Arkadaşlar küçükken bir cahillik yaptım, büyüdüğümde suç ve yanlış olduğunu anlayınca kafam çok karıştı akıl verir msiniz?

Eliştirebilirsniz sorun yok, ben baba sevgisini hiç görmeyen bir insanım küçükken kendimden yaşca büyük bir adamla tanıştım bana çok iyi davranıyordu ona baya bağlandım abartmıyorum onu tanrı gibi görüyordüm sonra o beni sevdiğini söyledi bende inandım bana onunla yatmaya teklif etti sırf gitmesin diye kabul ettim, sadece bir kere oldu ama hayatımın en kötü günüydü o kadar kötü geçti ki acıdan başka bir şey hissetmedim buda cinsellikten soğmama neden oldu o zamanlarda 16 yaşlarımdaydım. Aramızda kavgalar oldu ve ayrıldık ben onu her yerden sildim 2 yıl geçti ve ben büyüdükce yaptığımın yanlış olduğunu anladım ama isteyerek yaptığım için taciz sayılmıyor ama psikolojim çok bozuldu cinsellikten iyi soğdum hiç isteğim yok hiç Arzum yok ve ne yapıcağmı bilmiyorum inanın hayatımda bir kere cinsellik yaşadım o da en kötü şeydi

Arkadaşlar küçükken bir cahillik yaptım, büyüdüğümde suç ve yanlış olduğunu anlayınca kafam çok karıştı akıl verir msiniz?