İkimizde başkalarıyla evliyiz ama birbirimizden vazgeçemiyoruz. Kaçamak yapıyoruz ama nereye kadar gider böyle
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılO yüzden, bakire gitmek gerek! İstediğiniz kadar bana gerici deyin, ama bu şekilde hem kendinize, hem eşinize, hem de o eski dediğinizin ailesine zülüm ediyorsunuz!
24 Yorumla
Soran+1 yılBakire yok bu devirde. Hastanede çalışıyorum günde kaç kişi kızlık zarı dikimi için geliyor bilmiyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılSiz bildiğinizi okuyun! İşleyin zina ve sonra tövbe edin ve hem kendinizi hem de sizinle olan kişiyi kandırıp hayatlarınızı bir birinize zehir edin!
Medeniyet derken millet gavur olmuş farkında değil!
Hastanede çalışıyorsun ama hala neyin ne olduğunu bilmiyorsun, ya da umurunda değil!
Neyse kusura bakma, bazen böyle saçmalıyorum işte!
Soran+1 yılHaklısın bir şey diyemem ama onu seviyorum ve kavuşmak artık çok zor. Cocukların düzeni ailesi bozulması büyük travma yaşatır. Ona kalsa boşanıp beraner evlenelim diyor ama yapamıyorum cocukların psikolojisi bozulur babalarını çok seviyorlar
Cevap sahibi+1 yılİşin ucunda çocuk olunca her şey daha farklı oluyor ve bazen bunları iyi düşünmek lazım!
Beni yanlış anlama, ama bu çizdiğiniz profilden her zaman çok nefret etmişsindir! Her zaman, diğer insanları o ruh halini anlamak için zorlayan bir profil “ siz olsaydınız ne yapardınız?” der gibisinden!
Öyle tanıdığım bir iki kadın var ve baya bir konuşmaya çalıştım ve her seferinde sanki hiç bir şey yapmamış gibiler! Oysa ki, kendi egoları için, bir sürü insanın hayatını mahvetmekten kaçınmıyorlar!
Bundan evvel 2 sene önce birini tanımıştım ve oğlunun arkadaşının ailesini dağıttı! Bir sorun için aile onlara gidiyordu ve kadın kara kedi gibi aralarına girdi ve arkadaş gibi yaklaştığı kadının hayatını mahvetti!
Kalbinde hastalık ver ve anlamadığım tek bir şey var! Niye hala bu kadar iyi rol tapan zalim kişiler haya hayattalar, keşke ölseler de, herkes rahat etse, yuvalar bozulmasa, çocuklar üzülmese!
Üstelik, kalp hastası! O rahatsızlığını unutupta, cinsel organının dersine düşmüş zavallının biri, aşağılık bir insan be her zaman mağduru oynayıp, asla kendinde kusur bulmayan biri!
Bu profil bana göre iğrenç ve iyi görünüp herkesin huzurunu bozuyor! Sanki dünyanın bekarları bitmiş de, gidip o kadar insanın hakkına girip hızırlarını kaçırıyor! Sırf seks için!
Ama işte, Rabbim de hemen öldürmüyor! Keşke sınavlarımızda bu kötü kadınlar olmasa!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
10Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılHerkesin kendi bileceği şey. Ama aynısını eşin sana yapsa hoşuna gider mi? Bunu düşünerek hareket et kimsenin hakkına girme.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKocandan ayrıl da adamın boynuzu daha fazla uzamasın aş@ğılık kadın
02 Yorumla
Soran+1 yılKocamı seviyorum neden ayrılım
Cevap sahibi+1 yılKocanı sevdiğin için mi başkasına vurduruyorsun?
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılAna haber bültenine çıktığınızda bitirirsiniz.
00 Yorumla biz unutuyo muyuz sanki
00 Yorumla
+1 yılBirinizden biriniz yakalanana kadar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılBazı anlar insanda iz bırakır
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılEsleriniz mutlu edemiyorsa baya bir gider
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYassak iliski heyecanlidir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Unutamazsın tabi
00 Yorumla
+1 yılNeden yapıyorsun
00 Yorumla
+1 yılYazık
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. İgrenç
00 Yorumlaİyiymis
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında