Cinsel Yaşam Duş aldıktan sonra libidonuz yükseliyor mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 08 Bı tek ben mi Güncellemeler+1 yıl Güncel Duş aldıktan sonra libidonuz yükseliyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
Gecelerin_yargıcı_34 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Yenilenmiş hissediyosun dimi, su bazı insanlarda yenilenme bazı insanlarda gevşeme hissiyatı verir şanslısın🙂 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Aynen Yorumla Gecelerin_yargıcı_34 +1 yıl Ne güzel Yorumla
Just_say_it Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Arada evet özellikle uzun süre duşta kalınca.😆 0 0 Yorumla
infiniterelationship Takip Et Master Yaş: 43 , eic 69% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Duşta ve sonrasında, her an yükseliyor. Tetikleyen de olursa üf üff 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Sorma bencede istek artıyor tertemiz vücutla bu iş çok keyif verici oluyor 0 0 Yorumla
Karga221 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Bahaneye gerek yok, genelde yüksek benim ki 0 0 Yorumla
siyahcorap Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. mini bornozunla evde dolaşıp aynadan kendine bakıyorsan normal :) 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Duştan sonra uykum geliyor. Vücudum gevşiyor. Yani yüksekse bile o an düşüyor. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Benim duş alırken çok yükseliyor, elime almadan çıkmıyorum bazen 0 0 Yorumla
Angarali-Bebesi Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 366 cevap paylaştı. hemde nasıl alskdjfşlasdf 0 0 Yorumla
MesajınızVar Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Duşta tahrik oluyor ama tatmin olmuyorsan. 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. Banyoda bırakıp çıkıyorum 0 0 Yorumla
Kani666 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Yok böyle şeylerde yükselmez sadece hoşlandığıma 0 0 Yorumla
alexdesouza34 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl soğuk suyla duş al libido kalmaz kanka 0 0 Yorumla
Biredebiyatöğretmeni Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Hayır, ya uykum geliyor ya da direkt uyuyorum 😅 0 0 Yorumla
luizdavid Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Duştan hem önce hem sonra 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. duştan bi kaç saat sonra yükseliyo doğru :D 0 0 Yorumla
Bulutsencer Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Dusta indir libodonu 0 1 Yorumla Bulutsencer +1 yıl Dustanmi ciktin Yorumla
denizkaradeniz Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. yükseliyor 0 0 Yorumla
Zyeprrexa Takip Et Yoda Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 796 cevap paylaştı. kesinlikle 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
Yenilenmiş hissediyosun dimi, su bazı insanlarda yenilenme bazı insanlarda gevşeme hissiyatı verir şanslısın🙂
Aynen
Ne güzel
Arada evet özellikle uzun süre duşta kalınca.😆
Duşta ve sonrasında, her an yükseliyor. Tetikleyen de olursa üf üff
Sorma bencede istek artıyor tertemiz vücutla bu iş çok keyif verici oluyor
Bahaneye gerek yok, genelde yüksek benim ki
mini bornozunla evde dolaşıp aynadan kendine bakıyorsan normal :)
Duştan sonra uykum geliyor. Vücudum gevşiyor. Yani yüksekse bile o an düşüyor.
Ben duştan çıkınca benimki benden önce kapıdan geçiyor 🤣
Tam tersi temizken üşenirim tekrar banyoluk olmak istemem.
Hayır aksine sönüyor. Duştan önce yükseliyor benim ki 😀
Benim duş alırken çok yükseliyor, elime almadan çıkmıyorum bazen
Duş esnasında yükseliyor
Sonra mi önce mi
hemde nasıl alskdjfşlasdf
Duşta tahrik oluyor ama tatmin olmuyorsan.
Yanlız değilsin, bende öyleyim..
Banyoda bırakıp çıkıyorum
Yok böyle şeylerde yükselmez sadece hoşlandığıma
Tek olduğuna mi inanıyorsun
soğuk suyla duş al libido kalmaz kanka
Hayır, ya uykum geliyor ya da direkt uyuyorum 😅
Suyun sıcaklığına bağlı
Duştan hem önce hem sonra
duştan bi kaç saat sonra yükseliyo doğru :D
Tek değilsin bendede var
Duş aldıktan sonra haber et
Evet şu an olduğu gibi duş aldım öyle oldu 😊