Farklı partnerlerle yaşanılan ilk cinsel deneyimler mi yoksa aynı partnerle yaşanılan farklılıklar mı daha cezbedici gelir?
Alışılmış bir bedendeki farklı heyecanlar mı yoksa farklılıklardaki ilkler mi daha cezbedicidir?

Farklı partnerlerle yaşanılan ilk cinsel deneyimler mi yoksa aynı partnerle yaşanılan farklılıklar mı daha cezbedici gelir?
Alışılmış bir bedendeki farklı heyecanlar mı yoksa farklılıklardaki ilkler mi daha cezbedicidir?
Alışılmış bir bedendeki farklı heyecanlar farklılıklar güvenli iliskiler daha cezbedicidir. Aksi halde hastalık kapma riski bir sürü sorunlar yaratabilir. Evet değişiklik olabilir ama güvenli olması daha önemli diye düşünüyorum
Arzuladığım ve beni arzulayan insanla tek bedende sınırsız yaşamaktır. Keyifli akşamlar..
Teşekkürler yavrum 💋❤️
Ricalar bebeğimm
Cevap
9Cevap
Aynı tende tabi ki
Aynı tendir bana göre çünü onunla yaşadığın tecrübelerinden nasıl davranman gerektiğini bilirsin
Sevdiğin anda aynı kişide farkli tenlerden aldığın tadi alirsin her seferinde. Sevdiğin yoksa farklı tenler güzeldir
Farklı tenler , hergün aynı ekmek yenmez derler :))
Aynı ten diyorum, aynı teni çeşitlendirmek iki tarafı da uçurur.
Sadakat olmalı aynı tende farklı dokunuşlar yaşanmışlıklar kadınında bir ruhu var... 🦂
Aynı ten aynı yaşanmışlık
Sevdiğin kişide ki farklı yaşanmışlıklar
farklı tenler farklı heyecanlar
Aynı ten
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?