Hayatinda ikinci kisisiniz her seyin ilkini sizde yasiyor. Guzel buluyorsunuz fizigini kendisini. Ozellikleride.
1.55 boy
44 kilo
Kumral sacli
Yesil gozlu
Ne esmer ne beyaz tenli
Dudaklari dolgu
Hic estetigi yok
Ve cok naif buluyorsunuz cokta duygusal. Bu kisiyide begenip arzuluyorsunuz
1.55 boy
44 kilo
Kumral sacli
Yesil gozlu
Ne esmer ne beyaz tenli
Dudaklari dolgu
Hic estetigi yok
Ve cok naif buluyorsunuz cokta duygusal. Bu kisiyide begenip arzuluyorsunuz
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Fiziksel özelliklerinin bir önemi sevgilini ilgilendirir. Önemli olan 2 li ilişkide tavır ve davranışlarındır. Yani burada survival yarışmasına kişi seçer gibi yazmışsın :)
Evet arzulanabilecek bir tanım ama terkedilemicek değil, arkadaşım kendine gel jennifer lopez bile terkedildi, terketmesinin sebebi senin saydıklarının dışında😉
Kendini neden anlatıyorsun burada anlamadım? Sevdiğin kişi olursa onunla yaşarsın bunları çünkü sevgi herşeyin ötesinde.
O zaman cinsel anlamda kullanılan bir kadın olursun.
Pisman oldum
Ben böyle bir kıza kıyamam. Yani çok sert yapım var yazık olur minnacık kıza.
Bence gayet hoş neden bırakayım ki sahiplenirim daha çok
Bunların hiç bir önemi yok. Karakteri , kişiliği , sıcakkanlılığı çok daha önemli..
Biraz kilo al 50 ol en azından bence daha iyi olur
bırakmam ıyı tatmın edıp oral yaparsa bırakmam
44 kilo çok az, sanırım bir deri bir kemiksin
Bir deri bir kemik degilim ama kiloluda degilim
Biraz alsan daha hoş olursun
47 olmusum zaten :)
Yemek ne kadar güzel olursa olsun, her gün aynı yemek yenilirse bıkarsın. Bunun gibi düşün :)
bu kriterler dış görünüşe dair kriterler bana ruhu lazım
Neresi güzel bunun yerden bitme bacaksız ckfkfmf
sanmam da şimdi özelliğe göre de bir şey diyemem
Hiç bir şeyin garantisi yok ki... Cinselligin gelecek beklentisi ile eşleştirilmesi çok saçma
Elinde tutmak önemli ilişkinizin laçkalaşmamaması lazım sizin elinizde
Pisman oldum
İstemiyorsan devam ettirmek zorunda değilsin.
Istiyorum ama korkuyorum beni birakmasindan.
ya birakir giderse ben mahvolurum bekaretimide verdim ona sorun oda degil sorun evlenmeden iliskiye girmis olmam bekaret diye bir sey olmus olmasaydi bile yine bu denli pisman olurdum. Cizgilerim vardi onlari yiktim ikimizde 25 yasindayiz hayatimin en unutulmaz en sahane anlariydi onu cok arzuluyordum zaten ama sonrasi beni korkutuyor
Kuzum ozman çok sevme piskolojini önceden ayarla
Zatwn sevdigim icin oldum
Ama aranızdaki saygı ve sevgi devam ederse evlenmenizi temenni ediyorum
Cok tesekkur ederim. Iyi dileginiz icin
burada güzellikten ziyade karakteri duruşu üslubu önemli ama
Karakterim biraz cekingenim sessiz sakin ama asiri eglenceliyim. Onun disinda asiri naif ve duygusal bulurlar ses tonumdan bilr hemen anlarlar. Yalnizligi severim hayvanlari severim. Kitaplari insanlari hayati yasamayi severim ama korkuyorum
Onunla ilişkiye girdim çok pişman oldum ya birakir giderse ben mahvolurum bekaretimide verdim ona sorun oda degil sorun evlenmeden iliskiye girmis olmam bekaret diye bir sey olmus olmasaydi bile yine bu denli pisman olurdum. Cizgilerim vardi onlari yiktim ikimizde 25 yasindayiz hayatimin en unutulmaz en sahane anlariydi onu cok arzuluyordum zaten ama sonrasi beni korkutuyor
Evlilik olmadan kimseyle cinsel ilişkiye girmem
yaşıyormusunuz yaşayacak mısınız
Yasadim
yaşadıktan sonra nasıl davrandı? ya da konu oraya basıl geldi
Çok pişman oldum ya birakir giderse ben mahvolurum bekaretimide verdim ona sorun oda degil sorun evlenmeden iliskiye girmis olmam bekaret diye bir sey olmus olmasaydi bile yine bu denli pisman olurdum. Cizgilerim vardi onlari yiktim ikimizde 25 yasindayiz hayatimin en unutulmaz en sahane anlariydi onu cok arzuluyordum zaten ama sonrasi beni korkutuyor
ben şimdi anlamadım sen ilkiyle bişiler yaşadın mı yoksa sadece ikinciyle mi? kopyala yapıştır yapmak yerine konuşmak istersen takip ya da mesaj atabilirsin
Sadece ikinciyle her seyin ilkini yasadim
Oda bana daha iyi oldu
ne zaman oldu olay
yaşandıktan sonra sana davranışı nasıl
yaşamadan önce flörtmüysünüz ilgisi nasıldı bunları bilmek lazım takip at dedim ama korkuyosun sanırım neyse
1 bucuk hafta once surekli bulusmak istiyor ama ciddi dusunmuyor gibi
ölmedin değil mi
Keşke benim olsa
Bugün de Dolgunun estetik olmadığını öğrendik.
Ayakları da güzelse benim olabilir
Valla sıkılana kadar bırakmam
En çok böyle kızlar üzülüyor aşko
Ufak kızları sevmem
Yazılan özellikler şahane
1.55 dedin can evimden vurdun. Bulsam bırakmazdım.
bırakırım
Neden
ben sadece f. buddy arkadaşı olarak takılmayı seviyorum. aşk istemem hayatimda
Bırakmam
Onunla ilişkiye girdim çok pişman oldum ya birakir giderse ben mahvolurum bekaretimide verdim ona sorun oda degil sorun evlenmeden iliskiye girmis olmam bekaret diye bir sey olmus olmasaydi bile yine bu denli pisman olurdum. Cizgilerim vardi onlari yiktim ikimizde 25 yasindayiz hayatimin en unutulmaz en sahane anlariydi onu cok arzuluyordum zaten ama sonrasi beni korkutuyor
Böyle hassiyetini varsa üzgünüm ki her şey olabilir Bence devamını getirtme daha çok üzülürsün
Daha bitti ben kendimi tamamen ona ait hissediyorum. Birlikte olduktsn sonra bana ekstra iyi oldu
Normal dir
Peki birakırmj sizce capkin biri
Valla bırakabilir niyetim üzmek değil amaa 6 yılllik tanıdığım insan tarafından aldatılmış biriyim o yüzden güvenmek zor sadece tekrarı yapmamani sanaa tavsiye verebilirim daha kötü hissetme diye
Bir daha asla olmaz zaten yapmam yapamam
Bencede böylesi daha doğru umarım üzülmezsin
kendi mi anlattın
?
Evet
bi baksana
Hayalimdeki kız tipi
bırakırım
hayır bırakmam
155 boy mu
Çok kısa
Ben bırakmam