Bakire bir kızla ilk defa beraber olmak zor oluyor mu? O işi yaparken yani hemen olmuyor galiba
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yıldaha önce 2 defa yaşadım bu durumu sevgililerimin isteğiyle yaptım hiç acı çekmediklerini söylediler gayet rahat oldu ve devamında uzun uzun ilişkimizi yaşadık ama sonrasında maddi gelirler vs sınıf ayrımı durumları olup terk edildim iki kez uzun süreli ilişkilerim bitti hep bir daha da yaşamayı istemedim eğer ki iki kişinin uyumu yeterliyse zevkten başka hiç bir şey olmadığını gördüm
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
burada öyle abazalar var ki değil bekareti almak, gavura kılıç saplar gibi göbek deliğinden bile işlerini görürler. Çok korkunç şeyler dönüyo olm burada
14 Yorumla
Soran+1 yılDoğru maalesef ki… öyle mesajlar alıyorum ki harbi korkutucular
Soran+1 yılOnu da seven çıkar hahaha kuzenim kardeşim annem …. Bilmem ne yazanlar da var pislikler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
23Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılKimisine göre zor kimisine gore kolaydir. Cunku kendini sıkar stres yaparsan eger dar olan vajinan daha dar hale gelir ve icine girerken zorlanirsin heleki on sevismeyi kisa tutarsaniz islanmaniz az olursa daha zor bir hal alabilir. Ama tam tersi olurda on sevismeniz uzun olur kendinizi sıkmaz stres yapmayip alacağıniz zevki düşünürseniz daha güzel olur ve zevkin daha çok guzel hale gelir sonrasında kendi isteginle iliskiye girmek istersin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 798 cevap paylaştı.
+1 yılTahminimce acemilik olacagindan bi de ne olacagini kestirememekten olsa gerek endise duygusundan cekimserlik olabilir
06 Yorumla
Soran+1 yılKızda olur evet ama erkek az çok ne yapması gerektiğini bilmeli
- +1 yıl
Ben de kadinin uzerinden ornek verdim erkek uzerinden degil
Amma birsey unutulmamali ki erkek eger ki duygusallik icindeyse o seksten pek hayir gelmez incinmesin diye aklindakini de uygulamaktan hàyà edecegi tutar bi zevk vermez
Soran+1 yılEvet ama bence ilk seferlerde tam öyle olmalı incinmesin diye düşünüp nazik hareket etmeli hayvan gibi değil
- +1 yıl
Incitme korkusu insana olmayacak seyler yaptirir bu da kadini tatmin etmezse Kadinin fatkli seyker dusunmesine neden olabilir onu da erkek goze almak istemez
Sahsen Benim fikrim o an onu rahatlatacak sekilde opmeleri oksamalari uzun tutup Becerme aşamasinda yavas yavas baslayim hunharca zevkten gozleri donunceye dek sinirlari zorlama taraftariyim
Soran+1 yılValla kadınların ilk seferde hatta ondan sonraki 1-2 seferde pek zevk almadığını biliyorum alışana kadar arkadaşlarımın hepsi hep öyle söyledi
- +1 yıl
Oyledir de o yuzden diyorum Ben de kadin sekste mutlu olmali diye tatmin olmali bi sekilde ilkin de olmazsa ikincisinde ama mutlu olmali
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılÇekilecek dert değil tecrübeli birini isterim açıkçası
06 Yorumla
Soran+1 yılNeden öyle dedin
- +1 yıl
Ilkkez seks yapan kadınla zevk almak imkansız
Soran+1 yılBende tam tersini duydum çok dar olduğu için çok zevk alıp hemen boşaldıklarını duymuştum
- +1 yıl
İlk ilişkide hemen içeri girilmez hem. Hepsinin dar olduğunu kim. Söyledi. Darlık kisiden kişiye değişiyor penis genişte olabilir
Soran+1 yılDoğru. Of çok korkutucu bir olay gibi geliyor bana
- +1 yıl
Boyun ve kilo kaç sende
+1 yılTecrübeli biri için hiç sorun değil ve Bi kız icinde avantaj
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılO işi yapmak zor olmuyor da o işe ikna etmek bayağı zor oluyor 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılacele etmeden, usulüne uygun şekilde ve pozisyonda, hazırlayarak..
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. Kuralına uyarsan hiç fark etmez. Hemen girmeye çalışmayacaksın. Önce mükemmel bir oral
00 Yorumla
+1 yılyok bende bakırım hıc ellemedım bakıre bakır bence uyumludur
00 Yorumla
+1 yılBi kere oldu bu durum. İkna edene kadar canım çıktı 😂😂
00 YorumlaAynen öyle baya zor oluyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBakire ile olmak zor değildir ama yaşanabilseydi
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 866 cevap paylaştı.
+1 yılHemen olmaz, incitmemek lazim
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılBilgili kişiler basit bence.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. olurda sonrası baş ağrısı
00 YorumlaYani kısmen
00 Yorumla
+1 yılBirax sıkıntıları var tabi
00 Yorumlaalakası yok
00 Yorumla
+1 yılErkek zorlanmaz kız biraz acı çeker hepsi bu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bunu sana kim söyledi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZorluk yok olurken kız arkadaş ım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Olmaz tabiki
00 Yorumla
+1 yılZevki ayrı ama.
03 Yorumla
Soran+1 yılGecen gün bir çocuk bir daha asla bakireyle olmam dedi bende daha zevkli diye biliyorum ama bazı erkekler işi bilen kıx istiyor yatakta
Soran+1 yılDarlık falan bazılarının umrunda değil
- +1 yıl
Sen bakire misin
- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılzor felan degıl
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım