Arkadaşlar sevgilimle birlikte olurken oral seks yaparken ya da başka şeylerde çok sert oluyorum ama içine girdiğimde kaybediyorum sertliğimi… Niye böyle oluyor?
Güncellemeler
+1 yıl
Ne bileyim hocam sertken içine girince öyle olunca mal gibi kaldım kötü hissettim kıza karşı
Oral yapılırken çok sertleşiyorum ama ilişkiye başlayınca ereksiyonu kaybediyorum. Neden?
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
2
Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kendini o bölgeye odakla yani sevgilinin cinsel organına odakla oraya girmeye istekli ol sanırsam oral yapılınca çok zevk alıyorsun sonradan gireceğin zaman çok odaklamıyorsun kendini hani orayı iste arzula başkada bir açıklama bulamıyorum
Yoktur ya heyecan olabilir ya da oraldan sonra uzun süre ön sevişmeye devam etmişseniz sertliği azalmış olabilir ama dediğim şekilde yapın sevgilinizin cinsel organını arzulayan istekli olun şartlayın kendinizi sert kalır ilk deneyimleriniz ise normaldir
İlkse gayet normal birde gizli saklı yapmışsınız yani oraya odaklanmamışsınız aklınız hep kapıda ya da başka yerlerde olmuş yakalanma konusundan tamamdır şimdi çözdüm meseleyi
Aklınız farklı yerde olduğu için sertlik azalmıştır sağa sola bakmışsınız odaklanamadınız ondan ötürü sizin yerinizde olsam müsait bir ev olursa kendinizi odaklanarak tekrar deneyin farkını görürsünüz
Rica ederim olur onlar ilk deneyim heyecan ve yakalanma korkusu etken olmuş sonuçta bir insan odaklanamadığı ya da aklı farklı yerlerde olduğu zaman ister istemez sönebilir yani bu gayet normal bir şey eğer keyif ve zevk almak istiyorsanız müsait bir yer bulun böylelikle hiçbir problem yaşamazsınız
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kendini o bölgeye odakla yani sevgilinin cinsel organına odakla oraya girmeye istekli ol sanırsam oral yapılınca çok zevk alıyorsun sonradan gireceğin zaman çok odaklamıyorsun kendini hani orayı iste arzula başkada bir açıklama bulamıyorum
Bi problem yoktur dimi hocam?
Yoktur ya heyecan olabilir ya da oraldan sonra uzun süre ön sevişmeye devam etmişseniz sertliği azalmış olabilir ama dediğim şekilde yapın sevgilinizin cinsel organını arzulayan istekli olun şartlayın kendinizi sert kalır ilk deneyimleriniz ise normaldir
Evet ilk hocam, bi de gizli saklı yapılan bi şeydi yakalanma korkusu vs.
Psikolojik ilaçlar ya da sigara çok tüketiyorsanız yeni yeni deneyimliyorsanız vs bunlarda etkendir ama alıştıkça sertleşir
İlkse gayet normal birde gizli saklı yapmışsınız yani oraya odaklanmamışsınız aklınız hep kapıda ya da başka yerlerde olmuş yakalanma konusundan tamamdır şimdi çözdüm meseleyi
Aklınız farklı yerde olduğu için sertlik azalmıştır sağa sola bakmışsınız odaklanamadınız ondan ötürü sizin yerinizde olsam müsait bir ev olursa kendinizi odaklanarak tekrar deneyin farkını görürsünüz
Aynen hocam ben de öyle düşündüm ama yine de endişelendim işte, bi sorun var sandım
İlk olduğu içinde ayrı yani onun da etkisi olur sağlıksal olarak herhangi bir probleminiz yok kafanız rahat olsun
Teşekkür ederim dostum :)
Rica ederim olur onlar ilk deneyim heyecan ve yakalanma korkusu etken olmuş sonuçta bir insan odaklanamadığı ya da aklı farklı yerlerde olduğu zaman ister istemez sönebilir yani bu gayet normal bir şey eğer keyif ve zevk almak istiyorsanız müsait bir yer bulun böylelikle hiçbir problem yaşamazsınız
Derbi maçı vardı inan ki maça daldım kız arkadaş iyice süslenmiş açık giyinmiş hiç kalkmadı bile ama normal zamanda görsem dimdik olurdu 😂😂😂
Ahahahahsjs çok haklısın dostum ben de öyleyim 😂😂
😂😂😂
Ama açık söylemek gerekirse oral seks bambaşka dostum ya 😂😂
Evet güzel kim sevmez ki 😃
😂
Orale şartlandın.
Bi sorunum yok dimi hocam?
Ne sorunu olacak? Herkes senin gibi. Ağız seviyorsun belli. Benim gibi.
Ne bileyim hocam sertken içine girince öyle olunca mal gibi kaldım kötü hissettim kıza karşı
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!