Cinsel Yaşam Seks için temas mı gerekiyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 telefondan iliski yapanlarda bundan sayılıyormu Güncellemeler+1 yıl f*ck*dy demek istedim Seks için temas mı gerekiyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12b cevap paylaştı. Fb ilişkisi telefonla yaşanmaz. Reel bir ilişki türüdür m 0 0 Yorumla
Clairvoyante Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl F. ckbuddy ilişkisi telefondan veya yazışarak olmaz. Ara sıra sevişmek için bir araya gelirsin, işini halledersin ve hayatına devam edersin. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kullandigin ingilizce kelimenin anlamini ögren, f*ck demek Zikme demek, zikilmek icin vajinana, göttüne zikin girmis olmasi gerekiyor 0 0 Yorumla
meraklıerkeğimmm Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Telefonla da olur sesli severim ben Sesli yapacak birini bulamadım 0 0 Yorumla
xMilfShake Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl f*ck sikm. k eylemi telefonda seni düt gore o sek. sting olir en fazla 0 0 Yorumla
MesajınızVar Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Mutlaka olması gerekmez 0 0 Yorumla
FakBadi48 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Temassız seks mi olur 0 0 Yorumla
arsiz_gunahlar Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Temas olmadan yaşanan ilişkinin anlamı yok 0 0 Yorumla
kırmızıayıcıkk Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl zihinler bir olsun hissettirsin hissetsin yeter 0 0 Yorumla
megakolik Takip Et Yoda Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 579 cevap paylaştı. Ben yapıyorum ama ücretli 0 1 Yorumla megakolik +1 yıl Paralı evet body Yorumla
by_naturalist Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 72% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. yani temas şart evet 0 0 Yorumla
sirlariniverbanaaa Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl yoo zaten uzaktan olana denmiyor mu o sanal da 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Fb ilişkisi telefonla yaşanmaz. Reel bir ilişki türüdür m
F. ckbuddy ilişkisi telefondan veya yazışarak olmaz. Ara sıra sevişmek için bir araya gelirsin, işini halledersin ve hayatına devam edersin.
Kullandigin ingilizce kelimenin anlamini ögren, f*ck demek Zikme demek, zikilmek icin vajinana, göttüne zikin girmis olmasi gerekiyor
Telefonla da olur sesli severim ben
Sesli yapacak birini bulamadım
f*ck sikm. k eylemi telefonda seni düt gore o sek. sting olir en fazla
Mutlaka olması gerekmez
Temassız seks mi olur
Temas olmadan yaşanan ilişkinin anlamı yok
:D :D soruya bak
aynen temas şart
zihinler bir olsun hissettirsin hissetsin yeter
Telefonda ne ilişkisi yaşanabilir ki
sayılır elbet sanal olur :d
Sanal fbudy mi istiyosun