Eşim asla 2. veya 3. posta yapmıyor istemiyor. Ben gidip yanaşıyorum falan ama tık yok. Biraz toparlansın diye bekliyorum ama farketmiyor. Hiçbir zaman 2 veya 3 yapamiyoruz. Banada tek sefer yetmiyor. Ben mi anormalim yoksa normal mi bu
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Senin isteyip de onun yapmaması ilginç. Neticede bir erkek 10 dk sonra falan tekrar uyarilirsa rahatlıkla tekrar erekte olur ve yapabilir. Eşinin libidosunda ya da enerjisinde sıkıntı olabilir ya da seni yeterince çekici bulmuyor olabilir. Konuşmayı dene sebebibi sor beklentini dile getir iletişim önemli bu konularda.
02 Yorumla
Soran+1 yılKendiside bilmiyor sebebini
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeninkinin bataryası ölmüş şarj olamıyor. Ben eşimi 4ten önce bırakmıyorum. Ama tedavisi var çözümü var. Ben de öyleydim zar zor 2 oluyodu eşim mutsuz olduğunu söyledi açıkça gittik aile terapisine ve seksologla da görüştük. Tavsiye ederim bulun böyle uzman kişiler gidin derim. Boşanmaya bile sebep olur bu sorun
02 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten işe yariyor mu terapi
Cevap sahibi+1 yılBen faydasını gördüm şu an eşimde mutlu ben de
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılaynı durumdayız. eşim de asla yanaşmaz 2 ye 3 e. 10 yıllık evlilikte hiç olmadı. bana da 1 yetmez. o duşa kaçar ben mastürbasyon yaparım. anormal değilsin. anormal olan eşlerimiz. konuşmakla da olmuyor. sen konuştun mu
02 Yorumla
Soran+1 yılKonuştum ama bir faydası yok o da bilmiyor nedenini
- +1 yıl
Libido düşüklüğü. Başka nedeni yok. İlişki sonrası peezervatifi çıkarırken ben, ikinciye sertleşmeye başlıyorum. Ama yatağa döndüğümde çoktan giyinmiş oluyor
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılbizimki de istemiyor, zaten 2. yi bekleyecek zaman da yok. o hemen duşa girer gusülünü alır çıkar. 1 taneyi yapmaya zor zaman buluyoruz (10 günde 1) zaten çocuklardan sebep.
04 Yorumla
Soran+1 yılSenin işinde zor ben gibi
- +1 yıl
sorma :( ya kaliteli olsun 1 olsun, o sorun değil de. bazen şip şak oluyor zaman kısıtlı oluyor, tam doyamıyorsun 2 istiyorsun ama imkanlar el vermiyor, hatun gerek yok diyor, kaçar gibi duşa giriyor.
Soran+1 yılGenelde kaçan taraflar kadinlar oluyor seninki gibi ama benimki tam tersi
- +1 yıl
Evet biraz öyle olmuş
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
20Cevap
+1 yılOyle bir eş keşke olsaydi. Seksi saatlerce hissedip yasamak isterdimde evdeki belli ayd abi jki kendi istedigince istedigi kadar😭😭😭
02 Yorumla
Soran+1 yılÇoğu kadın öyle zaten ben nadirim
- +1 yıl
Nadir olan el ustunde tutulmali diye dusunuyorum
+1 yılYanlış yapıyorsunuz ikinci üçüncüye gerek yok bir kere yapılır ama hakkını vere vere uzun ve yavaş adımlarla haz ala ala yapılmalı. Aceleci bencil davranılmamalı.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 707 cevap paylaştı. tek seferde olsa önce kadın mutlu olacak sonra erkek rutin ilişki olduğu için boylesiniz
04 Yorumla
Soran+1 yılBen hiç mutlu olamıyorum zaten
Soran+1 yıl1
+1 yılEee sonucta evlilik sekse en uzak şeydir. Bunun nesine sasiriyorsun anlamadım
02 Yorumla
Soran+1 yılBir erkeğin 2. 3. posta yapamamasınin sebebi evlilik mi
- +1 yıl
Kesinlikle en büyük sebeplerden birisi. Ama tabi libidosu düşük bir erkek de olabilir. Ama ne olursa olsun evlilikten kimsenin seksüel bir beklentisi olmamalı.
- Cinsel Yaşam konusunda 867 cevap paylaştı.
+1 yılDemek ki erken boşalıyor. Sen ilkinde tatmin olsan ikinciye gerek duymazsın bence..
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılbence tarzınızı değiştirin erkek kadınlar gibi 2.3. yü yapmakta zorlanır. Erkeğin ile konuş seni çeşitli yollar deneyerek en az 2 defa orgazm etmesini sağlaya bilirsin.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 514 cevap paylaştı.
+1 yılseni defalarca boşaltmadan bitmemesi lazım. yazık walla...
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yıladamin mermisi az kursunsuz kalmak istemiyor demekki :)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılVay arkadaş bekarım 24 yaşındayım şu an evde kız olacak sabaha kadar 5 posta 6 posta atarım. Millet evli yapamıyor 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEsin ilkinde hemen mi geliyor peki. Ondan dolayı mı devamini istiyorsun
07 Yorumla
Soran+1 yılEvet kısa sürüyor
Cevap sahibi+1 yılEminim ki sen hic zevk almiyorsun ve yarim kalıyorsun özellikle orgazm olamıyorsun. Esin bosaliyor sonrasında devam etmediği için de senin istegin hala devam ediyor onunda devam etmesini istiyorsun oda etmiyor değil mi
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılSen sonrasında ne yapıyorsun peki mastürbasyon mu yapıyorsun rahatlamak için
Soran+1 yılHayır kalıyorum öyle
Cevap sahibi+1 yılYanlis anlamazsan tkp edebilir misin birkac bir sey sorabilir miyim sana
Cevap sahibi+1 yılorada mısın
Gizli Üye(36-45)+1 yılİlkinde boşalmasın, tutsun bi zahmet seni doyurana kadar.
02 Yorumla
Soran+1 yılTutamaz ki hemen bitiyor
Cevap sahibi+1 yılTutabilir, çok tahrik olunca ya yavaşlayacak, ya anüs ile testislerinin arasında 10 15 saniye baskı yapacak, boşalma isteği geçiyor.
Gizli Üye(36-45)+1 yılSizde istek fazla, 2 kez tam yapamıyorsunuz bence. Boşalsanız oranız hassas olur içinize alırken.
00 YorumlaPeki iyice tahrik et. Oynas.
02 Yorumla
Soran+1 yılBir sürü şey deniyorum ama olmuyor
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBiraz anormal. Yani 2 .. daha güzel olurr😍
00 Yorumla normal değil nedir la 1 ne :S
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılbence sen gayet normalsin :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşinde sorun olabilir
16 Yorumla
Soran+1 yılGaliba
Cevap sahibi+1 yılNormalde istemesi lazm çünkü esim hemen ikinciiyi yapıyor
Soran+1 yılNe güzel ya
Cevap sahibi+1 yıl☺️☺️ tskler
Soran+1 yıl@Uzm_psk 1den fazla hiç gormedik
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEşinin bataryası ölmüş demek ki
00 Yorumlakaç yıldır evlisiniz
02 Yorumla