Alay edilesin diye sormuyorum merak ettim için soruyorum
🥰♥️🙈
🥰♥️🙈

Hayır. Vajinanın ıslanması orgazma ulaşmanın gerekliliklerinden sadece bir tanesidir. Bu soruyu sorduğuna göre orgazmı henüz yaşamamışsın demektir.
Değil.
Öpüşürken de ıslanabilirsin hatta düşünürken bile onunla sıcak bir konuşma esnasında da olabilir.
Ama orgazım o kadar yüzeysel değil daha çok dokunulmak keşfedilmek üzerine.
@İST34MLT44 nerde kimle istersen keşfet benim görüşümden uzak durarak. İyi geceler
Senden
🙏✨🎈
İkimiz
Değil
Nasil yani anlatsana istersen ozelden
Orgazm vajinanın istemsizde kasılması demektir. Peşpeşe. Çok zevk alırsın. Islanmak ise bizdeki sertleşme gibi. Her an her yerde tahril olduğun anda ıslanabilrisin
Cevap
27Cevap
Hayır aynı şey değil
Kadın ufak bir opusmeyle veya bir yeri görmekle ıslanır suları akar. Bosalma tamamen farklı ilişki yapar içinden beyaz şu gelir
Alakası yok. Cinsel olarak beğendiğin her karşı cins seni ıslatır ama sadece tatmin olduğun seksten sonra orgazm olursun.
Islanmak demek kadının ilişkiye içine girmeye hazır demektir orgazm la aynı değil ama ıslanan kadının tahrik olmuş denktir orgazm kolay olur
Hayır.. aynı durum erkek içinde geçerli. Şu an dimdik ıslaklık var ama boşalmış değilim 😂 o anlama gelmez
Her ıslanma orgazm olması anlamına gelmez. Zevk suyu başka orgazm olma halin başka.
Hayır değildir ıslanmak zevk suyu orgazm daha farklı 😊
Elbette ki hayir
Orgazm olunca anlarsin
En zirvw duygu odur sonra dusmeye baslar yavastan
ıslanma her an olan bir şey.
boşalma farklı şey
orgazm farklı şey
3 ünü de karıştırmayın
Hayir islanma hemen olur ufacık bir tahrik olunca vajinan islanirsin. Orgazmda ufak titreme kendini sıkma gibi olur ve islanmaya gore fazla gelir
Aynı şey değil. Orgazm da kasılma ve titreme de olur.
Birinde su sızıntısı olur diğerinde su akar ajsg
Islanmak o an arzulamak zevk almaya başlamak gibi ama boşalmak çok farklı ilişkinin en üst hazzı gelen sıvı daha yoğun ve de duygular da öyle
aynı şey değil ama önce olması gereken şey ıslanması tabi
Değil. Türkiye'de çoğu kadının orgazmdan bile haberi yok
Erkeğin ıslanmasi pekı... uzun süreli ereksiyon olunca zevk suyu geliyor... mastürbasyon yaparken bosalmasi erkeğin orgazmi mi
Zevk aldığı için gelen su o tabi ama boşalması bambaşka :P
Değil, ıslanma önceki aşama.
Değil.
Orgazm olunca farkı anlarsın.
Çığlık igliga boşaldığında anlarsın arada ki farkı
Hayır ikisi farklı şeyler
Aynı şey değil
Ya bu konuda hiç bilgim yok
Hayır canım islanmak başka orgazm baskadir
Hayır değil
Yok değil
Hayır