Merhaba erkek arkadaşım var. Kendisi uzakta ve görüntülü konuşuyoruz ama şöyle bi sıkıntı var benden görüntülü seks istiyor ve parmağını soksana falan diyor. Ben de yapıyorum. Bu normal mi. Kızlar siz bu kadar taviz veriyor musunuz. Evlenmek istiyorum ben. Niyetim ciddi ama o biraz tuhaf sanki. Karım olsan seni yatağa bağlar düt saatlerce dedi. Hunhar bir adam
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Hiç görüşmediyseniz, derdi otzbir çekmek. Sen onu memnun edşyorsun, karşılığında da ondan bişiyşer bekliyorsun (ilgi, sevgi vs). Vermiyorsa, seni bu konuda tatmin etmekten uzaksa, daha parmaklama kendini.
Ayrıca bunla evlenmeyecen. Bundan sonrakiyle de evşenmeyecen, biraz hayatını yaşa. Ama sana gereken ilgiyi göstermeden parmak atma03 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız ama biraz ilgisiz sanki. Sadece napıyorsun nasılsın falan diyor o kadar. Gerisi yok
- +1 yıl
Sadece sanaldan tanışıyorsanız arada bir halini hatırını sorar sonra kendini tatmin ettirir yapmak istemediğinde küser her şekilde istediğini almaya bakar ilgi çevirmiyorsun falan diye söylediğinde numara yapar biraz ilgili davranmaya çalışır (ne kadar yapamasa da) inandırmaya çalışır seni onun sana karşı hisleri olduğunu sonra yine devam eder oranı çek at bunu yap şunu yap diye yanlış anlama yazdıklarımı kesinlikle kötüleme amacıyla yazmadım seni sen istediğini yapmakta özgürsin daima ama ilgi sevgi görmüyorsan boş ver
En İyi Cevaplar
Sosyal medyadan mı tanıştınız ya Neden uzak bir mesafe ilişkisi ve bir de Real'de gerçekten Birlikte olduğunuzu seni mutlu ediyorum yani neden sadece sanalda yetiniyorsunuz
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
6Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılşakamısınız ya. bunları yaptıran adamın sizinle evleneceğini sanıyorsunuz. adam kendine 31 çektircek kız aramış seni bulmuş. adamın orada neler yaptıgından haberiniz yok. adamın neyine güvenipte herşeyi yapıyorsunuz?
01 Yorumla- +1 yıl
yorumalra bakıyorum karım olsaydın lafına takılmışsın o sadece o an azgınlık kelimeleri ciddi değil. seni yanına cagırıyor çünkü ciddi değil seni becerip göndercek. çok değil sadece bunları anlamak için 1 gram akıl beyin olmalı
o şuna keyfine bakıyor umarım sende zevk aliyorsundur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Sen o kadar istekli misin peki
04 Yorumla
Soran+1 yılÇok. Onun tatmin olması benim de hoşuma gidiyor. Evlenmek ve yatağından çıkmamak istiyorum
Soran+1 yılİnanıyorum güveniyorum ama evlilik istemiyor. Sadece karım olsaydın diyor hayal kuruyor. Karısı olmamı istese seni karım yapıcam falan derdi bence
+1 yılbeyin bedava...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKullanir seni bu sevgi yok
04 Yorumla
Soran+1 yılSevgi olmasa karım olsaydın falan der miydi
Cevap sahibi+1 yılDer cunku vereceksin saniiyor
Soran+1 yılVerecem zaten sonra da gidecem kdkssk
Cevap sahibi+1 yılNeden
Gizli Üye(25-29)+1 yılYiyosa yanıma gel öyle dütle desene
012 Yorumla
Soran+1 yılBeni çağırıyor yanına. Kendisi gelmiyor
Soran+1 yıl@stylafree gelse sevgili olalım dicem ne diyim
Soran+1 yıl@stylafree yok değiliz sadece konuşuyoruz
Soran+1 yıl@stylafree aynen :) ilk konuşmaya başladığımız zaman da göğüslerimi görmek istedi
Soran+1 yıl@stylafree açtım tabi napayım
Soran+1 yıl@stylafree hayatımda sadece sen varsın dedi. Rüyalarıma giriyorsun dedi bana
Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Böyle birinin evlilik vaadine inanmış olman sorun
00 Yorumla
+1 yılHayır
01 Yorumla
Soran+1 yılBen her şeyi yaptım. Pişmanım
Seni arzulaması güzel ama evlenmeden reel yapmayın
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri