Yaklaşık 2 aylik bir ilişkimiz var hayatimdaki en iyi ilişkim o 19 ben 23 yaşındayım aramizda çok güzel bir uyum var cinsel arzularimizda çok yüksek birbirimize karşı öyle kafede orada burada yolda ellesme oluyor ama fazlası olmuyor bakire kendisi ilk sevgilisiyim ayrıca
Sexting yapıyoruz sürekli ama bu dusuncede gerçekte değil diyor sürekli gerçekte olmasını teklif ettim ayrılmaya kadar gitti yolu bazen çok istiyorum seni diyor bazen duygularını bastırıyor napacagimi şaşırdım artık ben Bi öneri sunun?
Sexting yapıyoruz sürekli ama bu dusuncede gerçekte değil diyor sürekli gerçekte olmasını teklif ettim ayrılmaya kadar gitti yolu bazen çok istiyorum seni diyor bazen duygularını bastırıyor napacagimi şaşırdım artık ben Bi öneri sunun?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
sakin bekaretini bozma. Hayatini mahvedersin onun. Omur boyuda vebal odersin. Bulmussun dokunulmamis kiz, sanslisin, bak ortalik baskasiyla herseyi yasamis kiz kayniyor. Bulmussun temiz kiz, sakin ahini alma, ve daha fazla onu o konulara cekme.. Birak zamanla evlenmeye yonelik planlar yap
Ya yapıyorum ilişkimiz efsane annesi beni biliyor falan muhteşem her şey libidosu yüksek biri ama duygularını bastırıyor mesajda sexting yapıyor ama icraata gelince dudağımı öpmeye korkuyor nereye kadar boyle bende insanim soguk yapınca değiştin diyor
bulmussun temiz kiz, sakin onu mahvetme.. Sana tabsiyem bu.
bak soyle dusun, çok sanslisin bikere, herseyi sende ogrenecek, sifir hicbirsey bilmiyor. Bilmesinde zaten, ortalik herseyi yasamis bir elletmedigi bekaret kalmis kiz dolu. Bu kiz da yasiyor, ama ilk defa seninle, tertemiz. Onu yipratma, ve korkutma ve ne olursa olsun ayrilma ihtimalinize karsi asla bekaretini bozma.
Offf ama istekli o da bende nolcak
istekli degilmis, sen zorluyorsun biraz. birakir kacar soyleyeyim akilli kizsa. Turkiyede bekaeet onemli.
Yorumunuzla iyi niyetiniz belli oluyor, kaç yaşındasınız
Ustune gitme belli boyutlarda yasayin. Gayet iyiymissiniz yazik etme pisman olursa iliskinize yazik olur
Abi tamam ilişki çok iyi ciddiyete doğru gidiyor birbirimizi cok seviyoruz eyvallah ama ben nude atıyorum azdiriyorum rahatlıyor afedersin ama iş icraata gelince kaçıyor dudagimdan öpmeye bile korkuyor anca mesajda hep
Tamam iste mesajda daha basit hersey. Ustune gidersen daha cok kacacak. Yasarsaniz zorladin vs mevzusuna donecek. Akisina birak zaten o dogrultuda gidiyosunuz. Onun istedigine saygi duy belki seni deniyodur bisedir biraz daha zaman ver
Ya abi 2 saatlik oluyor buluşmalar zorla çıkıyor evden sinemaya bile gidemiyoruz zaman yok diye bas basa kalamıyoruz kalsak belki biseyler olur da olmuyor
Yav olmasin zamani gelince daha guzeli olur bi sure sonra beni et parcasi olarak mi goruyosun diyecek. Ikiniz de duskunsunuz zaten zamana yay sık disini oluru var zaten
Dimi o da öyle dedi zamanla dedi bu konuda güvenmesi gerekiyor herhalde ciddiyetinden emin olmam gerek falan diyor
sanaldan devam belli ki
Ona sorsana bizzat