Güncellemeler
+1 yıl
Ne bileyim hocam sertken içine girince öyle olunca mal gibi kaldım kötü hissettim kıza karşı
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kendini o bölgeye odakla yani sevgilinin cinsel organına odakla oraya girmeye istekli ol sanırsam oral yapılınca çok zevk alıyorsun sonradan gireceğin zaman çok odaklamıyorsun kendini hani orayı iste arzula başkada bir açıklama bulamıyorum
Bi problem yoktur dimi hocam?
Yoktur ya heyecan olabilir ya da oraldan sonra uzun süre ön sevişmeye devam etmişseniz sertliği azalmış olabilir ama dediğim şekilde yapın sevgilinizin cinsel organını arzulayan istekli olun şartlayın kendinizi sert kalır ilk deneyimleriniz ise normaldir
Evet ilk hocam, bi de gizli saklı yapılan bi şeydi yakalanma korkusu vs.
Psikolojik ilaçlar ya da sigara çok tüketiyorsanız yeni yeni deneyimliyorsanız vs bunlarda etkendir ama alıştıkça sertleşir
İlkse gayet normal birde gizli saklı yapmışsınız yani oraya odaklanmamışsınız aklınız hep kapıda ya da başka yerlerde olmuş yakalanma konusundan tamamdır şimdi çözdüm meseleyi
Aklınız farklı yerde olduğu için sertlik azalmıştır sağa sola bakmışsınız odaklanamadınız ondan ötürü sizin yerinizde olsam müsait bir ev olursa kendinizi odaklanarak tekrar deneyin farkını görürsünüz
Aynen hocam ben de öyle düşündüm ama yine de endişelendim işte, bi sorun var sandım
İlk olduğu içinde ayrı yani onun da etkisi olur sağlıksal olarak herhangi bir probleminiz yok kafanız rahat olsun
Teşekkür ederim dostum :)
Rica ederim olur onlar ilk deneyim heyecan ve yakalanma korkusu etken olmuş sonuçta bir insan odaklanamadığı ya da aklı farklı yerlerde olduğu zaman ister istemez sönebilir yani bu gayet normal bir şey eğer keyif ve zevk almak istiyorsanız müsait bir yer bulun böylelikle hiçbir problem yaşamazsınız
Derbi maçı vardı inan ki maça daldım kız arkadaş iyice süslenmiş açık giyinmiş hiç kalkmadı bile ama normal zamanda görsem dimdik olurdu 😂😂😂
Ahahahahsjs çok haklısın dostum ben de öyleyim 😂😂
😂😂😂
Ama açık söylemek gerekirse oral seks bambaşka dostum ya 😂😂
Evet güzel kim sevmez ki 😃
😂
Orale şartlandın.
Bi sorunum yok dimi hocam?
Ne sorunu olacak? Herkes senin gibi. Ağız seviyorsun belli. Benim gibi.
Ne bileyim hocam sertken içine girince öyle olunca mal gibi kaldım kötü hissettim kıza karşı
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!