Daha bir betimleyerek yazıyorlar sanalda şey yaparken jxjdjd
Yeni yetmeler gibi kısa kelimeler kullanmıyorlar yani sanal sekste yani
Daha bir betimleyerek yazıyorlar sanalda şey yaparken jxjdjd
Yeni yetmeler gibi kısa kelimeler kullanmıyorlar yani sanal sekste yani
Evet beni tarif ettin, teşekkürler. Ama yine de ben sanal seks saçmalığını sevmem. Seksin gerçeğini severim. Sert, acımasızca, kızı aşağılayarak, boyun eğdirip diz çöktürerek becermeyi severim. O aşağılık yüzüne tükürürüm. Ezmeyi çok seviyorum kadını cinsellikte. Bütün hıncımı yatakta çıkarmak istiyorum. Bütün erkek düşmanlıklarının hıncını almak istiyorum yatakta becerdiğim kızlardan. Onların o masum yüzleri ile dizlerinin üstüne çökerek bana bakmaları, itaat edip dakikalarca oral yapmaları offf bitiyorum o kadınsı, feminen itaatkarlıklarına!!! Kadın dediğin yatakta erkeğinin kölesi olmalı. Erkeğim mutluysa ben de mutluyum diye düşünen kadınlar gerçek kadınlardır. Diğer kadınlar çöptür. İlgimi çekmiyorlar. Daha önce bir çok kızla birlikte oldum. Fiziği çok seksi olan ama dominant tavırları olan bir kızla da birlikte oldum. Seks çok iyi geçmedi ikimiz için de. Çünkü uyuşmadık. Ha çok kötü değildi. Standart şeyleri yapıyorduk ama tam olarak istediğim gibi değildi. Başka bir kız itaatkardı, isim vermeyeyim şimdi. Fiziği ortaydı * hayatımdaki en iyi seksi yapmıştım o kızla. Beni defalarca boşaltıp erekte etti. Böyle bir itaatkarlık olamaz. Eridim resmen o kadınsı itaatkarlığına.
biraz öyle oluyor. bir kadını keşfetmek onun bilinmeyen bir zevk dünyasını keşfetmek aşırı güzel geliyor ve yavaş yavaş uzun bir süreçte olmalı. sen ne kadar olgun veya tecrübeli davranıyorsun sanalda. yaş kaç burç ne?
Olgun erkek ergen erken ya da genç erkek diye ayrım yapmak hataya sebep verebilir kişinin karakterine göre hareket edmek lazım her olgun iyi her genç kötü diye bişey yok sonuçta karakter yapı meselesi
Cevap
36Cevap
Olgun ve tecrübeli erkek sana olgun davranır, trip atmaz. Nazını çeker, anlayışlıdır. İlgi, şefkat ve sıcaklık gösterir. Sevecen olur ve iltifat ederek seni iyi hissettirir. Saygı duyar ve narin davranır. Hayır demez ve yapıcıdır. Seni cinselliğe tecrübesi ile hazırlar ve yaşatır. Tadını alınca vazgeçilmezin olur.
Bir kızın nazını çekmek mi? Aman kalsın. Kendimi o kadar düşüremem bir kız için. Yazdığın şeyler bir kızın potansiyel red edebileceği erkek tipidir. Kendine değer vermeyene hiçbir kız değer vermez. Hiç kimsenin nazını niyazını çekmek zorunda değilsin. Kendine değer vermekle başla.
2 sene dediğini düşünüyodum kesinlikle daha iyi değil evli çıkabiliyolar hayatlarında heyecan kalmıyor çünkü çoğunu deneyimlemiş oluyorlar arkadaşlık kurulabilir tecrübelerinden faydalıdır ama ikili ilişki kurulmaz
Yok knk sanal seks için diyorum yoksa reelde akranlar tabi daha iyi
Bu konuda kesinlikle katiliyorum sana. Betimleme yorumlama ve farklı fanteziler konusunda üstüme kimseyi tanımam
Bilmiyorum, tecrübe etmedim. Etmekte istemem. Erkekler ölsün. (Ben hariç.)
Ahahahaha
Evet keyfini bilen zevkini bilenlerin tercihidir. Direk ne istediğini bilir hedefe ulaşırsınn
Kesinlikle daha iyi hem karakter hem tecrübe olarak
Bak bunu öğrendiğim iyi oldu avantaja çeviririm bunu
Güzel bir giriş yapmıştın oysa ki sonu hayal kırıklığı olmasa daha iyi olurdu
Özellikle de sevişmek konusunda ama genç bir kız cesaret edemesede yaşanacak ubutulmaz sevişmeyi arzuluyor
Haklısın. Olgun fantezileri daha ayrıntılı detaylı ve daha gerçekci ve zevk vermesini de almasını iyi bilirler. Tecrübeyle sabit dir.
Kaç yaşındasın 😃Kaç yaş istersin mesela en fazla. Söyle alacağın zevk oranını diyeyim 😃
20
yani biraz öyle. 20 yaşındaki ben ile şuanki ben çok farklı
Herşeyin uzun olanı iyidir olgunlar bunun farkında kızlarıda düşüyorlar
Sanal seks nedir aga ya😂🤣
haklısın deneyimliyiz :D
Tecrübe deniyor buna.
Doğru, tecrübeliyiz tabi
Sanalin kralı var burada
Tecrübe farkı olabilir
Ne diyelim Allah akıl fikir versin
Yaşla alakalı değil ben de iyiyim ama yaşım 21
Her kız olgın istiyor artık
Olgun derken ne kadar olgun
Profesyonel lık böyle bişey
aynen öyleyiz teşekkür ederim
Evet aynen öyle doğru noktayı bulmuşsun 👍
Her konuda daha iyiyiz yeti yetme ergenlerden :)
Yazmayı mi kast ediyorsun
Olaya baya değişik bı bakış açısı kazandirmissin
Sanalda şeymi yapılır hayali :)
Sen uzmansin
Yes
Zevkler ve renkler
Olgun heralde iyidir🤤
Kısaltmaları sevmem.
Benim gibimi
Öyleyiz ya😁
evet iyiler aşko