Cinsel Yaşam İlişkisi olan biriyle birlikte olur musunuz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Hiç oldunuz mu İlişkisi olan biriyle birlikte olur musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Gezgin_Eda Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Büyük konuşmamak lazım olmam diyen arkadaşlar 3 0 Yorumla
BALAT34 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 79% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 565 cevap paylaştı. Olmam. İnsan daha ne kadar alçalabilir ki? İnsanın bir dur noktası sınırı olmalı 0 0 Yorumla
Maturemale Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Olmam bununda bi şerefi var vidanjör gibi her deliğe sokulmaz 0 0 Yorumla
masumcocuk34 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 30% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. olmadım, ama alan razı veren razı olduktan sonra da anı yaşama taraftarıyım biraz da. 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. oldum olurumda ne olcak ki her iki taraf içinde sorun yoksa 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Aynısı başıma gelmesin diye sadakatliyim yaein birgün evlenirsin kocan yapar çünkü ne ekersen onu bicersin hayatta 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Evli ama evliliği bitmek üzere olan biri ile olmuştu. Kadın 5 yıl önce bitirmiş aklında. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hamile mi kaldı Cevap sahibi +1 yıl Hayır tabikj
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. İlişkisi olmayan birinden kastın ne ama 0 1 Yorumla HeadSh0t +1 yıl İlişkisi olan biri doğru olmaz ya ben soruyu yanlış okumuşum 😄😄😄 Yorumla
SadrazamPower Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Öyle tuhaf kaçık fantezilerim yok. 0 0 Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Olurum ben kendi keyfime bakarım 0 0 Yorumla
megakolik Takip Et Yoda Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 579 cevap paylaştı. Maalesef cok kez oldum 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl tanıştınız Yorumla megakolik +1 yıl Avrupada kolay oluyor kendiler buluyor beni Yorumla Soran +1 yıl Kocaları biliyor mu Yorumla megakolik +1 yıl Gizli şekilde Yorumla Soran +1 yıl İş arkadaşı mı Yorumla megakolik +1 yıl Yurtdisinda yaşıyorum burada insanlar rahat Yorumla Soran +1 yıl Hamile kalırsa Yorumla megakolik +1 yıl Kalmaz işimde iyiyim Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Evet... Senin ilk mi olacak 0 0 Yorumla
lockerow35 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. oldum daha önce 0 0 Yorumla
CAGRI16 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 61% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Evli bayanla. oldum 0 0 Yorumla
Black1710 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ben olmadım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Evet neden olmasın 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Oldum da kimisinin eşi biliyordu kimisinin bilmiyordu Yorumla
Hairmafya Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
delmeyisevenadam Takip Et Xper 6 Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 307 cevap paylaştı. Oldum 0 3 Yorumla delmeyisevenadam +1 yıl Ama sonradan öğrendim evli olsugunu Yorumla Soran +1 yıl Nasıl Yorumla delmeyisevenadam +1 yıl Kendi söyle ilişkinin sonunda Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Büyük konuşmamak lazım olmam diyen arkadaşlar
Olmam. İnsan daha ne kadar alçalabilir ki? İnsanın bir dur noktası sınırı olmalı
Olmam bununda bi şerefi var vidanjör gibi her deliğe sokulmaz
olmadım, ama alan razı veren razı olduktan sonra da anı yaşama taraftarıyım biraz da.
oldum olurumda ne olcak ki her iki taraf içinde sorun yoksa
Aynısı başıma gelmesin diye sadakatliyim yaein birgün evlenirsin kocan yapar çünkü ne ekersen onu bicersin hayatta
Evli ama evliliği bitmek üzere olan biri ile olmuştu. Kadın 5 yıl önce bitirmiş aklında.
Hamile mi kaldı
Hayır tabikj
İlişkisi olmayan birinden kastın ne ama
İlişkisi olan biri doğru olmaz ya ben soruyu yanlış okumuşum 😄😄😄
Öyle tuhaf kaçık fantezilerim yok.
Olurum ben kendi keyfime bakarım
Hiç olmadım ama olurdum sanirim
Çok büyük konuşuyonuz
Maalesef cok kez oldum
Nasıl tanıştınız
Avrupada kolay oluyor kendiler buluyor beni
Kocaları biliyor mu