Sorum ozellikle erkeklere. Bu kisiyle cinsel iliski yasamak istiyorum. Sizce bu kisiyi neden bu kadar arzuluyorum? Çok konusmadik etmedik beni yolda durdurdu instagramimi istedi o kadar. Ve arada karsilasiyorduk benim dikkatimide cekmiyordu. Bana duygularini acti heyecanliydi bende bir gece once ruyamda gormustum birinin bana duygularini actigini ama yirtip atiyordum. Daha once boyle seyler olunca evliyim diyiyordum bu kisiye verdim instagram adresimi kisa konustuk sonra konusma birden kesildi bulusmadan 3 ay sonra ben instadan istek attim konusmaya basladik 1 kere bulustuk 20 dakika kaldim yaninda onun disinda beni işten cikarken camda 2 dakikada olsa gormek istiyordu yolunu uzatiyordu kisacasi beni cok swcwcwgini hissettim o yuzdende ona karsi bu denli ilgi besledjm ama bitirdik o bitirdi uyumlu olacagimizi dusunmemis sonra ara ara yazip duruyor yazma diyiyorum arkadasca diyiyor gel diyiyorum gelmiyor git diyiyorum gitmiyor. Bana karsi ilgisi yok gibi ama neden gitmiyor ve neden benim bu kisiye bu denli arzu istegim olustu bilmiyorum. Hayatimda ikinci kisi ve pesimde de cok kisi var ama ben onu istiyorum ve bu kadar cok konusmadan tanimadan ve bu denli ona karsi istek, ilgi neden duyuyorum sizce. Bu yasima kadar kendimi korudum, sakladim dogru insana ilerle eşime ama bu kiside neredeyse o zincileri kiricam gibi o yuzden uzak durmaya calisiyorum yazmasini istemiyorum. Ama yazip duruyor acik acik konusayim mi
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
yolda durdurdu ve Instagram sordu sende hemen arzuladın vay beee
7 ay oldu hemende olmadi zaten ve cok acilan kisi oluyordu evliyim diyiyordum bu kisiye cok anlam yukledim sanirim. Bir gece oncede ruyamda gormustum birde bu kisi dengemide bozdu yazma diyiyorum yaziyor ne geliyor ne gidiyor oda yordu ve kafami karistirdi
geçmiş olsun sen aşıksın bu çocuğkla çok kısa zzamanda sevişirsin.. hiç düşünerek mastürbasyon yaptın mı
Evet ama neden asik oldum ki yani cok konusmadik 1 kere oturup konusamadik bile en son 20 dakika yaninda kaldim ama onunla konustugum zaman icinde col mutluydum karnimda kelebekler ucuyordu sonra bitirdi beni duragan bulmus sonra ara ara yazip duruyor
BENCE SEN ÇOK YALNIZSIN VE BİRİSİYLE AŞK YAŞAMAK İSTİYORSUN
Her anlamda cok yalnizim
yazsana konuşalım
Erk kisiligini gormus ve hayranlik beslemis olabilirsin
Kisiligini tam taniyamadim bile sadece bana karsi sevgisinin ilgisinin olabilitesi beni mutlu etti
Ondan bahsediyorum. Sana acilmasi seninle ilgilenmesi
Ama daha once cok oldu acilan evliyim diyiyordum herkesten uzak duruyordum
Yuksek bi zamanina denk gelmistur
Bazen insan böyle olur onu görünce aşırı sevişmek ister çekimine karşı koyamaz ama karaktersize denk gelirsen pişman olursun evlenmeden yanlış yapma
Ver kurtul
Oyle bir sey yapmam
Eninde sonunda yapacan. Ver kurtul.
Yapmam
Yaziyor goruldu bile yapmiyorum
Tamam. Yapınca haber ver.
açık açık konuş istiyorum seni de o zaman
Dedim bir tek seni istiyorum diye
ee o ne dedi
Yazdim ozelden size bakar misiniz
tamam
Fb mi istiyorsun