Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. Bu pişmanlık normal tabi.. herkes bir şeyler sonrasında pişmanlık yaşayabiliyor. Sen içini rahat tut günümüzde herkesin yaşadığı şeyler.. yarın bir gün karşına çıkacak başka erkek bile daha önce başkasıyla bir şeyler yaşamış olur :') ama o adamdan uzak dur
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnsan sevdiğine zarar vermemeli canını yakmamalı anal ters ilişki hem zararlı hem sağlıksız hemde günah o ayrı mesele olmuşla ölmüşe çare yoktur daha yapacak bir şey yok tövbe edip devam edeceksiniz yaptığı sana çok büyük saygısızlık keşke kendini senin yerine koyabilseydi biri gelip ona arkadan soksaydı ne hissederdi acaba
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Acikcasi benim dusuncem de olayın gunahinin sende olmasi imkansiz. Senin istegin dışında olmus bir olay sonucta. Bu konuda kendini kotu hissetmemelisin bence. Ama sevgilinin bunu yapmasi bana tamamen guven kaybi yasatirdi. Ne olursa olsun istemediğini biliyor sonucta. Anlattigin seyde ben buna daha cok takildim. Nasil anlamadan olmus olabilir. Cinsellikte rıza disi bir sey yapilmasi kabul edilebilir bir sey degil bence.
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim yorumun için canımm çok haklısın bu arada, evet kaç kere dedim olmaz diye. Keşke nefsine hakim olsaydı. Çok üzülüyorum ya. Beklmezdim ki.
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence o kadar koley degil hissettigin acı ile girdiğini düşünüyorsun. Sıkıntı etme senlik bir durum yok içini ferah tutmalısın.
15 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama acı oldu, girdiğini sandım belki sadece ucuna değdi bilmiyorum ki. Çok berbat ve gariptiii. O an aklımdan gitmiyor ki düşünüyorum öyle.
Cevap sahibi+1 yılBoşuna dusunmemelisin için rahat olsun kesinlikle girme. olayi olamaz sadece hissettiğin acidan
Cevap sahibi+1 yılSeni uykusuz bırakan bu değildir umarim
Soran+1 yılAma o acı neydi o zaman, uykusuz bırakan günah olması çok üzgünüm. Sadece dokundurur demiştim hiç beklememiştim öyle yapacağını yapmıyordu bugüne kadae da ama bir acı oldu bilmiyorum girdi mi o da şaşırdı.
Cevap sahibi+1 yılBana güven bu konuda girmesi imkansız belki sadece baş kısmı 1 cm dir aci hissetmen normal. Günah boyutu da sen bile isteye bir şey yapmadın beklemedigin bir durum seninle. alakasi yok
+1 yılİşin günah kısmıyla ilgili yorumu ben yapamam çünkü dini inancım yok. Ama her günahın tövbe yolu açıktır belki siz de tövbe edebilirsiniz. Onun dışında cinsel çekim esnasında erkeklerin gözü dönüyor bence, senin sözünü dinlememesine çok şaşırmadım
10 Yorumla
+1 yılcanim benim birincisi zaten zina yapiyorsan yani bunun gunahini dusunuyorsan bunu surtunelim yok ucundan degdiriyimi yok ya yapmicqksin ya da ginahinin farkinda olarak yapacaksin ama girmis olsa daha cok aci verirdi ve kremlemeden girmek cok cok zor bi ihtimal
03 Yorumla
Soran+1 yılGirdiğini hissettim ama bir an bi acı oldu. Çok berbat bir acı hem de. Ama ucundan gibiydi. Bilmiyorum ki.
Soran+1 yılNefse hakim olmak öyle zor ki. Ben sadece sarılmak isterim. Ama erkekler hep daha fazlasını istiyor ya neden ki :(
- +1 yıl
cano bu tarz seyleri cok dusunmene gerek yok eger cok dini butun olarak dussunuyorsan bu konulari komple kapat ya da dedigim gibi gunahini bilerek bu islere bulas
+1 yılMerhaba, senin iznin ve haberin olmadan yapmış bunu, kendini suclama bu kadar
10 Yorumla
+1 yılBizde de oldu aynısı ağladı hatta bana kizdi baya bi sure ama olan oldu artık her şeyi burdan anlatamıyorum takip at anlatirim yardımcı olmaya calisirim
00 Yorumla
+1 yılEvet arkadan büyük günah ama erkeğin canı arkadan çok istiyor
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden ki ya, niye bizi düşünmüyorsunuz canım öyle yandı ki. Aklımdan çıkmıyor
- +1 yıl
işte nefis. insanın canı arkadan çok istiyor
Soran+1 yılEvlenince bile olmıcak bişi benim için. Orası yasak Allah orayı yasaklamış ya.
- +1 yıl
aynen. büyük günah
Gizli Üye(25-29)+1 yılO acıyı iyi bilirim aynını yaşadım , sözde yanlışlıkla oldu ama hiç inanmıyorum
32 Yorumla
Soran+1 yılİnanmıyorlar nasıl oldu ben de anlamadım kafasına giriyorlar. Hal buki bizi düşünen yok ya. Öyle acıdı ki canım. Yaş geldi gözümden ya. Hayatımda tüm ilklerimi yaşadığım insan nefsini tutsaydı keşke diyorum
Cevap sahibi+1 yılAnlıyorum seni
Gizli Üye(25-29)+1 yılHiçte masum değildi, sen tepki vermesen devam edecekti. Bu yıllardır yapılan taktik. Özür dilemesi de ayrılmandan korkmasından.
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok üzgünüm.
Cevap sahibi+1 yılTövbe et, ne diyelim. Ama o oğlana olan güvenini ve senden beklentilerini biz gözden geçir.
+1 yılBirdaha aynı günahı işlemeyen. Tövbe eden. O günahı hiç yapmamış gibi bağışlanır. Tövbende samimi olursan.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılAnlık gaflete düşmüştür nefsi insanın en büyük düşmanı
00 Yorumla
+1 yılBirdaha yapmazsin artık
11 Yorumla- +1 yıl
Konuşalım
Gizli Üye(30-35)+1 yılÜzgünüm umarim bir daha yapmazsiniz. Önden olsa neyse arkadan bence hiç sağlikli degil
04 Yorumla
Soran+1 yılÖyle girmedi ki. Ucundan sanki. Bir acı olduu sadece. Ben yapmak istemedim ki ya. İstemem de.
Cevap sahibi+1 yılGirdi mi tam olarak girmedi mi
Soran+1 yılGirdi gibi geldi çünkü çok acıdı çektim hemen ama nasıl girebilir ki ya kolsy mı hemen girmesi
Cevap sahibi+1 yılVallahi onu sana sormak lazim
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok takma birdaha öyle bir şeye izin vermezsin
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 799 cevap paylaştı.
+1 yılilişkim olmadığı için bilemiyorum.
00 Yorumla Rahat ol bisey yapmamis. Kasma kendini
00 Yorumlakonuşmak ister misin?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 859 cevap paylaştı.
+1 yılTövbe et kanka
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılKafaya takılacak bir şey yok.
00 Yorumla Normal değil
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılEvetttt dertleşelm
00 Yorumla Ola bilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 692 cevap paylaştı.
+1 yılTabi buyur
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılDinliyorum
00 YorumlaHe ozelden yaz
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler