Cinsel Yaşam Sevgilinizin vajina rengi önemli mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Şöyle koyu koyu 😂😂😂😂 Sevgilinizin vajina rengi önemli mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
cesaretyada Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Genital bölgeler genelde normal ten renginden biraz daha koyu olabiliyor, ama aşırı koyu oluşu pek hoş durmuyor doğrusu 0 0 Yorumla
Yahyaayaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 71% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Kömür karası istiyorum bir tane kışın ısınmak için anca yakmak için kullanırım 🙄 0 0 Yorumla
kralkobrax21 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 52% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Rengini sorun edenler kadına değer verilmiyordur tek düşündükleri sadece vajinadır 0 0 Yorumla
Papa_Smurf Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 32% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 930 cevap paylaştı. Sorun etmem herhangi bir şekilde. Olabilir yani. 0 0 Yorumla
izm_hkn Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Brnim icin onemli acik renk olucak koyu olunca pis gözüküyor pismis gibi geliyor 0 0 Yorumla
babyface06 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 30% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 999 cevap paylaştı. Bana gelen tüm renkleri barındırsın :)) ya valla alemsiniz ha. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Önemli tabide kömür karası şeyi yalamak ben yatmasaymis o kadar kişiyle 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Ya vajina renginin değişmesi ne alaka bir sürü kişi ile yapması? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tabi iç kararma neyden oluyor sanıyorsun Yorumla Soran +1 yıl Hiç yapmadım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kararmaz o zaman için pembe kalır Yorumla Soran +1 yıl İçi pembe kara değil zaten dışı birazcık koyu. buğday bi yani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İçi önemli olan zaten dışında kararma olabilir sürtünme kaynaklı veya terlemeden olabilir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İçi pembeyse güzel Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Takip atsana bana Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Renk durumuna kadınlar daha çok takılıyor herkesin pembe olamaz 0 0 Yorumla
doğuataç Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl tercihim açık renek ten yana ama geneli koyu oluyor şans ☺️😂 0 0 Yorumla
Luna44 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Ne koyusu be pembe olmali 1 0 Yorumla
TarantulaKml Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 380 cevap paylaştı. Zonguldak kömür yatağa 0 0 Yorumla
Karga221 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Benimse önemli değil her türlü yerim 😋😋 0 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Olur olur yeriz yeriz 😄😄😄 0 0 Yorumla
MoNeRa Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 752 cevap paylaştı. Alayının koyu zaten sıkıntı yok 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Mor ya da yeşil renkte olmalı 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. Beyaz, küçük, çizgi gibi olmalı. 0 0 Yorumla
Freddieisbck Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 861 cevap paylaştı. Pembe pembe. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Genital bölgeler genelde normal ten renginden biraz daha koyu olabiliyor, ama aşırı koyu oluşu pek hoş durmuyor doğrusu
Kömür karası istiyorum bir tane kışın ısınmak için anca yakmak için kullanırım 🙄
Rengini sorun edenler kadına değer verilmiyordur tek düşündükleri sadece vajinadır
Sorun etmem herhangi bir şekilde. Olabilir yani.
Brnim icin onemli acik renk olucak koyu olunca pis gözüküyor pismis gibi geliyor
Bana gelen tüm renkleri barındırsın :)) ya valla alemsiniz ha.
Önemli tabide kömür karası şeyi yalamak ben yatmasaymis o kadar kişiyle
Ya vajina renginin değişmesi ne alaka bir sürü kişi ile yapması?
Tabi iç kararma neyden oluyor sanıyorsun
Hiç yapmadım
Kararmaz o zaman için pembe kalır
İçi pembe kara değil zaten dışı birazcık koyu. buğday bi yani
İçi önemli olan zaten dışında kararma olabilir sürtünme kaynaklı veya terlemeden olabilir
İçi pembeyse güzel
Takip atsana bana
Deme öyle şeyler 🤣 birde dudaklı dudaklı ohh bal dök ye
Renk durumuna kadınlar daha çok takılıyor herkesin pembe olamaz
tercihim açık renek ten yana ama geneli koyu oluyor şans ☺️😂
Ne koyusu be pembe olmali
Zonguldak kömür yatağa
Benimse önemli değil her türlü yerim 😋😋
Sevgilim yok, olsa da önemsemem
sevme beyaz olacak misss
Önemli benimki siyah olsun
Olur olur yeriz yeriz 😄😄😄