdılar. aklima bu geldi ne güldüm ya :))
Soran+1 yılNe komik ne komik
Cevap sahibi+1 yılCiddiyim bizzat oldu öyle yaşlılarda çok fenalar :))
Soran+1 yılVajina kilitlenen bir yapı mıymış hmm enteresan
Cevap sahibi+1 yılNe bilim adam kadından ayrilamiyomus ikisini bir hastaneye kaldırmışlar :))
Cevap sahibi+1 yılHastanede cozmusler isi
Cinsel Yaşam konusunda 666 cevap paylaştı. bunu sevgilinden isteyemezsin de eşinden isteyebilirsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılbenimde uzun zamandır aklımda olan bir şey ama temiz raporu nasıl alınır ki? kan sonucunu mu getirecek yani? anlamam ki orada yazanlardan 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunu saplantı haline getirme. Sonra gider i*bnenin biriyle evlenirsin. Ruhun duymaz yaptığı pislikleri.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSağlık her şeyden önce gelir.
Seks isteyen temiz raporu alacak iki pompa yapacağız diye hastalık kapamam.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMantıklısın bence. Farkedilmeden erkeklerden kadınlara hastalık bulaşabiliyor. Bu yüzden sadece erkek arkadaşımla bir şeyler yaşarım
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBakir erkekle ol o zaman yuzde 60in icinden birini sec
09 Yorumla
Soran+1 yılAcemi erkek sevmiyorum
Cevap sahibi+1 yılPuhahahha acemi mi oluyor? Butun erkekler acemiydi ona bakarsan ise alirsan tecrube kazanir :D
Soran+1 yılİşte acemi erkek zevk vermiyor 😂 zaman kaybı bence
Cevap sahibi+1 yılAcemiyle oldun mu? Onlardaki ates digerlerinde yoktur bence 🤣
Cevap sahibi+1 yılBide temiz iste hastalik mastalik kapmazsin 😃
Soran+1 yılYatakta olay hakimiyet acemi ateşi değil 😂
Cevap sahibi+1 yılSen yaptin galiba direk seni tatmin etsin istiyorsun oyle mi 😉
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılOk sana zaten temiz erkek olmaz davul dengi dengine 😃😉
Gizli Üye(25-29)+1 yılGayet mantikli oda senden hasar kaydi olup olmadigina dair rapor isterse peki
05 Yorumla
Soran+1 yılİstesin
Cevap sahibi+1 yılYaptırir misin peki bakire olup olmadigina dair
Soran+1 yılCinsel yolla bulaşan hastalıklar için yaparım. Bekaretim ise beni ilgilendiren bir konu sadece. Sevgilisiyle seks yapacak adamın bu tür hassasiyetleri olduğunu düşünmüyorum.
Cevap sahibi+1 yılHerhangi bir durumla karsilastiniz mi peki bu zamana kadar hastalık vs gibi
Soran+1 yılHayır karşılaşmadım
Gizli Üye(30-35)+1 yıldüzenli sikistiğim kızlar war hepsinden de rapor istemişimdir. onlarda bnden istemiştir böylece seksi doyasıya yasıyorz kuralsız
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİğrenç dönemdeyiz gerçekten. Buna ihtiyaç duymak, herkesin o kadar kirlenmiş olması...
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. bence çok mantıklı kimin kimle naaptıı belli değil kim ne hastalık taşıyo nerden bilcen
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılikinizde gidin hastanaye verin 3 5 bin check yaptırın
04 Yorumla
Soran+1 yılMantıklı
- +1 yıl
evet mantıklı nasılsa zenginiz
Soran+1 yıl3-5 bin sağlık için de verilir yani şimdi cimriliğe gerek yok 😂
- +1 yıl
İyide amaca bağlı bu sonuçta keyfi seks yapıyorsun 😝
Gizli Üye(25-29)+1 yılMillet düzgün birini bulup evleneyim demiyor artık... Sevgilimle sevişirim diyor yazık türk ahlakı bitti şeref yok oldu kızlarda
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBirileriyle düşüp kalkmış birisiyle yapıyorsan iste
00 Yorumla
+1 yılSende normal insanlarla takil her önüne gelenle yatanla degil
00 Yorumla
+1 yılOzaman hiç o ise girismeyeceksin yapmayacaksın ozaman
00 YorumlaBu kız benim kafamdan:) çok doğru düşünce
20 YorumlaEşin olmadan yaşaman mantıklı mı
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılTamam
+1 yılO da senden istesin ozaman ne diyelim
01 Yorumla
Soran+1 yılİsteyebilir
+1 yılO senden kızlık raporu istese ne yaparsin
02 Yorumla
Soran+1 yılBen ondan bakir olduğu hakkında bir rapor istemiyorum ki?
- +1 yıl
Yazdığın şekilde basit değil. onu söylemek istiyorum. is oralara gider
oda senden isterse
01 Yorumla
Soran+1 yılİstemek en doğal hakkı
oda senden istesin o zaman mantıklı geliyor mu?
03 Yorumla
Soran+1 yılİsteyebilir sorun değil
Soran+1 yılAşağılayıcı olan ne ki? Kendi sağlığını düşünmesi mi
- Devamını Gör (66)
Devamını Gör(111)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Cinsellik yaşamadan önce sevgiliden temiz raporu istemek kırıcı olur mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler