Hangi "ayıplar" aslında ayıp değildir.
Mesela;Kadının istekli olması ve bunu söylemesi ayıp değildir
Hangi "ayıplar" aslında ayıp değildir.
Mesela;Kadının istekli olması ve bunu söylemesi ayıp değildir
İkili ilişkilerde ayıp olmaması lazım. Ne sevdigini, nasıl sevdigini, neyi sevmedigini, fantezilerini paylaşması lazım ki sonra benim herif kütük ya da benim hatun yan gelip yatan diyip sitem etmesinler.
Tabi toplumu rahatsız edecek hal ve haraket tavırlar ulu orta ilişkilerde biraz ayıp özgür bir ülke diyipte b*kunu çıkarmaya hakları yok. Ayıp ozaman ayıp olur. Başkalarının gözü önünde, ahlak ve etik toplum kurallarına aykırı davranarak.
Kadının ya da erkeğin her türlü isteği arzusu ayıp değildir, inlemeler çığlıklar, haykırmalar ayıp değildir, yatakta ayıp diye bişey yok, kadın dediğin yatakta o.. r... spu olacak, olacakki o erkeğin gerçekten ayıp etmesinin önüne geçsin😂
Cevap
33Cevap
Başkalarının görebileceği şekilde bir cinsel ilişki yaşamak kesinlikle ayıptır hemde çok büyük ayıptır
Belki millet ifşa seviyor 😂😂
İsteyen canlı yayında açar. Ben sevmiyorum
Peki.
Bence bazı çizgiler olmalı yani bir insanın kendine saygısı varsa bunları yapmaz. yani grup gibi. ama bunların dışında saygılı olunduğu sürece ayıp yok
O saygısızlık değil midesizlik. O başka boyut ya ikili ilişkiler içinde.
Evet katılıyorum midesizlik ve iğrençlik
Normal şartlarda ayıp diye nitelenen birçok şey, ilişki esnasında ayıp değil hatta normal ve olması gereken şeylerdir..
Tiksinilen çoğu şey de zevkli hale geliyor.. Ayıp, utanma, çekinme ne kadar az olursa alınan haz da o kadar fazla olur..
İlişki de ayıp görülen her şey aslında çok ayıptır
Güzeldi
Ona ayıp buna utanırım diyen kim olduysa o ilişkinin sonunda kopmuşumdur
Ayip olmamali tabi. Bicok erkek esinin yatakta tutucu olmasindan sikayetci. Ama kadinlarda onu yaoarsan, bunu soylersem hakkimda kotu dusunur diye korkuyor. Boyle dusunmeye itende aslinda erkeklerin tutumu. Hem yatakta bacım. pu olsun isterler hemde oyle olsan bu ne ayak derler. Iki cinsinde asmasi gereken seyker var.
Ben ayip oldugunu dusunmuyorum sonucta orada artik kisiler birbirini tanimis bedenler birbirini tanisin artik ne ayibi
İlişkide birbire açık olmayınca kısıtlanıyor ve yeterince rahat olamıyor, zevk alamıyorsunuz.
Ayıp yorgan altında olur derler eskiler çok mantıklı ilişkide ayıp olmamalı bence
ne ayıbı aplaa yala desin sok desin çıkarma desin.. :D
bence ayıp yok kadın bütün isteklerini fantazilerini dile getirmeli bunun ayıbı olmaz
Dört duvar arasında ayıp kalır mı zaten her şeyi görüyorsun.
Ortada bir ilişki varsa, ayıp diye bir şey yoktur.
Kadınlar daha istekli zaten çevrem de ve tv lerde çocuk bile kocandan değil
İki sevgili arasında hersey olur ve ayıp olmaz
herkesin içinde söyleme , ama eş, nle senin aranda ayıp yok
İki kişi arasında ve yatak odasında ayıp yoktur. Her şey serbestçe yapılabilir.
İsteyen bağırır, isteyen susar serbest.
Sehvetli sõzler ters iliski degisik sacma sapan seyler iyy
Ayıp diye bir şey kalmadı, merak etme.
Ayıp olmamalı yoksa zevki kaçar
Ayıp mayip yok saldır!!!
istekli kadına köle olurum
Yatakda ayıp olmaz derler
Yoktur 🤪
İsletin bakalim işletin 🤌😄
Değildir. Ayıpın yeri yatak değildir.
Ayıp bisey yoktur bence
Yoktur