Selamm💛
hava soğukken sıcak suyun altında sevişmek, seks yapmak daha mı güzel olur?

Selamm💛
hava soğukken sıcak suyun altında sevişmek, seks yapmak daha mı güzel olur?

Denedik denedik de tatlım zaten adam yani benim öküzumün hepsini alamıyorum sonun da o basıp artık yirtacak kalça mi ya da ben artık birden o bile beklemeden alacam çünkü dusta girdi kafası yaparken üşüdüm kastim o da akti içine sıktım aram da içimde aleti dur da aşkım dışarı aksın dedi neden dışarı bana dedim aksin öyle de 2 saat kabin de ayakta o arada oturuyor ama ben full kucak o da çok yordu
Birlikte zaman geçirmek diyerek genişletirsek saha iyi olur sanki. Çünkü sıcak su zaten vücutları ısıtacağından o "soğuk ortamda ısınmayı sağlama" keyfini azaltır, sevişme öğeleri ile zaman geçirmek ise tam tersi.
Soğuk havada sevismenin güzelliğinin asıl etkisi o ısınmanın bu şekilde sağlanması sebepli, o yüzden dış ısı olmadan sadece bunun etkisiyle olan keyif daha güzel.
Selam gadası 🙃
Sıcak sıcak güzel olur.
Niye mantıklı olmasın ki
Cevap
13Cevap
Duşta seks sanıldığı gibi çok hoş falan değil 😄 çok detay vermek istemem de yani çok bir matahlığı yok en başta kayganlaşma yok.
Duşta sevişmek de olabilir sadece seks gözüyle bakmamak gerek duşta sevişip daha sonra yatağa geçilebilir.🙊
Sevişmek belki ama hep su tadı geliyor ya 😂😂 yani denemek için denenebilirde çok her zaman yapalımlık bir şey değil. Genelde orada başlıyan başka yerde son buluyor zaten
Mantıklı
Duşta sevişme fikri neden bana hiç çekici gelmiyor. Çünkü kadının kayganlığı yok oluyor. ve sürekli bir taraflarına su doluyor insanın.
Yazın sıcağında buz gibi soğuk suyun altında sevişmek kadar kışın soğuğunda da sıcak suyun altında sevişmek çok güzel oluyor. Hem sevişirken zaten vücut ısısı yükseliyor.
En sevdiğim güzel sevişip sonra havluya sarıp kucakta yatağa götürüp nemli vucutlarla bol bol oral ve girisle süper keyifli bir ilişki olmazmi
Banyo ortamı üşütmeyecek sıcaklıkta ise evet.
yok yaa, buz gibi duvara popon değiyor ya o an konsantre gidiyor bende :))
Tabiki mantıklı her zaman aynı yerde sevismek sıradanlıgi getirir
En güzeli olur. Ortalık buhar altında kalır..
Sekste mantık aranmaz yani evet olur
Harika olur bence
Zevkli olabilir
Denemek lazım
Jakuzi olmadan asla
olmaz