Kocam sadece delice seks yapmayı biliyor odunlukta bir numara 0 romantiklik düzelmez mi bu adam
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Yani oturup konuşmanız gerek bunun için tabi adam hala ısrar ediyorsa bu şekilde ayrılmak en iyisidir
Bu ilişki bu evlilik böyle devam edemez sadece cinsellik için evlenmiş resmen senin ile
Evlilik dediğin eşin ile bir arada ilgili saygı göstermektir evlilik böyledir sadece cinsel hayat değil20 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 391 cevap paylaştı.
+1 yılAynalama taktiği yap iş görür. Evde onun sana davrandığı gibi davran. Aynısını yap. Kavga ettiğinde de onun yaptığı gibi yap. Sorunu çözmek isteyip konuşmak isteyince de ona "Senin bana davrandığın gibi davranıyorum" de.
40 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılburada asıl sorun adamın odun olması değil ki asıl sorun sizin evliliği filmlerdeki gibi sanıp beklentinizi yuksek tutmanızdan kaynaklanıyor evlilik umduğunu değil bulduğunu yeme sanatıdır 😂
131 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
34
Cevap
116Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 408 cevap paylaştı.
+1 yılO odundan bende de vardı değişiyor severek değiştirebiliyorsun. Seksi bile sert ve sıfır duygu seviyordu severek , duygu ve hard karıştırarak değiştirdim.
114 Yorumla
Soran+1 yılBı kaç tüyo almam lazım 😬
O'dun modun hikayeleri bağzı kadınlar tarafından dile pelsek edilen cümlelerdir.
ODUN.. ne kaba bir tabir.. Bu terim bir de hayat arkadaşı için kullanılıyor. Can yoldaşı, Çocuklarının Babası.. Acı gün, Tatlı tatlı gün hikayesinin baş aktörü için..
Odun'un, odun olma hikayesi vardır.. Hiç bir ağaç hemen odun olmaz.. Ağaçların odunluk evresine erişmesi zaman alır.. Ve tavsiyem, odunluk evresine giden yolda, ODUN diyenin rolü... Ne kadardır.. Çuvaldızdan önce... İĞNE...
ODUN.. ve ayrıca bu cümleyi NASIL tastik eder Erkekler Cenah-ı?
Bi'de Enişteyi dinlesek.. ?
00 Yorumla
+1 yılNerden buluyorsunuz bu hödükleri. Evlilik 100 % cinsellik değildir. 50% cinsellik 50% saygı sevgi iyi anlaşmadir
70 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 896 cevap paylaştı. Çan cıkmadan huy çıkmaz seni değiştirir huyunu değişmez
50 Yorumla
+1 yılHiçkimse düzelmez, değişmez vs vs…odunluktan kastınız sadece romantizm mi? Saygı ve sevgi açıdan tavrı nasıl size?
20 Yorumla
+1 yılRomantizm her insan için aynı değere sahip olmak zorunda değil. Romantizm yok demek odunluk anlamına gelmiyor bana o yüzden de cinsellik süperse bence biraz ikame kabul edilebilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBenim erkek arkadaşım da odun. Sanırım beklentimi düşürmem gerekecek
513 Yorumla
Soran+1 yılEvlenince dahada oduna dönüyorlar bunu anladım
Cevap sahibi+1 yılGözüm korktu şu an
- +1 yıl
Korkmaya nolcak
Cevap sahibi+1 yılYorum yapılıp bildirim gelince o günleri hatırladım.. kendisiyle ayrıldık
- +1 yıl
Sağlık olsun kurtulmuşun
Cevap sahibi+1 yıl@avukatıyımm0640 öyle oldu sanırım
- +1 yıl
Bence tanışalım ☺️
Cevap sahibi+1 yıl@avukatıyımm0640 sebep
- +1 yıl
Sevgili var mı senin
Cevap sahibi+1 yıl@avukatıyımm0640 yoo
- +1 yıl
Benimde yok o yüzden tanışalım
Cevap sahibi+1 yıl@avukatıyımm0640 çok mantıklı 😂
+1 yılkonuşmanız lazım sadece cinsellik yapmak iyi değilmiş yani seninle başka şeyler yapmıyor mu
30 YorumlaBekarken düzeldi düzeldi yoksa beter olur amma düzelmez
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen beklentilerini dile getirdin mi konuşmayı dene yine de degismiyorsa yapacak bir şey yok diğer konuda da dayanamıyorum demişsin demekki tatmine ulaştırıyor seni o zaman da şikayet etmemelisin fazla...
10 Yorumla
+1 yılİpleri biraz eline alıp yönlendirmeyi deneyebilirsin
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 483 cevap paylaştı. İğrenç yaa otur konuş ya da cinsellikte soğuk ol sende
21 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılEvelenmeden önce gözleriniz nereye bakıyordu ise, hala o tarafa bakın, boşverin, çok ta tın yani. Düzelse ne düzelmese ne. Asıl sorun sensin...
00 Yorumla
+1 yılasla düzelmez kadınlar da ilgiyi dışarıda arar böyle adamlara (!) hiç acimiyorum bana gelen evli kadınlara da ilgiyi seksi ben gösteriyorum
00 Yorumla
+1 yılMaalesef ikisini de yapmayanlar da var, neyse sana gelecek olursam bir miktar onun gibi davranmanı önerebilirim belki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılDüzelmez. Hatta giderek daha da odunlaşır, sen zevkini yaşadıgın şeyleriyle mutlu olmaya bak :/
00 Yorumla
+1 yılİnsan neyse odur.
Düzelmez sadece az biraz bak dikkat et “az biraz” diyorum değişir.
O da çabalarsa00 Yorumlasadece seks yaparak hayat mı geçer. insanın seks dışında başka ihtiyaçları da vardır. üzgünüm hödük birini almışsın ve huylu huyundan vazgeçmez
00 Yorumla
+1 yılSiz nasıl odun gibi insanlara katlanabiliyonuz la 😂 bön bön bakıp yapılan espriyi bile anlamıyolar cidden katlanılmaz.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 398 cevap paylaştı.
+1 yılRomantik erkek yoktur, can sıkıntısından icat çıkartarak çıtayı kontrolsüzce yükselten erkekler vardır 😂
00 Yorumla
+1 yılSeks esnasında romatik mi? Bence bu da önemli bir soru :)
10 Yorumla
+1 yılDüzelmez. Seni 2 yönlü sevmesi lazım. Hem seks için hem sevgi için
10 YorumlaDüzelmez... Yontmak gerekli... Mahrum bırakmak ve yalvartmak gerekiyor
10 Yorumla
+1 yıl
Genç ise bi umut, değilse geçmiş olsun bacım
Odun odundur12 Yorumla- +1 yıl
Kütük hani tarafdan okursan oku her zaman kütüktür. Bir insan 7 sinde neyse yetmişinde de aynıdır.
- +1 yıl
Orası öyle
Odunlukta çok mu iyi seks yapıyor?
Ben anlamadım galiba durumu...10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılDüzelmez sadece yapar sen zorlarsan da sadece seks kcicn romantik olur o da senin zoruna gider yani sanki parayla rüşvet ile seks gibicunkj normalde olmayacak sadece seks için işini görmek için olacak
00 YorumlaKocan da olsa seni sadece cinsel obje gibi kullanıyor.. belli
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir kadın olarak eşin, hayat arkadaşın, yol arkadaşın, çocuklarının babası için "odun" tabirini kullanıp onu sosyal medyada gıyabında küçük düşürdüğünden kendinden UTANMALISIN.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 604 cevap paylaştı. mümkün değil düzelmez. çünkü onun yaşam sitili bu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 448 cevap paylaştı. İşsiz mi? Bu pahalılıkta, bu savaş ortamında nasıl delice seks yapılıyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Biraz yol yordam öğretirsen kalın kafalı değilse duzelebilir
00 YorumlaHiç mi bir ışık yok, seks yaparken dahi mi bir incelik ne bileyim bi tavlama?
00 Yorumla
+1 yılİnsan yedisinde neyse yetmişinde de odur o yüzden bir şey bekleme.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılOnu biliyorsa şükret ozaman odun dan ancak kazma sapı. olur ama yine odun dur
00 Yorumla En azından dua et seks yapmasını biliyormuş bari ya onu da bilmeseydi😂
00 Yorumla
+1 yılHayır boşuna kasma ileride seks mevzusu da olmayacak.
00 Yorumla
+1 yılYontarsın belki de çok kabasını almışsın be ablacım.
00 Yorumla
+1 yılO düzelmiyorsa düzgün bulacaksın benimde eski karım aynı idi
00 YorumlaEşeğe altın semer vur. Eşek, yine aynı eşek :)
00 YorumlaÖküzle evlendiğini fark edenler kulübüne hoş geldin nasılsın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılOda bişey ya onuda yapamassa hiç cekilmezdi bnce😃
00 Yorumla
+1 yılBiraz zor düzelir Ama ona romantikliği senin öğretmen gerekiyor
00 YorumlaAhh yam bir hayvannolmalı yatakta. Böyşesini bulmuşsun romanyizm mi arıyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim sevgilim de aynı böyle asla değişmedi ve değişeceğine inanmıyorum o yüzden ayrıldım. Sende maden evlendin alışsan iyi edersin.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAynı ben, ama ben duygusal ve romantik davrandım karşılık bulamayınca odunluk ve seks yapmaya başladım:):):)
13 Yorumla- +1 yıl
Esin şikayet ediyor mu acaba 😀
Cevap sahibi+1 yılEtmez olur mu canavarsın dior ben canavar gbii ses çıkartıyorum gülüyoruz 😂
- +1 yıl
Bişey soracm yazsana
Gizli Üye(25-29)+1 yılkendine mükemmel bir sosyal hayat inşa et o da dahil olmak isteyecektir
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 615 cevap paylaştı. Oduna marangoz gerek. Marangoz olabilirsen neden olmasın 🤣
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılŞimdiye kadar düzelmedi ise zaten düzelmez.
Sen onu sadece seks makinesi olarak gör, başka yapacak bir şey yok.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEsin sadece icine girip cikiyor sonrada bosalip seninle ilgilenmiyor mu. Herhalde giris gelisme cok yok sonuc odakli
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 646 cevap paylaştı.
+1 yılGeçmiş olsun alırken baktırman lazım dı onun kanında talaş geziyor demek ki imkansız gibi bişey
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 787 cevap paylaştı. En azından seks biliyor yiyin için seks yapın o zaman
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOnu da gir çık boşal döngüsünde yapıyor sen seks sanıyorsun
00 Yorumla
+1 yılZamanla konuşarak düzelt, düzelmezse yapacak bişey yok devam et evliliğe yuvanı yıkma, boşanıp ne yapcaksın hiç yoktan iyidir
10 Yorumla
+1 yılyok ben mesala cok romantık olurum sevdıgıme deger verırı onunlan herseyı yapmayı planlarım hersey esıtlıktır ama ne yazaııkı sevgılımız yok
00 Yorumla
1 yılKafana gore takil gitsin seks sekstir benim dedemin bi lafi var
00 Yorumla
+1 yılSeninde arada bir basın ağrısın nasıl düzelecek bak
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılbaştan bunu bilip evlenipte düzelmesini beklşeme
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılOhhh iyi yapiyor sksin ebeni hakediyorsun kezo adam olsan zaten adam gibi biriyle evlenirdin
00 YorumlaBenim eşimde odun 20 yıldır düzelmedi yine sexste iyimiş benim eşim sexstede odun
12 Yorumla- +1 yıl
😝
+1 yılböy le hayvan lar la olursanız böy le olur. peşinizden koşa cak adamlarla olun
00 Yorumla- Devamını Gör (90)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Evlilikte daha da odun olan koca düzelmez mi, sadece seks yapmayı biliyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Erkekler, kadınlar gibi bir olayı veya olguyu bütünüyle ele almazlar. Önce bildikleri sorudan başlarlar genellikle. Kendisi şu an sizi en mutlu edebildiğine inandığı saha da maksimum eforla mücadele ediyor. Başka alanların da olduğunu görmesi biraz zaman alabilir. Sabır diliyorum size şimdiden.
doktor utandın galiba cevap vermedin 😜