Önce o peşimden koştu ama onu çok koştrmadan j, hayatımda ilk defa kolay elde edilen bir kadın gibi davranıp onunla yattım çünkü bazı ruhsal problemler yaşıyordum, kafam dağılır diye düşündüm, peşimden koşturmadığıma çok pişmanım çünkü biliyorum benim için uğraşmadığı için değerimi kaybettim muhtemelen, ama beni bir daha istememesinin başka nedenleri de var...
Sonra bu çocuk benden kaçmaya başladı , ben ondan daha çok hoşlanmaya başladım. Aslında benden çok hoşlandığını da biliyorum, özellikle uzak durmak istiyor bazı nedenlerden...
Onu tekrar elde etmek için taktik verir misiniz? Çok soğuk ve sert mi olmalıyım karşılaşınca 🙈?
Bu arada kimsenin hayır diyemeyeceği kadar seksi bir kadınım, bunu söylym olayı tam anlayın...
Sonra bu çocuk benden kaçmaya başladı , ben ondan daha çok hoşlanmaya başladım. Aslında benden çok hoşlandığını da biliyorum, özellikle uzak durmak istiyor bazı nedenlerden...
Onu tekrar elde etmek için taktik verir misiniz? Çok soğuk ve sert mi olmalıyım karşılaşınca 🙈?
Bu arada kimsenin hayır diyemeyeceği kadar seksi bir kadınım, bunu söylym olayı tam anlayın...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Bırak kendisi sana yanaşsın kendini kullandırma çok ihtiyacın varsa başka birisini bul seviş ama ona da fazla yüz verme bekle bakalım
Bşkaları var beni isteyen, hem yakışıklı hem genç hem düzgün
Ama ben bu * taktım kafayı 😭haklsn beklym
Bencede bekle ve yüz verme bırak o peşine koşsun sen ihtiyacını gör birisi ile ama mümkünse tanımadığın birisi olsun başına bela alma bırak tek seferlik görüşeceğin birisi yani 😊
Bende mesela bunu yaşadım birisi ile birlikte olduk sonra o aramadı bende aramadım başka birisi ile tanıştık beraber olduk falan bu yazmaya başladı hiç umursamam 😊😊😋😋😋 başka kapıya gitsin 😊😊
Tek seferlk sevmem ben
Özel konusalım mı?
Sürekli yap o zamaan 😋😋
😂😂😄😄
Bu arada sen dediğimi yap başkası ile sevişş onuda düşünmeee zevkine baaakk istediğine veer 😃😃
😂😂
Hayır onu istiyorum😢
Başkası ilee yaaap söz dinlee kendi duyunca sana gelir hemenn
Gece gece iyi eğlence yaptın kendine 🤣🤣🤣
Yok ya gelmiyor inat, ağzına sıçtgmn çocuğu😂😂😂
Hahahah bırak gelmesin şu an olduğu gibi dalgana bak sen boş ver yemeyenin malını yicek çok olur 🤣🤣
Çok zaten, yok onu yalvartıcam taktım😂😂🤣
Yahu yalvart tamam 🤣🤣🤣 koklamak için bile yalvarsın sana sende koklatma 😃😄😄😄
Adam hayır demiş ama, o son dediğin nasıl oluyor 😃😃😃
Hayır demedi ya😅nasıl desem🙈
Kusura bakma ama seni ekmişler 😃
Olay bambaşka da , birisi görürse kim olduğumu anlar, o yüzden yazamıyorum önemli detayı
Temin bende bir fıkra anlattım, hala cevap gelmedi 😃😃😃😃
Anlat bakalım, nasıl bir detay imiş 😃
Bu deli ve kışkırtıcı kızlar neden bana denk gelmez ki yaa 25 yaşına geldim hala öpüşmedim bile bakir ölcem
Yakışıklı mısn
Orta. Ama vücudum ya da organım güzel diye düşünüyorum
Ben yüze de önem veriyorum🙈ama ağzı laf yapıyosa, zeki ise biraz *, çirkin bi erkek te tavlar
Yüzüm güzel. Duraklarım ve burnum baya düzgün. Keşke bakirligimi senin gibi biri alsa ve güzel bir ilk yaşasam omur boyu unutmazdim
Karşıma çıkarsan affetmem 😂
Karşına çıkmak istiyorum sorunu beğensem beni ekler misin
Şehir?😃 Yok ordan eklenmiyo
Ankara .
😱🤔😃
Neyse korktum😂
Neden noldu. Ya yorumum silinmeden ulasalim nolur
Uygulamadan değil de google dan gir ve "https://www. KızlarSoruyor. com/uye/..." üç nokta olan yere nickimi yaz tarayıcı adresine. Sorunu beğendim
Cevap gelmedi (
Şu andan sonra kozlar onda şartları degistimedigin sürece istediğini elde edemezsin
Nasıl değiştrcem
Zordur o bu şekilde basaramazsin
Son cümlen zaten özetliyor mevzuyu. Adam senin bedenin için gelmiş. Sen ne zannediyorsun
Soğuk olursan tamamen biter diğer nedenler nedir bilmeden yorum yapmakta pek mantıklı değil
Soğuk davran
Evet ağzına sıçıcam onun😂🙈
O kadar değil, mesafeli ve biraz da asil 😃
Biraz da sen kaç diyelim
😂😂😚
Çok tatlısın 🤩
Teşekkür ederim 🙂
Ben de diyorum emoji herhalde yanlışlıkla oldu 😃
Yo yanlışlıkla değil dedklerin hoşuma gtti😃
Enerjin güzel senin de 🙂
Tşkler kendim de güzelim ☺️
Gizlisin ama 😃
Enerjiden belli 🙂
Ya onla ne işin var burada biz varken
Çok seksi çok yakışıklı ama🙈
Bende öyleyim
İnanym mı
Tabiki ki gizleden çık
Sen nasıl birisin peki
Tip olarak mı?
Evet ve istek olarak da
Güzel seksi ve istekli ayrıca harika dolgun vücutlu desem😃🙈
Ahaha şimdi görmeden bilemeyiz tabi ki sen kendini böyle görüyorsun bakalım karşındaki kişi de seni böyle görüyor mu 😂😂
Yanlış anlama öyle değilsin demiyorum belki gerçekten oylesindir ama önemli olan cinsellikte karşıdaki seni nasıl görüyor
Tecrübe olarak mı? o açıdan iyi değilm evet az tecrübe ama harika bi kadın düşün😂🙈
Evet yatakta bişey bilmiyorum ama o da erken boşaldı kendi de harika mı sanki 😂🙈
Kendini gösterirsen yorum yapabilirim harika mi değil mi diye tarafsizca
Ondan şüphem yok, göstermeme gerek yok😎
Demek ki varmış işte adam seni istememiş işte 😂
Zaten burdaki tüm kadınlarımız dergiden fırlayan manken gibiler 😁😁😁
Hayır ya deliriyor eminm benm için olay başka of anlatamıyorum burada 🙈
Yaz o zaman anlat çıkayım gizliden
Görseydik iyidi bu kadar iddialısın