Burç konusunda kabul eden var, etmeyen var, inanan inanmayan var buraya kadar tamam ama bu konuları da kapsayacak şekilde, bu kadarı normal mi sizce?

Burç konusunda kabul eden var, etmeyen var, inanan inanmayan var buraya kadar tamam ama bu konuları da kapsayacak şekilde, bu kadarı normal mi sizce?
Hayır ben burç gibi saçma konulara inanmıyorum. ayrıca seks oyuncağı nedir ya :D gerçeğini yapmak varken niye böyle fantezilere girer ki insan. gerçi şaşırmadım bu sitede her şeyin rehberi var neredeyse.
Yok ya bu site değil, çooook bilinen başka bir site 😂
Yokluktan 😀
Hangi site? xvideos mu 🤣
Ohohoooo 😂
Yok ya oralar değil 🤣
onedio.com/.../burclara-ozel-seks-oyuncagi-secme-rehberi-1097677
ha ben çok yanlış yere gitmişim o zaman 🤣🤣
Çooookkkk jdkdlld
Burcumun özelliklerinin çoğunu taşımıyorum...
Şimdi senin gönderdiğin linki gördüm ve de inceledim de.. Baktım burcum yine benden geride kalmış😅 Benim isteklerimi burcum yeterince iyi anlatamıyor.. Aslan burcu yani benim burcum demiş ki vibratör, ama dildoyu niyeyse fazla yapay buluyorum.. Sevmiyorum..
Yengeç burcu demişki ısıtmalı vibratör.. Tam benlik😄 Isı ve vibratör ikisi bir aradaysa ben bununla yetinebilirim uzunca bir süre.. Sevişirken ortamda olan ısıtıcı ve fanlar hep ilgimi çekmişti, çok da sevmiştim.. Oyuncaklarda bile aynıymış buna burcum değil ben karar verdim😅
**** Aslan burcu yani benim burcum demiş ki vibratör, ama dildoyu niyeyse fazla yapay buluyorum.. Sevmiyorum..****
Ay düzeltemedim 😅
Aslan burcu yani benim burcum demiş ki *vibratör*, ama dildoyu niyeyse fazla yapay buluyorum.. Sevmiyorum..
Laaağğn, olmuyor 😅
vibratör. yazıyorum vibratör çıkıyor
Hahahhaa 😂
Kahkaha attım ya süperdi 🤣
Ben anladım merak etme sen 😀
Yine döktürmüşsün 😇
Benim burcu vereyim sana 😂
Senin burç ne😅
Yengeç 😂
Yolla gelsin😄
Ben o burçtan razıyım😅
Hemennn 😂
Ayyh teşekkürler teşekkürler, sayende yine yırttık😅
Hahaha 🤣
Yazdığımı Türkçe'ye çevirip anlamış, bir de üstüne eig seçmiş 😂
Teşekkürler
Ricalar 😂
Etkili olabilir, elementlerine göre yoğun, baskın özellikleri oluyor burçların. Hava elementi daha çok zihinsel odaklı, su duygu odaklı, toprak keyif odaklı, ateş kavurur 😄
Tahta? 😂
Odun dediğimiz genetiği bozulmuş kısımdan olanlardır 😄
😂
Hic sanmıyorum o tarz yazilarda yazmak için yazılmış yazilar ya da en azından ben kendi burcum icin öyle düşüneyim
Ben de aynı fikirdeyim, içerik üretme amacıyla bir yerlerden üretme gibi geliyor bana da 😂
Kendi burcunla olan bağlantısını merak ettim ama şimdi iki kez yazınca 😂
İnsan sadece işine yarayan şeyleri merak etmez 🙃
Ha tabi yazıp yazmamak senin tercihin o ayrı 😀
Sadece iki kez tekrar olunca yazdım 😇
Rica ederim.
Cevap
0Cevap
Keşke görsel de olsaymış olup olmadığına bir bakardık.
Burcumun sadece adını biliyorum çok bir ilgi alanım değil
Yeter ki görsel isteyin, rehber ayağınıza gelsin 😂
onedio.com/.../burclara-ozel-seks-oyuncagi-secme-rehberi-1097677
Hmm olabilirmiş gibiymiş
Burçlar ile seksin alakası yok.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?