ben biraz yaratıcı fikirler üreten tarafım. onun da kendine ait fantezileri var cinsel uyumumuz cok uyuşmasa da. 2 gun once arabada yapmak istediklerimden bahsettim utandı mı soğudu mu anlamadım konuşmuyoruz kısa kısa cevaplar veriyordu bugün hiçbir şey yazmadım o da yazmadı böyle saçma sebep görmedim hayatımda
Güncellemeler
+1 yıl
ayrıldık arkadaşlar öwğxöwmfşslg
Erkek arkadaşım sırf araba fantezim var diye soğuk yapıyor, normal mi?
Yani bu bi anda ortaya çıktıysa ilerleyişiniz de çok sağlam olmamıştır belki. Öyle lafı söyleyeyim geçsin anlamında değil bu söylemim ama ; birbirinizi tanısanız az çok bu durumlar ortaya çıkar ipuçları varsayımlar kendini gösterirdi diye düşünüyorum ondan dolayı.
Hayatım Siz de öyle öküzleri buluyorsunuz yani arabada fantezi seven bir kız bulmuş yani arabayı çekersin şehir dışına tenha bir yere kısık sesle müzik açarsın camlara film çektirir arka koltuğa geçersin fonda slow müzik manita ile böyle yavaş yavaş el bacak arasına falan gidip saçlara doğru gider yavaştan manitayı kendine çekip küçük küçük buseler kondurursun zaten gece Karanlık kimse rahatsız etmez sizin gibi kızlar denk gelmiyor bize ya üzülüyorum gerçekten yazık oluyorsunuz öyle izle
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Arabanın sol koltuğu ön taraf çok iyi oluyor bunun için camlar filmli filan avm otoparkı hastane otoparkı bu iş için harika oluyor
Belki de araba sevdalısı, para düşkünü gibi görmeye başlamıştır seni. Öyle bir çıkarımda bulunup soğumuş olabilir.
Yok bunla alakalı değildir araba da yapmak daha zevkli
Şu an öyle mi düşündüm bi ama hiç sanmıyorum bazen kendi arabamla onu alıyorum ikimiz maddi açıdan hep birbirimizi düşünürüz falan, bilemedim
arabada yapmak hiç rahat değil yaaa pozisyon sıkıntısı var tamam filmlerde filan izlerken güzel gibi görünsede hiç keyifli değil. en rahatı ev bence
bundan hoşlanmıyor olsa bile en azından bana bir şey diyebilir bence, hiçbir şey demedi konuşmuyor.
işin ilginç tarafıda bu genelde erkekler seks delisidir ama adam tepki vermiyo şaka gibi gerçekten 😂
arabada yapmadı die ayrıldınmı gerçekten 😂😂 hahahaha
o ayrıldı
https://www.youtube.com/watch?v=hY7Z7GVzojE
ÖCĞWÖXŞKGÖWNFWĞĞGÖE
fantezi istedi die manitadan ayrılan malıda ilk defa duyuyorum 😂😂
Daha önce başkalarıyla araba yaptığını düşünüp soğumuş olabilir
daha önce eski ilişkilerimizden bahsettik olsa söylerdim bence sorun bu değil
Bence sorun bu
Bu durumdan olup olmadığını iyi anlamak veya direkt diyalog ile belirlemek daha iyi olmaz mı peki
konuşsa diyalog kuracağım
Yani bu bi anda ortaya çıktıysa ilerleyişiniz de çok sağlam olmamıştır belki. Öyle lafı söyleyeyim geçsin anlamında değil bu söylemim ama ; birbirinizi tanısanız az çok bu durumlar ortaya çıkar ipuçları varsayımlar kendini gösterirdi diye düşünüyorum ondan dolayı.
Ciddi olamazsın arabada yapma olayı çok güzel bir şey senin gibi fantazisi yüksek birini bulmuş daha ne
benden soğudu sanırım başka bir açıklaması olamaz çünkü :')
Valla soğuduysada senin için iyi olmuş boş ver
Sonunda kurtulmuşsun şu çocuktan😂😂😂😂
Başka ne tür fantazilerin var eminim hepsi birbirinden güzel
buraya yazamam şu an öxlwömwşög
Gizliden çıkıyım mı adaghjk
Yani eğer anlatmak istiyorsan 😀
Helal süt emmiş edepli biri falan istiyordur belki sjdjdjjd
zaten birlikte olduk birkaç kez :/
İşte bu kadar açık rahat olmanı kaldıramamış demekki
Kıymetini bilmiyor ben olacaktım şimdi arabayı ormana çekmiştim 😃😃😃
aynen öyle bence kıymetim bilinmiyor
Kesinlikleee öyle tatlım değerni bilse. Çekerdi ormanaaaa ormanda düet yapardınız anladın sen 😃😃😃😃
Hayırlı olsun 😄😄
Halbuki benim de fantezilerimin arasında arabada arka koltukta mi
arka ve ön koltukta her ikisinde de farklı farklı fantezilerim vardı ösşeldşemgş o araba kullanırken ona dokunmak istediğimi söylemiştim mesela
Harika fantezilerin var gerçekten gerceklestirilmeli... Zevk sahibisin
Seni anlayacak ve seninle aynı dusebilcek kişiye ihtiyacin var
Ahh bana böyle retken kadın lazım
Değişik bi cins 🤔
Belki ona kötü bir anıyı hatırlatıyor
olabilir
Aracı ceksin bi yere zor mu
hiç yaa gerçekten 0 eğlence anlayışı ve 0 zevk sahibi biri
Hayatım Siz de öyle öküzleri buluyorsunuz yani arabada fantezi seven bir kız bulmuş yani arabayı çekersin şehir dışına tenha bir yere kısık sesle müzik açarsın camlara film çektirir arka koltuğa geçersin fonda slow müzik manita ile böyle yavaş yavaş el bacak arasına falan gidip saçlara doğru gider yavaştan manitayı kendine çekip küçük küçük buseler kondurursun zaten gece Karanlık kimse rahatsız etmez sizin gibi kızlar denk gelmiyor bize ya üzülüyorum gerçekten yazık oluyorsunuz öyle izle
ben sadece bunları düşlüyordum ama kendisi odun olduğu için kabul etmedi zaten yapamıyoruz yazmış 1 saat önce bitti bütün ilişkimiz 1,5 yıl çöp
Tanışabilir miyiz Mümkün mü peki
Arabada bes evde 15
:d
Ten uyumu yoksa boş ver
ama onu çok seviyorum ten uyumumuz olmasa bile
Araba kirlenmesin diye shjsjsjs
gerçekten sebep buysa kahkaha atarım
Ya senin gibi biri bana niye denk gelmiyor ki
:)
Seni gerçekten tanımak istiyorum
Ordamsn
boş araba vaaaaaarrr
aa iyimiş
ahahaha asdfghj
deli
Ürkütmüşsündür adamı
Bence harika şeyler bunlar ilişkiye renk katar
Dengesiz galiba?
neler istedin ki
o araba kullanırken ona dokunmak istemiştim ve arka koltukta seks yapmak
e bunlar makul şeyler o neden istemiyor peki
Soğumuş olabilir
Değişik o zaman
kesinlikle
niye ki sdfsdfsd
Onda sorun var
ağzına boşaldımı hiç?
hayir
penisimin fotosunu atsam buradan yorumlarmisin peki?
ne alaka ya
merak ettim ilk defa sana sordum
?
Araba deneyim bizim ilginç be cok hoş
Farklı düşünmüştür
nasıl farklı
Şüphe vs
canım