Yabancı kızların memesi vajinası küçük ve ya sarkık olsa yinede aşağılamıyorlar çok güzel diyorlar ama Türk kızları memesi küçük olsa ağız eğiyorlar niye böyle
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
İyi de sana kıymet bilmeyen ya da Onun tadını bilmeyenlere denk gelmiş Tam tersi yani küçük ve dar vajina daha zevklidir ya da küçültmeme daha çok güzel bir Hani büyük meme sarkıktır estetik değildir zevk vermez Hani inek memesi gibi sallanır bir hoş görüntüsü yoktur Ama küçük meme dik bir yumuşak olur yuvarlaktır Ne bileyim partilerin kucağındayken sırayla emmesi çok güzeldir ya da küçük dar vajina Hani girdiğini daha sıkı olur Ne bileyim girip çıkarken daha çok sıcaklığını hissedersin hani eski sevgilin tam bir öküzmüş kusura bakma da hani senin gibi hatunu kaçırmış
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılTürk erkeklerinin çoğu onları ilgiye, paraya ve yatakta muameleye boğuyor ve türk kızlarına yarısını bile sunmadan "ama onlar trip atmıyor" diyorlar zaten. Onların kıyafetine karışmayanlar, bize gelince kısıtlama getiriyor. Türk erkeklerinin hepsi mi böyle? Elbette değil ama çoğu eşit davranmadan bizi eleştiriyor. Atarlarını onların çekmeyeceğini bildikleri için onları eleştiremiyorlar. Evet rusların geneli çok güzel mesela ama başka bir şeyleri yok. Genel olarak hepsi alıcı ama erkekler bunu sorun etmiyor. Fakat türk kızı olarak bebek gibi de olsan, genel olarak rus kızı kadar ilgi göremezsin.
113 Yorumla
Soran+1 yılEski sevglm elime gelmiyor vajinan demişti ağladım sinirden cinsellikten soguttu zaten sevişmeyi bilmiyor giremedi bile becerip içime göğüslerimi emmedi çok ozguvenım düştü bi baktım sosyal medya meme sallayan kızlara bakıyor inek gibiydi onların memesi
- +1 yıl
Kendisi italyan erkeği herhalde 😅 Onun penisi mükemmel miydi? Atıyorum 18 cm, pembe ve damarlı ve full traşlı falan mıydı? Gögüse gelince onda da gögüs kası var mıydı? Aşklarım biraz objektif olun ve sizi ezen erkeği siz de ezin. Kendisi nick bateman değilse zaten barbara palvin ona bakmaz.
Soran+1 yılHayır 170 boyunda kepçe kulak kekko şahinci inşaatta çalısan bırı kimse bakmıyor bile yüzüne
- +1 yıl
Gördün mü 😅😅😅 Salla yaa..
Ama aklında bulunsun, biri tekrar vajinanı eleştirirse sen de penisini eleştir. Çoğu erkeğinki yamuk ya da küçük falan. %90 ihtimalle eleştirecek bir şey bulursun. Seven erkek çölde su bulmuş gibi kana kana içer, yeter ki temiz olsun. Hafif kararmis vajinayi gibi dondurma yalar gibi yalayani gordum. Basta ozguven dusurur cunku beklentiye girdin ama dusunmemeye calis.
Soran+1 yılBenimki tertemiz beyazdı agdayla alıyorum hep ama kıllı seviyorum dedi bana
- +1 yıl
Dumduz seven de var. Ornegin kimi buyuk gogus diye delirirken, kimi kucuk gogus diye biter. Kimine gore vajinan orta kararken, kimine gore mukemmel bunu unutma.
Soran+1 yılTeşekkür ederim ama gayet dolgun bence benmkı nıye kucuk dedi onu anlamadm
- +1 yıl
Rica ederim, cok p*rno izlemis ve etkisinde kalmis :))
Soran+1 yılBencede ki o p*rno hep yapma ve sahteymıs boyle ınanaan zavallı erkek cok...
- +1 yıl
Sahte tabii ki guzelim. O anal sahnesinden once lavman yaptiriyorlar mesela 😅 Onlar en güzel açıyla, en iyi beslenme tarzlariyla, sporlarla ve vucuda bile makyaj yapilmasiyla cikiyor. Onlara inanmak, hamburger reklamindaki pofidik hamburgeri gercek sanmak gibi LEUXMDJD
Takma boş ver
Soran+1 yılAma inanan ve kendi kadınını aşagılauan zavallı tr erkekleri var cok yıpranıyoruz..
- +1 yıl
Sen de onlara p*rno erkekler gibi olmadigini hatirlat. Kudurup sozlu saldiri da bulunursa da "ne oldu? Kendine katlanamadin mi?:)" demeyi unutma. Bir erkek icin uykusuz kalacaksak, o deger bilen icin olmali. Onlari bas taci edelim, bad boylardan uzak dur.
Soran+1 yılEziyor lar yine maalesef turk erkegı kendını bısey sanıyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
19Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılÇünkü kendilerini geliştirmemişler
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Olay aslında tam olarak böyle
11 Yorumla
Soran+1 yılAynenn
+1 yılYabancıyla işim. olmaz sarkık ta olabilir normal bu yani bence her kadın güzeldir bakımlı olduktan sonra
10 Yorumla
+1 yılHerkesin tercihleri farklı ya...
Neyseki boyle bir sorunum yok.10 Yorumla
+1 yılAşalayanı sende aşala bak bakim bşdsha diyormu
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Tam bir m.. almış. Millet arayıp bulamaz. Bu puşt değer bilmemiş.
10 YorumlaValla hayatina aldigin erkekleri bilemem ama iyi bir erkege denk gelmedigin kesin
14 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef
Soran+1 yılEski sevglm elime gelmiyor vajinan demişti ağladım sinirden cinsellikten soguttu zaten sevişmeyi bilmiyor giremedi bile becerip içime göğüslerimi emmedi çok ozguvenım düştü bi baktım sosyal medya meme sallayan kızlara bakıyor inek gibiydi onların memesi
- Cinsel Yaşam konusunda 921 cevap paylaştı.
+1 yılEski sevgilin tam bir pislikmiş
26 Yorumla
- +1 yıl
Vajinan elime gelmiyor ne awq? Kendi penisi çok mükemmel sanki. Bütün kızlar onlara vermek istiyormuş gibi özgüvenli olmaları o kadar çirkin ki
Soran+1 yılKendisi ztn 170 boyunda bana kısa diyordu tıpsızdı beni begenmıyodu yanımda kızlara bakıyordu teli full kızlarla doluydu
- +1 yıl
Al işte karakter yoksunu dlyrk. Sen de buna müsamaha gösterme sakın. Seni en ufak bir şeyde üzecek insana s*ktiri çekeceksin. Hayat üzülmek için fazla kısa
Soran+1 yılHaklsn cok sağol ❤️
- +1 yıl
Rica ederim ❤
Gizli Üye(36-45)+1 yılSiz erkekleri boyu kısa, s.. ki ufak diye gömüyorsunuz da, erkekler memenize laf edince niye alınıyorsunuz?
016 Yorumla
Soran+1 yılBen boyu kısa oldgu halde Bı Kez bile ezmedm onu hıc
Soran+1 yılHatta Tıpsız oldgu halde senı cok begenıyorm dedim yakısıklısın dedm o ise bana boyun kısa dedi güldü memen kucuk amin kcuuk dedı
Cevap sahibi+1 yılA. m görmemiş adama verirsen böyle olur.
Soran+1 yılAynen kimseyle yatmadım daha önce dedi
Cevap sahibi+1 yılDeğer bilen bulup onunla yap sende. Ufak memenin değerini bilmemiş denyo.
Soran+1 yılUfak deıl Dı memem gayet dolgun Du ama sarkan inek memesi nı buyuk buluyor
Cevap sahibi+1 yılKusasım geldi sarkan ne yaaa. Avuca gelsin dik olsun mis gibi. Hatunda herşeyin ufağı makbul.
Soran+1 yılAynen oyle ama iste kekkoydu ne dıyeblrm
Cevap sahibi+1 yılKeko seversin demekki. Yalayıp kıvrandıracak adamları değilde kekoları seçiyorsunuz.
Soran+1 yılSevmiyorum
Cevap sahibi+1 yılNasıl buldun o zaman kekoyu? Şahinci apaçi olduğunu bile bile.
Soran+1 yılAbimin arkadsıydı
Cevap sahibi+1 yılİyi cesaret abinin arkadaşıyla
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılBaşına bela olmamış. Ucuz kurtulmuşsun
Gizli Üye(25-29)+1 yılSaçmalama kimsenin umurunda değil meme boyutunun bunu sorun eden tek sizsiniz
06 Yorumla
Soran+1 yılBenım karşıma kim çıktıysa aşagıladı
Cevap sahibi+1 yılMal mal erkeklerle olmuşsun ondandır iddasina varıp keko zeka seviyesi diplerde suçlu eğitimsiz kişilerdir sevgililerinde
Cevap sahibi+1 yılOnlarda takılıp geçmiştir sadece seninle
Soran+1 yılEvet..
Cevap sahibi+1 yılYanlış erkek tercihi yapmazsın artık umarım
Cevap sahibi+1 yılNeryee kayboldunn
+1 yılŞahsen öyle biri değilim öyle diyenlerede aldırış etme
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 579 cevap paylaştı. Ben avrupada yaşıyorum hersey inan ki burada harika bence nedeni nedir biliyor musun
07 Yorumla
Soran+1 yılNe
Soran+1 yılHaklsn
Soran+1 yılNe güzel valla kıskandım
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni aşığılayan sevgilin mi oldu
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKarşı tarafın hiç bir suçu yok sen aklı kıt keko SLK insanları hayatına alırsan bu sözleri daha çok duyarsın bence önce kendini sorgula seçimleri ni sorgula sen SLK patavatsız birini seçersen tabiki bu durumu yaşarsın çok normal
Soran+1 yılHaklsn ama nası anlcm ki dgoru ınsanı
Cevap sahibi+1 yılAklı kıt insanı anlamayacak ne var her türlü anarsın gerek konuşmasi gerek hal hareketleri kendini ele verir zaten ki bir SLK insan için kendini kötü hisetmen gerçekten komik ve tuhaf bir SLK yüzünden insan kendini suçlar mi çok saçma
Algı, cehalet ve kıymet bilmemek
10 YorumlaNeden biliyor musun çok mal insanlarla takılmışsın
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl🤣 Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDesene durum bu kadar kötü
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKüçük vajina kötü mü ki
19 Yorumla
Soran+1 yılHayır ama Türk erkekleri kötülüyor
- +1 yıl
Kucuk degil sekil onemli