Birisi bakire ya da değil. Ne fark eder ki? Yani anlamıyorum anlamaya çalışsam bile anlamıyorum. Ne fark eder ki yani?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılÖnemli tabi! Bazı erkekler önemsiz dedikçe (önemsiz diyenlerin amacı genelde yatağa atmak) kızlar daha çok kuduruyo. Ve kimse eşinin başkasının geçmişte altından geçmesini istemez bence, hayal etmesi bile kötü. Sen annenin farklı geçmişte erkeklerle birlikte olduğunu bilsen, hâla ona aynı gözle bakarmısın?
129 Yorumla- +1 yıl
Tabiki yani fark ne?
Cevap sahibi+1 yılHerkesi kendin gibi görmücekmişim demekki! Sendeki genişlik uzayda yok, içine alabildiğin kadar al sen.
- +1 yıl
Yani bence bunun bir farkı yok. Bir kadın neden hayatı boyunca sadece 1 erkeğe ait olmalı?
Cevap sahibi+1 yıl1 erkekle Olmalı demiyorum, isterse 100 kişiyle birlikte olsun ama bakire isteyen birine saygı duyucak. Eğer bakire isteyen birine laf ederse (genelde buna karşı çıkanlar motor oluyo) cevabını alıp yerine oturur, oturmaya alışmıştır zaten o.
- +1 yıl
Yani bakire isteyene saygı duymak zor ama ben her türlü insana saygı duyarım. Ama onların da bana saygı duyması gerek
Cevap sahibi+1 yılNeden bakire isteyen saygı duymak zor? Onlar sana saygı duymaz çünkü senin hem cinslerin onları çok yüceltiyo.
- +1 yıl
Benim için zor. Senin için de bana saygı duymak zor ola bilir
- +1 yıl
Beni hem cinslerimle yargılaya gerek yok
Cevap sahibi+1 yılSeni yargılamadım, genel konuştum. Uzun lafın kısası bekaret birçok erkek için önemlidir, önemsiz diyenlerin yaşı genelde 30'u geçim, çevresinde bakire kız bulamıyacağının farkında olan, geneli çirkin, yatağa atma amacı olan boyun eğmiş erkekler ( tabi bunlara erkek denirse) dir. Bugüne kadar bakireliği önemsemiyen 2 kişiye denk geldim, ikiside ünüversite okumuş ve tek amacı kadınlarla yatmak olan insanlardı.
- +1 yıl
Ama ben bu devirden çok bakire istemeyen erkek gördüm. Çünkü bu devirde insanlar daha reşit olmadan ilişkiye giriyorlar. Ben hatta yurtdışında yaşıyorum burada böyle şeyler daha çok. İnsanlar çok normal kabul ediyorlar
Cevap sahibi+1 yılOrası yurt dışı, burası TÜRKİYE! Çok iki yüzlü insan var...
- +1 yıl
Yani yaşadığın yer önemli diyorsun
Cevap sahibi+1 yılTabi ki. Yaşadığın yer ve çevrem önemli. Buna önem verilmeyen bir Çevre bulunursa, bakire olmayanlarda rahatlayabilir belki.
- +1 yıl
Ama konu çevre değil konu biziz. Çevreyi oluşturan kim? Biz. Yani insanlar. Her insan gerçekten insan olursa çevremiz değişir, çünkü çevre aslında biziz
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle. Ama her insane aynı değil, farklı düşünceye sahip kişilerde var. Adam buna önem veriyosa değiştiremezsin, belki ilerde çocuğu farklı düşünür bu konuda.
Cevap sahibi+1 yılSen neden bu konuyu bu kadar dert ettinki. Herkes senin gibi düşünmek zorunda değil dimi? Eğer önemliyse önemli, değilse değil.
- +1 yıl
Yani başka birisi için önemliyse, bir şey diyemem saygı duymak gerek ama sadece nedenini merak ettim
Cevap sahibi+1 yılEğer istersen anlatırım ama biraz kaba olabilir. Tercih senin, istiyomusun?
- +1 yıl
Tamam anlat
Cevap sahibi+1 yılGa*vatları ayrı tutuyorum çünkü onların anelerine'de eşlerine'de bütün köy halkı girip çıksa sorun etmezler.
Cevap sahibi+1 yılKimse eşinin, başkasının spermini yutmuş, başkasına sa*kso çekmiş, başasının altına inlemiş ve arkadaş ortamında meze ve mastürbasyon malzemesi olmuş birisiyle evlenmek istemez. Bekarken batı insanlarına ayak uydur, evlenirken'de geleneklere sıkıkı bağlan! Yok öyle. Tabi kızlat bunu bildiği için çoğu hadi ordan ve arkadan yapıp bakire kalıyo ö
Cevap sahibi+1 yılKendimi, bu tarz kadınlarla evlenen erkeklerin (g*avatların) yerine koyunca miğdem bulandı. Aklı selim bir erkek ne böyle bir eş ister ne de böyle bir kadını çocuklarının annesi yapar. Ve genelde böyle kadınlarla evlenenlerin yaşı 30'u geçik olur.
- +1 yıl
Anladım ve saygı duyuyorum. Ama bence aslında önemli olan iki insanın bir-birini sevmesi. Yani evlenip boşanmış birine çok aşık olsan evlenmez miydin?
Cevap sahibi+1 yılBakire olmayanların en çok söylediği cevap. Dul kadınla evlenilir tabi, nede olsa evlilik öncesi yapmadığını varsayarız.(yapmışsa'da adamın haberimiz olmaz zaten). Ama günümüzdeki dul kadınlar çok beter, boşanır boşanmaz onlar bunla yatmaya başlıyolar. Aptal bir erkek gördüğü zaman, kocamdan sonra kimse olmadı derler. Yani dul bi kadınla evlenmek biraz riskli.
Cevap sahibi+1 yılŞu klavye yazdığım yazıyı bozuyo maalesef.
Cevap sahibi+1 yılKendisi bozmuş, tecavüz edilmiş veya dul kadınlara bir sözüm yok. Ama evlenmeden önce bu işleri yapmış ve motor olmuş biriyle evlenilmez.
Cevap sahibi+1 yılGenelde bizim derdimizin zar ve kan olduğunu düşünüyolar ama öyle değil. Asıl mesele bir erkeğin, bizden önce o bedene dokunması.
- +1 yıl
Bir az kaba ola bilir ama istediğiniz bir kadına ilk sizin dokunmuş olmanız. Siz erkekler önemli olmak istiyorsunuz. Bir kadının size ait olmasını istiyorsunuz. Yani her şeyde ilk olmak
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle. Onun her anlamda ilki ve sonu olmak ister düzgün bir erkekl
Sen bir erkeğin her anlamda ilki olmak istemez miydin? maalesef kızların çoğu bir erkeğin ilki olmak ıstemıyo okuduğum kadarıyla. Sen adamı böyle yüceltirsen, oda seni obje yerine koyup bakire birini ister. maalesef kızlar için rahat erkekler, onlar için peygamber gibi.
En İyi Cevaplar
+1 yılBen hayatım boyunca hiç bir kıza el sürmediysem, evlendiğimde ilkkez bir kadına dokunacaksam ondan da aynı şeyi beklemek hakkımdır. Böyle bir erkeğe 'bikirit zihindi ilir' gibi saçma bir argüman sunamazsın...
Yok eğer erkek kırk vajina üstünde fındık kırdıysa, kız da kırk billur yalamış olabilir. burada da erkek susup oturacak.10 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılİnan bunu bende anlamıyorum herşeyi yapıyolar ama zar saglam kalcak
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 711 cevap paylaştı.
+1 yılOnu bende anlamis degilim
12 Yorumla- +1 yıl
Hayir namusu bacak arasinda degil beyinde aramak gerektigini ne zaman anlicaz merak ediorum. Bir kadin bakire olabilir ama arkadan yemedigi kalmaz isterse yeter ki kadin yaomak istesin
- +1 yıl
Evet yani bence de böyle
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
15Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBenim için hiç önemli değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiri baskasinin altinda inlemis.
Öteki kendini saklamis.
Arada ahlak ve edep farki var.
13 Yorumla- +1 yıl
Yani yine başladı bu namus kavramı 21 yüzyıldayız ya bu nasıl düşünce
- +1 yıl
adam müslüman belki dini kaideler değişiyor mu ? sen müslümansan en azından ben bir günah işledim kendim gibi birinin beni severse kabul etmesi gerekir demen lazım ama belli ki sende iman yok
Cevap sahibi+1 yıl@Gonca_hilal Allah razi olsun
Gizli Üye(18-24)+1 yılBenim için önemli değil ama aileme göre önemli ve bu sanki suç gibi tabi bu da beni etkiliyor fazlasıyla
04 Yorumla- +1 yıl
Yani benim için de sorun değil hatta çok önceleri bakire olarak bilmesinler beni diye kendi zarımı bozmuştum
Cevap sahibi+1 yılKaç yaşında yaptın bunu
Bendeki aile şeyini bi çözebilsem yani psikolojik olarak suçluluk duygusu var- +1 yıl
12-13 galiba
Cevap sahibi+1 yılHmm bende 17 18
+1 yılGünümüzde artık buna takılan yaşamasın gerçekten her şey yaşanıyor ve yaşayanlar memnun
00 Yorumla
+1 yılBenim için önemli çocuğum oradan çıkacak :D önemsemeyen de var yani herkesin fikri kendine tabi
00 Yorumla
+1 yılBakire demek namus Demek ki namussuz birini sadece namussuz bir erkek alır namuslu biri de namuslu biri alır O kadar basit fazla konuşmayız siz
018 Yorumla- +1 yıl
İnsan namus için değil mutlu olmak için yaşar
- +1 yıl
Tamam s... ktr git ver herkese
- +1 yıl
İstersem veririm sana ne
- +1 yıl
Doğru namus senin
- +1 yıl
Namus diye bir kavram nereden çıkmış hiç anlamıyorum yani nasıl yarandı
- +1 yıl
Haklısın reyis hadi banada ver 1 tur
- +1 yıl
Sg bee brn böyle zihniyetde insanla aynı oksijeni bile almak istemem
- +1 yıl
Şaka yaptım la
- +1 yıl
Ama ben gayet ciddiyim
- +1 yıl
Bugun bi kız gördüm çarşıda aynı sana benziyodu
- +1 yıl
Beni gördün mü bana benzesin?
- +1 yıl
Hayır görmedim
- +1 yıl
O zaman bana benzediği nereden çıktı
- +1 yıl
Tahmin etmiş olamaz mıyım
- +1 yıl
Hayır. Bilim insanları tanıman en az 6 ay sürer diyor
- +1 yıl
Banane ya bilim insanlarından
- +1 yıl
Bilim insanı demedim. Dedim ki, bilim bir insanı en az 6 ayda tanıya bilirsin bunu dedi
- +1 yıl
Enteresan
+1 yılHiç bilmiyorum önemi ne?
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen
+1 yılBence önemli degil
12 Yorumla- +1 yıl
Bence de
- +1 yıl
Çok sacma erkeklerde de olsaydı keşke görseydim öyle diyenlerin cogunu
Namus için adam öldürür başkasının namusuna göz geçiririz elhamdülillah müslümanız
12 Yorumla- +1 yıl
Allah'ım ya bu nasıl düşünce. İnsan mutlu olmak için yaşar namus için insan öldürmek Müslümanlık mı oldu şimdi yani. Allah senden namusun hesabını belki sormaz ama insan öldürmek büyük bir şey bunun hesabını sorar
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Nahmus iki bacak arasında değil
02 Yorumla- +1 yıl
Evet
+1 yılTemiz olmak farkıdır.
01 Yorumla- +1 yıl
Heleki adam temiz bir bakirse, temiz bir bakire istemeye hakkı vardır. Neden başkasıyla yatmış birisini alsın ki.
+1 yılBence önemli o bekaret erkek için ciddilik kapısı
00 YorumlaBirisi patlak diğeri degil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇünkü kızlar yedikleri haltı unutmuyor.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Geri kalmışlar maalesef
00 Yorumla
+1 yılHerkesin girdiği yere ben girmem kardeş
00 Yorumla
+1 yılDar görüş
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılKafa meselesi
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım