+1 yılYani şu anlattıklarına göre Aslında bakıldığı zaman bir kadın böyle bir erkekten tatmin olur o zaman eğer tatmin olamıyorsan bence sorun sende o zaman senin farklı isteklerin var Yani bu konu burada konuşulmaz şimdi konuştuğum zaman Esas ben linclenirim olayın karakterli Aslında çok alakası yok Sonuçta biz burada cinsellikten bahsediyoruz cinsellik karakterleri de çok alakalı bir şey değil tatmin olmayla alakalı Ama dediğim gibi senin farklı isteklerin olabilir
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
bence bu sendeki fazla beklentiyle alakalı , kadınların sandığının aksine iri kaslı erkeklerde penisde aynı şekilde iri büyük sert olur tezi yanlışdır. penis beden farklıdır. herkesde farklı etlardadır kesinlikle boyla posla ilgili değildir. adam afrikada açlıkdan derikemik alet eşşek kadar. biri sumo görüşçisi alet maymun aleti kadar. yani dış görünüş yanıltır. çok şükür bendeki sağlam:) görüntümde normal. görüldüğü gibi takılma ebata aşağıda kız arkadaş güzel yorum atmış, sende yardımcı ol kendine, oğlan kaslı diye herşeyi kaslı olcak diye kural yok.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılbakınız 12-13 cm bence yeterli bir ölçü ama çap olarak ince ise evet o sıkıntı, yanlız seksin tamamını göz önüne almak gerektiğine inanıyorum, şöyle ki:ön sevişme bence çok önemli bir faktör, görsel temas önemli, oral seks önemli, bütün bunlarla beraber elbette işlevi de önemli, bütün olarak bakınca haksızlık yapıyorsunuz ancak! ısrar ediyorum çapı ince ise sözlerimin hepsi geçersiz kalır
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılBu onun aktif olması ile alakalı bir şey bence demek yeterince aktif davranmıyor çünkü onun üstünde olması yeterli yani vajina zaten dokuz cm ve üstünü çok güzel algılayabilen bir organ tabi ki senin erkek arkadaşın pasif kalıyor.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
Tatlım benim gerçek den çok üzüldüm sana yani hayatımıza birini alırken ne yazikki bizler bir kumar gibi şans yüzümüze ya gülmesine ya da hüsrana uğrayarak gösteriyor kendini keşke normal birsey gibi sorabilsek erkeklere onlar gibi şanslı değiliz ne yazikki onlar bizleri dıştan görmeleri bile çok yeterli göğüsler kalça ilgilerini cekiyorsa canlı görünce de boyutları aynı yani. Ama aynı tarifler de benim sevgilim var 7 yaş büyük benden ilk erkek hayatim daki ikinci hafta da bir boşluk da daha o zaman 18 yaşıma kadar ne gördüm tutum nede boyut bilirdim yine hic elim değmemişti ama o çok iyi tattırdı giysiler den canım benim ve büyüklüğü ne kadar bastirsa girse de bitmiyordu çok kalın büyük ve çok sert olduğunu anladım. Belki 10 sefer görüp tutmaya başladım ve görünce çok korktum zorla tuttum elim kavramadı küçücük kaldı elim sonra 18 santim dedi kendi inanamadım. Kac hafta ay ayrılmayı düşündüm ama çok seviyorum sevgilimi ayrılamaya da korkuyorum yine bir cesaretle tam da yakınlaşmış zamanlar da çok çok sürekli diyorum o olmaz girmez sığmaz bana diyorum gerçekten 3 yere bile asla olmuyordu hala ona oral en fazla dille arkaya da ne bulduysak kayganlaşan başını 3 sene de susturamadigim bir inleme feryatla alıyorum çoğu zaman asla açık yaparken zevk alamıyorum korkuyorum yarılacak diye. Niye bu kadar büyük yani küçük olsa falan diyordum sonraları alıştım da yine girmiyor ama herkes çevremdeki bazı evli bekar evlenecek olanlarla konuşunca sus şükret diyorlar kardeşim istersen ayril sorun okur
11 Yorumla- +1 yıl
Neden kadınların da şeylerinin dilleri çok değişik formlarda olabiliyor.
Bu arada evlenmeden önce sorulsa iyi olur bence. Hatta vücudunda anormal farklılıklar olanlar, sormadan anlatsınlar. Kaybetmekten korkmasınlar. Çünkü daha sonra çok daha fazla üzülüyorlar. Her iki taraf için söylüyorum ama kastım evlenecek olanlar.
+1 yılZevki erkeğin penisine neden bağladın ki? Öncelikle öğrenmen gereken şey kadınin zevk alması için erkeğin devasa bir penise ihtiyacı olmadığı 12,13 cm bile yeterli. Burada önemli olan uzun bir ön sevişme acitmicak şekilde adete lezzetli bir tatlı yer gibi yapılması gereken oral seks ve daha sonra birleşme. Hep söylüyorum bir daha soylicem kadıni orgazma ulaştıran şey rahim değil klitoristtir.
Adam senle ilişkiye girerken klitoristtinle oyna okşa temas et yoksa boşalamazsin. Bir de ilişkide acı çekiyorsan yanma oluyorsa o yüzden zevk almazsij bu da hastalıktan oluyor zaten kadınlar doğuma gitmelisin.119 Yorumla- +1 yıl
Bahsettiğin orgazmların hepsini yaşıyorum anal, klitorist, vajinal ve söylüyorum ki gerçekten 12-13 santim yeterli. Ben mastürbasyon yaparken bile parmaklarımın boyu 12-13 santim değil sonuçta parmaklarımla bile kaç defa orgazm oluyorum. Önemli olan tecrübe yapabilmek yaptırabilmek. Gerisi tefferuat her şekilde zevk alabilir bir kadın 12-13 santim yeterli.
- +1 yıl
O zaman boyundan değil, kalınlığından şikayetci olduğunu dile getirmesi gerek. ama soru da kalınlığı ile ilgili hiç bir sıkıntı yok.
- +1 yıl
Klitoris orgazmı, feministlerin, kadınların orgazm olmak için bir erkeğe ihtiyaçları olmadığı iddiasını güçlendirmek için kullandığı bir olgu. Klitoris orgazmını daha çok dişil enerjisi düşük, ruhsal olarak ergenlikten kadınlığa geçişini tamamlayamamış kadınlar yaşıyor, ve vajinal orgazmı deneyimleyemiyorlar. Hiç klitoristen uyarılmaya ihtiyaç duymadan boşalabilen partnerim de oldu, bunlar kadın tanımının vücut bulmuş haliydi. Eski karım ise sadece klitoristen boşalırdı ve maalesef eril enerjisi yüksek, yer yer erkeksi halleri olan bir kadındı.
- +1 yıl
Sizin bahsettiğiniz vajinal orgazm da klitoristtir. klitoris dediğimiz şey erkeğin penisiyle denk gelen orgazmı sağlayan tek organdır. Klitoris lifleri rahim içinde ki g noktası denilen uyarılma bölgesine uzanır. vajinal ilişkide penis bu bölgeye basınç yaptığın için klitoris harekete geçer ve zevk boşalma meydana gelir. ve insanlar buna vajinal orgazm derler. Klitoris dediğimiz yapıda 8000 binden fazla sinir bulunur ve bacaklara kadar uzanır. Kadınlar boşalma ve zevk aldıkların da bu hissiyatı bacaklarına kadar hissederler çünkü bunun sebebi de klitoristir.
- +1 yıl
Yani bunun feministle ilgisi yoktur kadın vücudunda bir çok erojeb bölge bulunur. Fakat boşalma sağlayan bölgeniz sizde ki penis ise bizdeki de klitoristir. Klitoris olmadan boşalamayiz sizin penisiniz olmazsa sizde boşalamazsiniz. Klitoris ve penis birbirine denktir. kadin vajina rahîm bölgesinin görevi doğurganlıktir. İç organlar kadına zevk yaşatmaz deriye girip çıkmak değil kadına zevk veren klitorisin g noktası dediğiniz ağıdır.
- +1 yıl
Umarım açıklaya bilmisimdir.
- +1 yıl
Bazı kadınlar klitorisin dıştan uyarılmasına ihtiyaç duymadan sadece penetrasyon ile orgazm olabilirken, bazıları sadece klitorisin dıştan uyarılmasıyla orgazm olabiliyor. Bunu nasıl açıklıyorsun? Ayrıca, sadece penetrasyon ile orgazm olabilen kadın, penisin sertliği devam ediyorsa 2., hatta 3. kez orgazm olabilirken, klitorisin uyarılmasıyla orgazm olabilen kadın, klitorisin aşırı hassas olması nedeniyle daha fazlasını istemiyor.
- +1 yıl
Aynı yukarıda açıkladığıma denk geliyor aslında senin bu yazdıkların penatrasyon boşalması vajina içindeki g noktasından kaynaklanır bu g noktasını sağlayan şeyde klitoristtir zaten klitoris dediğimiz yapıda çok fazla sinir bulunur bacaklara kadar uzanır ve rahim içindeki çok ileride de değil bak hatta penis boyu bu nedenden dolayı takıntı haline gelmemesi gereken bir durum çok geride olmayan bir şey bu g noktası dediğimiz şey parmakları biraz içeri soktuğunda hafif böyle gel hareketi yaparsın ya o hareketi yaptığında zaten bulabilirsin g noktası cok basittir bulmak. Penatrasyon dediğiniz şey de kadınlar tekrar ve tekrar orgazm olabilir bu da g noktasından kaynaklanıyor bazı ilişkilerde kadınların zevk almama sorunları da bundan kaynaklanır zaten erkek penisi g noktasına ulaşamazsa kadın zevk almaz yani bu demek oluyor ki doğru pozisyon doğru biçimde yapmak g noktasını bulmayı kolaylaştırır.
Vajina içindeki alabildiğiniz her zevk kilitoristin ağından kaynaklanır. Bunlar üst üste boşalabilir bu boşalmayı sağlayan da kilitoristir aslında. Mesela ben kendimden örnek vermek istiyorum diyelim ki sadece klitorist uyarılması ile boşaldım daha sonra vajina içine girdiğimde parmaklarımı kullanarak yaparım genelde bunu bir defa da oradan boşalırım ki de turisti fazla zarar vermemek için daha fazla sürtmemek için işte yara olmaması için penatrasyon dediğin şekli uygularım Bir defa da öyle boşalırım mesela çünkü g noktama hakimim nerede olduğunu gayet iyi biliyorum vücudumu tanıyorum. - +1 yıl
Bu yaptığın açıklamaları asla kötü niyetli bir şekilde algılama lütfen sen belki çok fazla hakim değilsin konuya belki ben bazı şeylere hakim değilimdir bunlar çok normal şeyler eğer birine bize de olsa sana bir şey öğretebildiysem bir şey katabildiysem ne mutlu bana ben isterim ki erkek olanlar yani kadın vücudunu tanısın kadın vücuduna hakim olsunlar isterim bütün kadınların zevk almasını isterim ilişkide. Umarım bu açıklamalarım yüzünden yani beni böyle itici çok bilmiş edasına giren birisi olarak görmemişsin benim amacım sadece bildiklerimi aktarmak.
- +1 yıl
Var ya, kadınlar kendi bedenlerini senin kadar tanısa ilişkilerde cinsel tatminsizlik kalmaz. Seninle seks yapan erkek ne şanslı erkektir. Darısı hepimizin başına. Amin. 😂
- +1 yıl
Yani demek istediğim şu hangi kapıyı açarsan aç olay yine klitorise çıkıyor çünkü penisin içerde g noktasına ulaşması kedi çocuk da uyarı veriyor yani her bakımdan klitorist uyarılıyor. İstersen parmağınla kilitorise dokun istersen vajina içindeki g noktasına dokun iki yöntem de kilitorist ağlarını uyarıya geçiriyor. Ve boşalma sağlanıyor.
- +1 yıl
Yazılarımı okuduğun için teşekkür ederim keşke herkes sizin gibi anlayışlı olsa da kabullenebilse sohbet etmek güzeldi sizinle teşekkür ederim 🥰
- +1 yıl
Ben teşekkür ederim, "çok bilmiş" diye de düşünmedim.
- +1 yıl
İtici diye de düşünmedim, aksine bunları biliyor olman ve kendini böyle iyi ifade ediyor olman çok hoşuma gitti.
- +1 yıl
Sevindim 🥳
- +1 yıl
Teşekkür ederim 💛
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılValla linç edecekler olsa da, ilişkide cinsel tatmin önemli. Tam tersi durumda, taş gibi olduğu halde sevişmeyi bilmeyen, erkeği tatmin edemeyen bir kadın olsa, erkeğe "ayrıl" diye tavsiye verirdim, sana da aynı tavsiyeyi vereceğim. 1.95 boyunda, kaslı, yapılı, yakışıklı bir erkekle ancak sokakta havan olur. Cinsel doyum, senin de hakkın.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 380 cevap paylaştı.
+1 yılKadının zevk aldığı maksimum derinlik 6cm civarıdır gerisi boşluk yani bebeğin geldiği yerdir 20 cm penisler gerekli olsaydı bir kadın parmakları ile orgazm olamazdı büyük penis ne ise yarar sorusunun cevabı ise erkekteki gibidir erkek gözüne nasıl büyük göğus ve kalça daha hoş geliyorsa kadinada büyük penis daha hoş gelir ama zevk olarak bir farkı yok görsellik tamamen yeni sorun 13 cm lik penis değil
00 Yorumla
+1 yılPenis boyuyla ilgili bir durum değil. Bunu kesinlikle onunla paylaş, senin de zevk alabileceğin farklı şeyler deneyebilirsiniz. Bence çözümsüz değil ama sevgin azaldıysa ya da sıkıldıysan adamdan bilemem
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 933 cevap paylaştı.
+1 yılHanımefendiler için 3P herşeydir. Para Penis ve Prestij. Cebinde mangır, ortamı gırgır vücudu aygır olan her erkek daha iyisi bulununcaya kadar sevilir. Öyle olmayanlar asla sevilmez. Tüm mevzu budur. Kadınlar böyledir.
00 Yorumla
+1 yılİlişkide cinsel tatmin önemli ama bana göre aşk sevgi daha önde gelir. Tatmin olmak istiyorsan yol yakınken ayril. Mutlu değilsen mutlu da edemezsin zaten.
10 Yorumla
+1 yılHani boy değil işlev önemlidir diye... Nasılmış. Ha işte dediğimize gelirsiniz böyle işte. Ha sende baktın çocuk böyle kaslı, uzun boylu, bunun şeyi de büyüktür dedin, dadaaaaaannnn, o ne, bamya 😂😂😂😂
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 446 cevap paylaştı. Penisinin boyu 17cm kendi boyu 160cm olan son derece karaktersiz birini bul. Sonrada buraya gel sor, sevgilim çok iyi sev*işiyor ama karaktersizin teki, ne yapayım diye!! 😄
00 YorumlaNeden linç edelim ki? Cinsellik önemli bir konu ve belliki sevgilin bu konu da yetersiz kalıyor.. çözüm ne diye soracak olursan sevgili değiştir.
00 YorumlaPeniz boyu normal onunla ilgisi yok. Ten uyumu yok aranızda sizin. O tatmin olur olmayada sen olmayınca sıkıntı. Evlilik olmadan ayrıl ten uyumu olmazsa olmuyor. Oluncada mükemmel oluyor.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. E yetmez tabi. Demek neymiş? her şey boy, pos, karizma, yakışıklılık değilmiş.
Dedemin bi lafı vardır, karıyı ipiynen değil s*kiynen bağlayacan diye 😏😎
00 Yorumla
+1 yılEvet beyler. Gördüğünüz gibi karşınızda doyumsuz bir kadın varsa 195 kaslı erkek olmanız da yetmiyor.
13 Yorumla- +1 yıl
O yüzden yok boyum kısa yok kaslı değilim o yüzden kızlar bana bakmıyor diyip ağlamayın.
- +1 yıl
Yok bu arkadaş boya posa bakıp 25 cm beklentisine girmiş sadece. Ama ülke ortalaması belli işte. Allah boya veriyor diye oraya da vermiyor.
- +1 yıl
@Bravissimo aynen doğru söylüyorsun
+1 yılSenin gibi kadınlara layık olan erkekler var. Ah ulan 🤣
12 Yorumla
Soran+1 yılO ne demek ya
- +1 yıl
Bu soru soruyu soranturşu bide cevap kaldırtıyor, sevgiliside çok yakışıklıymış duyda inanma, hani görse bütün erkekler aşık olur bu tezekkafa. Sanki birazda sevgilisini övüyor.
Sadece penisle orgazm olmayı bekleme sende, konuş ve seksinize heyecan katın daha çok zevk alırsın
20 Yorumla
+1 yılUzun adam isterseniz sonu bu işte kısa adam seçin tatmin olun derim
20 YorumlaCinsel uyum önem li onu cinsel organa bakarakta anlayamasın 😂 yani, o ilişki devam etmek sana yazık
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYani sevgi olsa da olmasa da ilişkide tatmin önemli kimse kimseyi bu konuda yargılayamaz grup mevzusunu çıtlat belki hoşuna gider farklı oyuncaklar kullanın en azından seni orgazma ulaştıracak vibratör vibratör vs…
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSana bide acurlazım sanal insan varlığı, sakın benim gibilerin karşısına çıkma, seni varelin içine sokarım çok beğendiğin insanlarla beraber dünyayı siz yarattınız, kendinizi övmekten başka bir halta yaradığınız yok.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Demekki kullanmasını bilmiyor çünkü bilse bı kadın için yeterli olabilecek bı rakam yani o çok küçük değil
00 Yorumla
+1 yılPenis boyuyla bir alakası yok ama ten uyumu yoktur. Bu yüzden sevgiliyken her şey konuşulmalı yapılmalı evlendikten sonra iş işten geçiyor.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Sevgilinde senin bir yerini beğenmeyip senin yaptığını yapsa idi ve sende bunu hissetse idin ne yapardın?
00 Yorumla
+1 yılBoyla ilgisi mi var seni başka şekilde boşaltmıyor mu
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 849 cevap paylaştı.
+1 yılNe hissettiğini açıkça söylesen o da bazı şeyleri değiştirmeye çalışır belki.
10 Yorumla
+1 yılHem cam kenarı hem koridır şeklinde bir yaşam yok artık birini tercih edeceksin
00 Yorumla
+1 yılbu zamanla daha da ağırlaşan bir yük olarak boynuna binecek
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik umduğunu değil bulduğunu yeme sanatıdır 😂😂 önemli olanda boyu değil islevidir
01 Yorumla- +1 yıl
aradığım yorum hahaha 😂
+1 yılMaleswf oyle sekste herkes uyum ve mutkulugu yakalayamıyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 514 cevap paylaştı.
+1 yıl12 cm nedir ya :/ ciddi sıkıntı. Ee ne düşünüyosun peki?
00 Yorumla
+1 yılBnmde 14_15 cm ama hatunlar altında inleyerek boşalıyor. sanirim muamel ile olakali bı durum
00 Yorumla
+1 yılAllah’tan belanı mı istiyorsun tövbe tövbe yaşayın işte güzel güzel raşak’ın tersi yapma
00 Yorumla
+1 yılNeden olmuyorsun peki, neleri arzu ettiğini hiç paylaştın mı?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılAyrıl o zaman? Çünkü iş ilerledikçe bu olay aldatmaya kadar gider
00 Yorumla SIKILMISSIN, baska seyler dene. Baska kisiler değil
00 Yorumla
+1 yılBen her zaman söylerim.
Sevmek başka şey
Seks başka şey00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılHep diyorum kadınların sevgisi s.. kene kadardır. S.. kemezsen sevmez.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Penis büyütme ameliyatı olsn 2- 6 cm arası kalınlaştırma yapılır ya da 2,4 cm büyütme15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAma bence kesinlikle ayrıl sen ne kadar seviyorum iyi desendene aslında maddiyatci birisin ve onun beklentilerini karşılayacak biri değilsin sana göre erkek penis boyuna göre seçiliyor yani ayrıl ona göre değilsin hatta numarasını bana verebilirsinnn boyu kasları Allah'ım bir de yakışıklıldir 😍 neyse ya ayrıl. bari isteyenlere fırsat doğsun git kebdine büyük penisli doyuracak bir ayı bul
Soran+1 yılAy ne yasiyosun sen ya
Cevap sahibi+1 yılDiyorum ki artık sevgilin değilse tanışma fırsatım var mı
Soran+1 yılCildirtma adami
Gizli Üye(30-35)+1 yılvalla benim kız sevgilim de oldu, erkek de oldu. Sonuçta istenirse seks her türlü iyi olur. İstemiyorsan uzatmıycan
11 Yorumla- +1 yıl
Hangisi daha iyi
Gizli Üye(30-35)+1 yılMerhaba, canm bende 6 yildir evliyim esimin penisi 9 cm bende hic zevk almiyorum. Yani pek caresi yok bu isin maalesef
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim boyum 188 bence boyla alakasi yok bunun istersen kıyasla
04 Yorumla
Soran+1 yılOlur
Cevap sahibi+1 yılBurdan atamam ama kusura bakma herkes görür
Soran+1 yılGizliden cik mesaj atayim
Cevap sahibi+1 yılTamam
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlla ilişkiye girerek değil başka türlü de mutlu edebilir orąl gibi veya uzun sevisme gibi o yapamıyor demek ki
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılO kadar mı abazasin o kadar bi tarafının ateşi beynini yaktı söyledin şeyler fazlası değil zerre kadar namus ve ahlâk taşıyan bir kadına yakışırmu...
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Mutsuz olma içinden geldiği gibi yap çünkü hayat çok kisa
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPenisle alakalı değil sen hoşlandığın dokunuşları ona öğret 🤗
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Ayrılmayı düşünmüyosun zaten orası belli ama ne kadar gider bilmiyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılBemde bilmiyorum
Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Tatmin olmayisin ve rol yapman üzücü aslında mutlu değilsin ama öyleymiş gibi yapman
00 Yorumla
+1 yılYani oda bir parçası ama 12 cm yeterli tatmin olman için acaba sevismeyi mi bipmiyor
00 YorumlaSorun sende degil! Parnirinin becerekszliginde, Emin ol! Onun ögrenmesi lazim seni nasil tatmin edecegini! Boyunda sorun yok!
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 387 cevap paylaştı. İşin sonunda mutluluk yoksa daha fazla zorlamanın anlamı yok o zaman
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbenimde boyum 1.90 penisimi buradan atsan cocugunkine gore kiyaslama yapabilirmisin?
012 Yorumla
Soran+1 yılYaparim
Cevap sahibi+1 yılbekliyorum
Soran+1 yılAy uzun boylu tum erkeklerin kisa galiba ya
Cevap sahibi+1 yılçokmu kısa?
tatmin etmiyormu cidden bu boyda bir penis?
çocuğunla benimkini kiyaslayacak olsan aynilarmi peki
Soran+1 yılAyni gibiler senindw 12 falan galiba
Cevap sahibi+1 yıl13 cm 12 değil. kalinlik sekil falan olarak aynımı yani. tatmin etmiyor derken ne anlamda.
daha once uzun penisle iliskiye girdinmi ki?
vajina duvarina baski yapamiyor diyemi tatmin olamiyorsun?
Cevap sahibi+1 yıl?
Cevap sahibi+1 yılmoralimi bozdun mk ya
Soran+1 yılYalan soylesek suc durust olsak suc aw
Cevap sahibi+1 yıldaha once uzun penisle iliskin oldumu peki?
iliskiye girdigim hicbir kiz kisa tatmin olamiyorum demedi sadece resmini attigimda senden daha buyuk beklerdim diyenler olmustu. bu boy cidden hic tatmin etmiyormu seni?
Cevap sahibi+1 yılcevap?
Cinsel Yaşam konusunda 589 cevap paylaştı. ayrıl ne yapıcan başka
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılOnunla konuşup anlaşacan. Ne yapmak istediğini
00 Yorumla Bunu onunla konuşman lazım
00 YorumlaZor bir durum ya çocuk için
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılDoyurayım o zaman tatminsizlik zor olur
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Boyu uzun olaninki kucik olur derler doğruymuş 😂
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. bunu ona söyle
00 Yorumla
+1 yılSevgisi yeterli olmuyor yani
00 YorumlaBosalmak seninde hakkin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkadınlar hepiniz aynısınız be
01 Yorumla
Soran+1 yılKardesim aldaticam demedim ama dogru soyluyorum
- Devamını Gör (13)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?