Arkadaşlar konuştuğum bir adam var. Benden görüntülü seks istiyor ben de yapıyorum ama bana parmağını g. t deliğine soksana falan diyor. Soktum ben de bu mahvoldu resmen. Birlikte olmak istiyor ama korkuyorum çünkü karım olsaydın seni yatağa bağlar saatlerce düt dedi. Bana yapamadığını bırakmayacak bence. Sizce neden böyle bu erkekler. İnsan sevdiği kadına bu kadar sert şekilde yaklaşabilir mi
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
O sana dedikleri hep erkek egosunu tatmin isteğinden ileri geliyor. Sana hükmetmek. Tüm deliklerine hakim olmak gibi gibi hazlar
İyi bi şey mu bu. Geçen de seni düşünerek mastürbasyon yapıyorum dedi. Sizce oluru var mı
Tabi canım. Biz öyleyiz zaten. Düşğnüp mastürbasyon yaparız. Bu gayet normal. Diğer iyi bişey mi? Sana bağlı. Sen bir erkeğin seni şehvetle sarıp şehvetle seni becermesiyle kendini daha çok kadınsı hissediyosan bu iyi bişey
Evet hoşuma gidiyor. Ondan çok hoşlanıyorum ve evlenmek istiyorum onunla
Sadexe bu seni bi zaman sonra sıkar. Ama erkek de bunu bilmeli. Hep sert olmaz. İnsan eşine bazen sert davranır. Bazen kontrolü kadına verir. Çok yönlü olmalı. O özelliğine dikkat et. Özellikle önsevişmeyi bilmeyen erkek seni mutlu edemez
bazıları böyle sert istiyor bazılarında sadistlik var senin için uygun olanı onu engelleyip onla iletişimini bitirmen
Benim kocam bana tecavüz eder gibi saldırıyor artık alıştım 😂
Gerçekten mi. Kız benimki de kuduruk. Usandım cidden napcam bilmiyorum sürekli parmağını sok tokatla. Yapıyorum oof ooff bayılıyorum harikasın diyip duruyor
Sadece erkekler değil, birçok kadında sert seksten hoşlanır
yaklaşırr... seks sevmekten ayrı bir şey... sen de istemiyor msun?
Sapıklarla çarpık ilişkiler kuruyorsunuz sonra erkekler neden böyle diyorsunuz. Sizde bi tuhafsınız
O hayal dünyasında yaşıyor olabilir kanka ilgini çekmedi ya da korkuyorsan değiştir
sevgilisiniz aynı şehirdesiniz ve birlikte olacaksınız, buraya kadar doğru sanırım.
Hayır sevgili değiliz farklı şehirlerdeyiz ve birliktr olmadık ama yanına gitmemi istiyor
gidecek misin peki?
Yok sen gel dedim gelirse seviyor
bu gelişini pek sevgiye bağlama bence hemen, adam seninle yatmak istiyor.
yakın mı şehirler?
Setlik sende seviyorsan güzel onun durumu çok dolu olması
Hayatımda kimse yok dedi yapamıyor galiba kimseyle benimle olsun istiyorum ben de
Gelecek beklentin olmamalı ama bilgine
Görüntülüde parmakladın arkayı. Buluşunca oraya da girmek isterse? 😃
Yapmaz ya. Yaparsa sıkıntı büyük
Görüntülüde parmaklamışsın ya. İlla bi diyecektir deniyelim. Kayganlaştırıcı sürdüm gel bakim itiraz yok dese
Yapmaya çalışırım. Kocam olacak sonuçta.. Bana karım olsaydın dedi bu yeterli
Aklı sende demek. Senin o durumda yapacağın tek şey kendini kasmamak. Kayganlaştırıcı kullanır zaten. Olmadı güzel bi oral yaparsan canın çok yanmaz. Ama kasarsan kendini zor olur. Kasmazsan tamamını bile alabilirsin
Aklı bende olsa her gün yazar. Ama değil bence sürekli iş iş iş. Bi de bana seni düşünerek mastürbasyon yapıyorum dedi. Bu sapıkça değil mi
Ee sevgili değil misiniz seni düşünerek yapcak napcak başka ki. Seni hayal ediyodur nasıl pozisyondan pozisyona aldığını. Zaten görüntülü yapıyormuşsunuz. Nasıl video mu atıyosun canlı mı
Canlı canlı yapıyorum soyunuyorum
Ama nasıl hayal etmesin seni ki imkanı var mı. Deli gibi içine girmek istiyodur. Deli gibi. Nie sende onu isteyip almayı hayal etmiyor musun.
İstiyorum tabiki. O benim bebeğim
Yaşlarınız kaç ki. İnş yatakta da uzaktaki gibi uyumlu olursunuz. Oral sever misin. Yapar mısın adama
Bazi kisilerin hosuna hidiyor bu tarz seyler bende sert severim ama arkadan degil onden
Eşim bana hiç kıyamaz kızlar sizde hesabınızı yapın işte.
O da çok sıkıcı kadın açısından. Yani biraz şehvetle becerilmek ister kadın.
@softpowerr lan sanane ne giriyon lan yorumuma abazan it sg engel
Te allaaam
bu sana zevk verecek erkeğe değil erkekte seni zevk alırken görmek istiyor
sevdiği kadın mı? adamın amacı zaten belli hangi sevgiden bahsediyorsun?
Her yere feth ettim demek için
Her yerime girsin kabul ederim ama evlensin
Niyeti varsa evlenir ama yoksa kullanır atar
Biraz sert, sadist ruhlu birisi sanırım.
Olabilir. Ama adam çok hoşuma gidiyor ne yapmam lazım :/
O denli isteklerini önceden konuş önlemini al. Bu tür şeyler hoşuma gitmiyor vs diyerek sensizlikle tehdit et
18 den küçük müsün sen
Yok 28 yaşındayım
Sevmiyor çünkü, zevkine bakıyor
Sapık ruhlu oldukları için
sevdiği için önünde beklemek hoşuan gider
Nerden buldun o hanzoyu
İnterntten
Daha Düzgün birisini bulsana
🤣 Ben niye kimseyi bu kadar kandıramıyorum ya
Kandırıyor mu beni yani
Konu bu değil ki ya ben niye kandıramıyorum
Bence kaçarak uzaklaş ondan
Evlenmek istiyorum
Evlenmek için yanlış adam seçmişsin
zevklide ondan
Seks Konusunda Evet
Evlenir mi benimle
Evlenebilir
Ay hadi inşallah
Daha sıkı zevkli
Saygısız sapıklar
Sapıklar
Önünuz çok geniş
Anal dar olduğu için orayı istiyorlar
İstemem
Sen sor diye
Sevmiyorki seni
Niye sevmesin. Sevmese böyle yapmaz bence
Ahaha saf misin sen sevmiyor tabi siz gorusmemissinizdir bile allah bilir
Aynen görüşmedik uzaktan öyle konuşuyoruz. Olmaz mı yani. Sevmese karım olsaydın der miydi hiç. Hayal kuruyor belli
Palavra
Seyini goster karim der tabi ver yeterki
Gorusmediginiz bile belli kullancak
Yoo benim arka sevdam yok mesela